Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel in en cok yaptigi sey ne? Farkli 11ler ile cikmasi. Mancini neden en cok elestirildi? Taraftar ne istedigini bilmiyor. Getirirsin Tucheli iki hafta sonra baslarlar yonetim istifaya.

Tuchel kim onu bile bilmiyorum baboli ben. Sadece Denizli veya herhangi bi Türk hoca gelecekse Terim'i neden gönderdin diyorum.

Ben anlamam kim gelecekse gelsin ama sampiyon edecek bizi bu sezon yoksa hic gelmesin yemisim sabretmesinide alt yapisinida klopp unuda burasi Turkiye Turkiye burda o dediginiz sey olmaz

Kim sahip cikacak Tuchel e bu sene 2. Olursak? Burada Tuchel diyenler hocaya sirtini ilk donecek olanlar. Herkesin derdi 4. Yildiz ulkede. Sacma sapan bir rekabet kimse 3 sene sonrasini dusunmuyor.

Denizli'yle garanti degil mi 4. yildiz? Ben buraya yaziyorum, Fener kume dusmezse ve biz Denizli'yi getirirsek, Yanal gene sampiyon yapar onlari, siz de agziniz acik bakarsiniz hepiniz, "nasil oldu bu boyle ya, cok guvenmistim halbuki Denizli'ye" diye. O adamdan hic birsey olmaz bu yastan sonra. Ne hirs kalmis, ne yarisma, rekabet arzusu. Club hopper olmus, 2 sene Iran'da, 2 sene Azerbeycan'da hic umurunda degil kazanmis mi kaybetmis mi, maasini aliyor antrenmanina cikiyor. Boyle adamdan Galatasaray antrenoru olmaz, yapana da isteyene de yaziklar olsun.

Tuchel kim onu bile bilmiyorum baboli ben. Sadece Denizli veya herhangi bi Türk hoca gelecekse Terim'i neden gönderdin diyorum.

Valla terim'in gidişine zerre üzülmedim ben. Hatırlarsan terim gönderilmeden önce gstv'de terim'e 2 yıllık sözleşme önerildiği haberi falan girilmişti hepimizde sevinmiştik. Peki terim ne yaptı? Basın toplantısında yine başkana salladı. Ben başkaları rahat edecek diye 2 yıllık sözleşme imzalamam dedi. Ulan hırt biri dediğin galatasaray taraftarı, galatasaray camiası sadece başkan veya yönetim kurulu değil. Neyse gitmesi hayırlı oldu her ota boka küsüp trip atan sdamdan bize td olmaz. Medya bildiğin fatih terim'den besleniyordu.

Denizli'yle garanti degil mi 4. yildiz? Ben buraya yaziyorum, Fener kume dusmezse ve biz Denizli'yi getirirsek, Yanal gene sampiyon yapar onlari, siz de agziniz acik bakarsiniz hepiniz, "nasil oldu bu boyle ya, cok guvenmistim halbuki Denizli'ye" diye. O adamdan hic birsey olmaz bu yastan sonra. Ne hirs kalmis, ne yarisma, rekabet arzusu. Club hopper olmus, 2 sene Iran'da, 2 sene Azerbeycan'da hic umurunda degil kazanmis mi kaybetmis mi, maasini aliyor antrenmanina cikiyor. Boyle adamdan Galatasaray antrenoru olmaz, yapana da isteyene de yaziklar olsun.

Ben Denizli fani filan degilim. Bana Manciniyi her mac farkli 11 cikariyor diye elestiren adamlarin Tucheli istemesi sasirtiyor. Ben eminim Tuchel geldikten sonra 2 hafta 11 oynamasin Bruma veya 4-2-3-1 oynamayalim Allah yardimcisi olsun hocanin. Bu taraftar ve medya baskisini kaldiramaz cunku daha once hic yasamadi. Git tecrubeli bir hoca getir daha iyi.

Tuchel gelirse, Türk futbolunda bir devrim daha yapariz. En azindan takima yüksek tempo yapmayi ve organize pres yapmayi ögretir.

Turkiye Liginde önde bas, skor üretmede sorun yasama. Savunman biraz sağlam olsun, zaten sampiyon olursun.

Ben sahsen güveniyorum Tuchel´e. Ama iyi bir kadroyla güveniyorum.

Sonradan Muslera, Melo, Sneijder sürprizi yasarsak karismam yani. Iskelet kadromuz iyi bizim. Bozulmamali.

Yani Tuchel sifirdan kadro yaratmamali, anlatabiliyor muyum? Bu iyi kadroya takviye yapip, basina da Tuchel´i getireceksin.

Hepsi bu. Tabi Tuchel´e yardimci olacak tecrübeli bir isim koyacaksin yanina yada üstüne. Erdal Keser filan hikaye.

Ciddiye almayacaksiniz belki ama, Türk takimlarini analiz konusunda Bülent Ünder´i tek gecerim.

Erdal Keser en fazla tercüman olur. Sahsi fikrim budur.

Ben Denizli fani filan degilim. Bana Manciniyi her mac farkli 11 cikariyor diye elestiren adamlarin Tucheli istemesi sasirtiyor. Ben eminim Tuchel geldikten sonra 2 hafta 11 oynamasin Bruma veya 4-2-3-1 oynamayalim Allah yardimcisi olsun hocanin. Bu taraftar ve medya baskisini kaldiramaz cunku daha once hic yasamadi. Git tecrubeli bir hoca getir daha iyi.

Sanki tecrubeli adam getirsek basin ugrasmayacak. Mancini tecrubeliydi de ne oldu? Sirf oyuncu degistirdi diye mi ugrastilar zannediyorsun? Derwall de tecrube abidesiydi, ona ne olmustu? Feldkamp muthis tecrubeliydi, ona ne olmustu? Oyuncu degistirmis, degistirmemis, bunlar bahane. Onu elestirmeseler, baska bir sey bulurlar elestirmek icin. Onemli olan taraftarlarin gerizekalilik etmemesi, oynanan oyunu gormesi ve adama gereken destegi vermesi, hepsi bu.

Tuchel dizilis konusunda degisiklik yapiyor, bunun nedenini de anlatti zaten. Kadronun yetersizligi.

"Benim takimim rekabet edecek durumda degildi, hicbir anlamda. Dolayisiyla bende rakiplerin geometrik düzenini bozuyordum"

Sanki tecrubeli adam getirsek basin ugrasmayacak. Mancini tecrubeliydi de ne oldu? Sirf oyuncu degistirdi diye mi ugrastilar zannediyorsun? Derwall de tecrube abidesiydi, ona ne olmustu? Feldkamp muthis tecrubeliydi, ona ne olmustu? Oyuncu degistirmis, degistirmemis, bunlar bahane. Onu elestirmeseler, baska bir sey bulurlar elestirmek icin. Onemli olan taraftarlarin gerizekalilik etmemesi, oynanan oyunu gormesi ve adama gereken destegi vermesi, hepsi bu.

Taraftar olayını geçeceksin. Hayatımda gördüğüm en mal taraftar nesli bu nesilde. Bu takımın başı beladan kurtulmuyor ve eziliyorsa taraftarın medyada yazanlara göre hareket etmesinden kaynaklanıyor. Medya, aysal paraları ne yapıyor? Diye yazsa burada spastikler aysal parayı çalıyor diye günlerce dolanır ortalıklarda.

Onemli olan taraftarlarin gerizekalilik etmemesi, oynanan oyunu gormesi ve adama gereken destegi vermesi, hepsi bu.

Bu mumkun degil iste. Kimse destek filan vermez. Iki hafta kaybettin mi yandin. Herkes sirtini doner. Ben zaten Tuchel in neden Turkiye'ye gelecegini de anlamadim. Bu kadar kariyeri acik bir adamin burayi tercih etmesi sacma olur hic ona gore bir ulke degil.

Tuchel geldi ve iki yil ard arda ikinci oldu diyelim,ferner dördüncü yildizi takti buara,ne olacak biliyormusunuz,Burda vizyon vizyon diye kendini yirtan ve tucheli bekleyenler tuchelin gönderilmesini isteyecek.

Kadromuz kesinlikle kötü degil,düsünün bir,formda bir muslera,ha mit,semih,telles,melo,selcuk,Sneijder,burak ve bruma arti yeni oyuncular ve potansiyali yüksek olan koray furkan oguzhan gibi oyuncular,bize tuchel degil bu oyuncularin dilinden anlayacak ve maksimum verim alacak Kurt bir hoca lazim,luce olmadigina göre aklima ilk gelten yabanci hiddink,yerli denizli,olurda tuchel gelirse tabiki destekleriz,bizim destegimiz begenmedigimiz isim gelse bile azalmaz

Ben sahsen güveniyorum Tuchel´e. Ama iyi bir kadroyla güveniyorum.

Sonradan Muslera, Melo, Sneijder sürprizi yasarsak karismam yani. Iskelet kadromuz iyi bizim. Bozulmamali.

Yani Tuchel sifirdan kadro yaratmamali, anlatabiliyor muyum? Bu iyi kadroya takviye yapip, basina da Tuchel´i getireceksin.

Hepsi bu. Tabi Tuchel´e yardimci olacak tecrübeli bir isim koyacaksin yanina yada üstüne. Erdal Keser filan hikaye.

Ciddiye almayacaksiniz belki ama, Türk takimlarini analiz konusunda Bülent Ünder´i tek gecerim.

Erdal Keser en fazla tercüman olur. Sahsi fikrim budur.

Dedigin gibi kadro zaten kötü degil. Adam Mainz'da bana göre son derece vasat bir kadro ile calisti. Zamaninda Rijkaard gibi itiraz fln da etmez.

Benim endisem ilk kez starlarla calismasi. Bunlarla nasil iliski kuracak fln. Adamin bu konuda tecrübesi yok. Sonra otorite eksikligi yasanmasin yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt