Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Puan ‏@3puancom 45 sn.

Aysal: Teknik direktör konusunda ilerleme kaydettik. Bir hafta içerisinde raporlar gelecek. Yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz.

Ölme eşeğim ölme. 1 hafta içinde rapor gelecekte, üzerine düşünüp karar vereceklerde.

3 Puan ‏@3puancom 45 sn.

Aysal: Teknik direktör konusunda ilerleme kaydettik. Bir hafta içerisinde raporlar gelecek. Yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz.

Ölme eşeğim ölme. 1 hafta içinde rapor gelecekte, üzerine düşünüp karar vereceklerde.

Bunlar luceyimi bekliyo hala niye uzattılar bu kadar bu işi

Hesap Makinesi

Bqqx_5kIIAAWUKd.jpg

3 Puan ‏@3puancom 1 dk.

Ünal Aysal: Olcan Adın'ı istediğimiz doğrudur. Kendisi çok beğendiğimiz ve istediğimiz bir oyuncu. Ancak öncelik şu an teknik direktör.

Koskoca Galatasaray'da tek kişi mi çalışıyor bu işler için ?

Öncelik teknik direktör olabilir, bu 1-2 tane yapacağın yerli transferini engellemez. Yeter beklettik artık Olcan işini, b.ku çıkacak.

Trabzon Serdar, Deniz ve Turgut transferlerini yaptı, Olcan'ın artık alınması lazım.

Başkan bilindik şeylerden söz etmiş. Hiç açıklama yapmasa daha iyi. En azından gereksiz heyecanlara kapılıp boş yere beklenti içine girmeyiz. Hoca konusunda 1 haftaya kadar rapor gelecekmiş. 1 hafta kadarda enine boyuna düşünür, öyle karar verirler bu vesileyle Temmuz'u da yarılamış oluruz. Ha bi Olcan'ı istiyormuşuz. Bilmeyen var sanki.

Denizli bu sene için iyidir iyi. Bütçe falanda istemez 2 kanat alın yeter der geçer.

Sonra da ligi 3. bitirir. Iddia ediyorum Denizli gelirse Yanal'a da Bilic'e de gecilir ve ligi 3. bitiririz. Adamda artik kazanma hirsi falan kalmamis, Azeri liginde bile basarili olamiyor. Futbol statik birsey degil, her gun gelisiyor, taktikler, antrenman yontemleri ayni kalmiyor. Bu adam senelerdir kendini gelistirmemis, ligine, takimina bakmadan kim maasini oderse memur zihniyetiyle gidip takim calistiriyor.

Galatasaray'a Denizli'yi getirmek bu asamada tarihi hata ve en buyuk vizyonsuzluk olur.

Bence Hoca çoktan belli ve bize çalışıyor, her şeyi biliyor.

Lucescu, Tuchel de gayet yem isimler.

Jol veya Hittzfeld'den birini getirecekler diye düşünüyorum.

denizli gelmesin kesinlikle istemiyorum , başkan kazandığı krediyi tekrar kaybeder.

Yani hocanin aciklanmasi vs. 10 günü bulacak. Cok gec, cok gec.

Altinda farkli bir neden aramamak mümkün degil acikcasi.

Başkanın süre tanımı bana Dünya kupasının bitmesini beklediklerine dair bir izlenim verdi. Düşünün ki 1 haftaya kadar hoca adayı için rapor gelecekmiş. Umarım Klinsmann saçmalığına girişmezler.

Juande ramos istenmemistir bile keske gelse ama tuchel de olur gayet iyi

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel kim ne başarısı var neye göre geliyor falan diyenler Klopp'u Simeone'yi falan beğeniyordur eminim.Almanya'nın en gözde teknik direktörlerinden birine Gençlerbirliği seviyesinde diyen var :D Şu ligi tanıma muhabbeti de ayrı saçmalık zaten.

Taraftarımız tanımadığı birini görünce yadırgıyor, bu zihniyet sayesinde aynı isimler etrafında dönüyoruz zaten.Hadi Lucescu, Gerets, Terim falan anladım da Mustafa Denizli'yi isteyenler var insaf artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt