Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.586
- 12.560
- 2.868
ALMANYAN'DAN getirebileceğimiz EN IYI TD GETIRDIK!
geldimi ,kesin mi ¿
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALMANYAN'DAN getirebileceğimiz EN IYI TD GETIRDIK!
Arkadaş hitleri çağırıyor beyler :cool:
BlueTapa
Türkiye´deki psikolojik etkenler daha agir basiyorsa, Türk hocadan vazgecmeyeceksin o zaman. Baska caren kalmaz.
Lippi gelse, Türkiye´nin igrenc sistemiyle basa mi cikar saniyorsunuz? O isi yönetim ve oyuncular bozmali. Sadece hoca degil.
Tuchel´in belki büyük takim tecrübesi yok, ama yapacagi etki bircok seyi degistirebilir takimda.
Simeone bi geldi, Atletico´yu aninda ucurdu ya. Sihirli degneyi mi vardi? Uzayli miydi? Kimya isi bu.
Oyuncular sevdi, inandi, köpek gibi savastilar onun icin, köpek gibi. Böyle basarili oldular. Aynisi Klopp icin gecerli.
Eger Galatasaray bu sene köpek gibi savasmayacaksa, bizzat Mourinho gelse bi halt olmaz bizden zaten.
Tuchel Gençlerbirligine filan gelse yadırgamam kendi tarzlarına,seviyelerine uygun ,rahat rahat sistemini oynatacak bi adam bulmuşlar Uefa'yı zorlarlar fena tercih degil derim.Trabzona gelse yadırgarım bu adam o baskıyı kaldıracak biri değil ,seviyesi tecrubesi yetmez ezilir kalır derim.Bu adamın Galatasaray'la adı anılıyor inanılır gibi değil ve sadece sempatik oldugu için millet gelsin diyor he bi de Mainzı 7. yapmış korkunç başarı gerçekten, Ausburg'ta 8. oldu bi Türk forveti var Halil Altıntop onu da alsın gelsin bari.
mainz bonservis istiyormuş![]()
Tuchel ile yine çok alakasız isimler ama Lippi tabi ki çıkar.İtalya sistemi ile burası benzer orda da herşey sahada kazanılmaz başka etkenler girer işin içine Lippi bu tecrübelere sahip bi adam ,oyuncularına nerde gaz verir nerde gazı çeker,medyayı nasıl kullanılır herşeyi bilir.Ama Tuchel filan bunları bilmez Almanya ligi ve çalıştırdıgı takım sütlü çikolota bunu yemeye alışmış adama bianda acılı adana yedirmeye çalışırsan adam hem kendini yakar hem yemegi ziyan eder.Simeone uç bi örnek başarısıyla ama onun lider özelligi hep vardı Arjantinde senelerce kaptanlık yaptı futbolculugunda İspanya,İtalya heryerde tecrübe ve saygı kazandı ve futbolcular ona ve kariyerine büyük saygı duyuyor isim olarak.Tuchel'e kim niye saygı duysun?
Bi video'da gördüm buraya koymuşlardı genç Alman futbolculara artislik yapıyor bagırıyor filan ee sonuçta altyapıdan çıkmış çogu A takıma bu adamla gelmiş profesyonellikleri üst düzeyde genç yeni yetme alman çocukları ama onu burda yapamaz yapsa da bizim futbolcular kime atar yapıyor bu sarıoğlan derler Melo'ya filan bağırsın bakalım Melo s*kliyor mu hiç..Tuchel Türkiye ligi şartlarında kimyası Gençlerbirligine uyar hem de 10 numara taraftar,medya baskısı yok illa bi hedef yok öyle sistemini kurmaya çalışır orta sıralarda bitirir ligi.Galatasaray kim Tuchel kim bu isim nerden çıktı kim ortaya attı niye gündemimizde hala anlamadım ,bisiklete iyi biniyor bu kesin becerir diye birine araba teslim edilmez.
Tuchel ile yine çok alakasız isimler ama Lippi tabi ki çıkar.İtalya sistemi ile burası benzer orda da herşey sahada kazanılmaz başka etkenler girer işin içine Lippi bu tecrübelere sahip bi adam ,oyuncularına nerde gaz verir nerde gazı çeker,medyayı nasıl kullanılır herşeyi bilir.Ama Tuchel filan bunları bilmez Almanya ligi ve çalıştırdıgı takım sütlü çikolota bunu yemeye alışmış adama bianda acılı adana yedirmeye çalışırsan adam hem kendini yakar hem yemegi ziyan eder.Simeone uç bi örnek başarısıyla ama onun lider özelligi hep vardı Arjantinde senelerce kaptanlık yaptı futbolculugunda İspanya,İtalya heryerde tecrübe ve saygı kazandı ve futbolcular ona ve kariyerine büyük saygı duyuyor isim olarak.Tuchel'e kim niye saygı duysun?
Bi video'da gördüm buraya koymuşlardı genç Alman futbolculara artislik yapıyor bagırıyor filan ee sonuçta altyapıdan çıkmış çogu A takıma bu adamla gelmiş profesyonellikleri üst düzeyde genç yeni yetme alman çocukları ama onu burda yapamaz yapsa da bizim futbolcular kime atar yapıyor bu sarıoğlan derler Melo'ya filan bağırsın bakalım Melo s*kliyor mu hiç..Tuchel Türkiye ligi şartlarında kimyası Gençlerbirligine uyar hem de 10 numara taraftar,medya baskısı yok illa bi hedef yok öyle sistemini kurmaya çalışır orta sıralarda bitirir ligi.Galatasaray kim Tuchel kim bu isim nerden çıktı kim ortaya attı niye gündemimizde hala anlamadım ,bisiklete iyi biniyor bu kesin becerir diye birine araba teslim edilmez.
Hay sizin ün sevdanıza ya
Rijkaard Barçadan geldi ne yaptı veya Mancini City'den geldi niye yuhluyosunuz adamı? Schuster Madrid'i şampiyon yaptı kovuldu , Del Bosque İspanya ile ne yaptığını gördük BJK durumunuda gördük.. Aragones İspanya'dan geldi kovuldu.
Bu iş kimya işi , adamı kötülemek için akla mantığa uygun olmayan örneklerden vazgeçin artık!
Bu eski , kara makus cahillikleriniz yüzünden ne Türkiye'de futbol gelişir ne alttan oyuncu çıkar.
Misal verdim. Yine de Löw´ü cok tutmam ben. Almanlar 40 senedir yari final oynuyor zaten
Almanya´yi Almanya yapan Löw degil, 2000 sonrasi tamamen degistirilen altyapi sistemidir.
Bunu asla unutmamak lazim.
Ünle münle alakası yok bu işin sırf sempatik diye buranın şartlarıyla hiç uyuşmayan ,kimyası kesinlikle tutmayacak,alakasız birini takımın başına gelsin diyorsunuz biz realist bakınca suçlu oluyoruz.Rjkardda aynı şekilydeydi onun da kimyası tutmadı Türkiye ligine bu da tutmaz.Sempatik filan istiyorsanız şu Bjkden kovulan portekizliyi getirelim sempatiklik yapar sizde aaa ne sempatik adam dersiniz takımda 4. olur sempatik sempatik takılırız.Futbol mu konuşuyoruz romantik komedi filmi mi belli degil.
Ünle münle alakası yok bu işin sırf sempatik diye buranın şartlarıyla hiç uyuşmayan ,kimyası kesinlikle tutmayacak,alakasız birini takımın başına gelsin diyorsunuz biz realist bakınca suçlu oluyoruz.Rjkardda aynı şekilydeydi onun da kimyası tutmadı Türkiye ligine bu da tutmaz.Sempatik filan istiyorsanız şu Bjkden kovulan portekizliyi getirelim sempatiklik yapar sizde aaa ne sempatik adam dersiniz takımda 4. olur sempatik sempatik takılırız.Futbol mu konuşuyoruz romantik komedi filmi mi belli degil.
Senin de Türkiye sartlarina göre dogru düsüncelerin var, ancak bu egomuz bizi geriye götürüyor zaten.
"Kim bu sari oglan da bana atar yapiyor?" diyen oyuncu, kendi capsizliginin farkinda mi acaba?
Öyle herhangi birine gelsin dedigimizi düsünmüyorum. Bence Tuchel digerlerinden farkli bir yetenek. Cok ciddiyim.
Ama senin düsüncene benzer bir bahaneyle Tuchel´den vazgecip Denizli gibi adamlarda karar kilacaklarini düsünüyorum.
Tuchel tercihi yürek ister. Bu yürek Türkiye´de hicbir büyük takimda yok maalesef.
Tamam işte ben Realist bakıyorum olaya yoksa sistem takımı,ligi olsak ,altyapıdan çıkan prof futbolcularımız olsa Lig desen çirkeflik olmasa,futbolcular hocanın kim olduguna göre degil işleri oldugu için gayret gösterse,psikolojik etkenler medya baskı futbolu bu kadar etkilemese Tuchel gelsin.Ama degiliz işte.Sen olmaya çalşsan da lig ve ortam öyle degil o seni içine çeker sen kaçmak istesen de.Bu şartlarda ilk kötü sonuçlarda başkan kellesini alır Tuchelin çünkü en kolayı bu ve bunu yapar burası Türkiye..
burasi galatasaray, adamin hic bir basarisi olmadan getiriyolar. neye dayanarak yonetim bu adami bulmus?
tamam unlu isimler gelmesin diyosunuz, ozaman gidip ikinci ligden unlu olmayan birisini alsaydik. yada yoldan gecen bitane almani alsaydik.
ben hahatimda boyle birsey gormedim.
Peki senin td adayın kim?
Tapatalk ile gönderildi.
Mancinin de kelleseini aldılar ne değişti ?
Bize benzeyen liglerde çalışmış elindekileri parlatabilecek,medya futbolcu yönetimi ve psikolojik baskıları bilen bunları yöneten,futbolcuları ismine saygı duyacagı tecrübeli biri lazım bize .Ramos,Jorge Jesus,Luce v.b isimler bize gider.
Luce'yi geçelim zaten gelmiyor. Jorge Jesus demişsin olabilir ama adamın kaybetmediği final kalmadı hangi psikolojik baskıyı nasıl kaldırıyor? ( Ayrıca adamı niye bıraksın Benfica) Ramos demişsin, şahsen ispanyolların bizde başarılı olacağını fdüşünmüyorum.(ki saydığınız kriterlere tam olarak uymuyor.)