Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel gelmiş gibi bi hava varda daha ortada hiçbişey yok hemen bağlanmayın derim luce gibi olmasın buda

Hesap Makinesi

Mancini gelmeden öncede taraftarın çoğu gelmesin az bütçeyle burada başarılı olamaz dedi. Denildiği gibi de oldu. Şimdi de garip garip isimler geçiyor ve eminim gidip böyle bir isimle anlaşacaklar.

Yani bence taraftarın içinde futbolu yöneticilerden çok daha iyi bilen çok daha zeki adamlar var ama gel gör ki hayatları boyunca Galatasaray maçı harici maç seyretmemiş adamlar hocanın kim olacağına karar verecek ve büyük ihtimal yine hata yapacaklar...

Juande ramos istenmemistir bile keske gelse ama tuchel de olur gayet iyi

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende Ramos'un gelmesini çok isteyenlerdenim. Adam Dnipro'da yaptıklarıyla kafamdaki İspanyol ön yargısını bile kırdı. Keşke gelse. Karizmaysa karizma, tecrübeyse alâsı, CV ise CV. Aradığımız herşey var adamda.

Bende Ramos'un gelmesini çok isteyenlerdenim. Adam Dnipro'da yaptıklarıyla kafamdaki İspanyol ön yargısını bile kırdı. Keşke gelse. Karizmaysa karizma, tecrübeyse alâsı, CV ise CV. Aradığımız herşey var adamda.

aynen oyle tucheldeki acaba ramosta olmaz yani adam direk luce gibi basarili olur gelirse ona yogunlassa daha iyi aysal

Tuchel gelmiş gibi bi hava varda daha ortada hiçbişey yok hemen bağlanmayın derim luce gibi olmasın buda

Hesap Makinesi

luce baya bi koydu ama bide basin toplantisi hic iyi olmadi

Kesinlikle şuan daha iyi bi adam yok.Bize en uygun isim Ramos tecrübeyse tecrübe,başarıysa başarı dedigin gibi gelsin makine gibi hucum takımı oluruz Bruma 30 milyonluk oyuncu olur bu adamın elinde.Gençleri parlatmada oyunculardan full verim almada 1 numara adam.Lucenin hucum felsefesini benimsemiş hali .

Eee yeter artık kim gelcekse gelsin

Hesap Makinesi

Kesinlikle şuan daha iyi bi adam yok.Bize en uygun isim Ramos tecrübeyse tecrübe,başarıysa başarı dedigin gibi gelsin makine gibi hucum takımı oluruz Bruma 30 milyonluk oyuncu olur bu adamın elinde.

Yönetim bunu görebilecek gözlere sahip değil maalesef. Umarım bir sürpriz yapıp Ramos gelir başa. Şahsen çok sevinirim.

Yönetim bunu görebilecek gözlere sahip değil maalesef. Umarım bir sürpriz yapıp Ramos gelir başa. Şahsen çok sevinirim.

cok cok cok zor bizimkiler kör adeta oni gorucek kapasite yok bulent tuluna guvenilmez kafa karistirir gelse inletir buraları

Tuchel kim ne başarısı var neye göre geliyor falan diyenler Klopp'u Simeone'yi falan beğeniyordur eminim.Almanya'nın en gözde teknik direktörlerinden birine Gençlerbirliği seviyesinde diyen var :D Şu ligi tanıma muhabbeti de ayrı saçmalık zaten.

Taraftarımız tanımadığı birini görünce yadırgıyor, bu zihniyet sayesinde aynı isimler etrafında dönüyoruz zaten.Hadi Lucescu, Gerets, Terim falan anladım da Mustafa Denizli'yi isteyenler var insaf artık.

Gençlerbirligi ile Mainz 10 maç yapsın 4ünü Gençler alır 4nü Mainz 2si de berabere biter.Evet Tuchel Gençlerbirligi seviyesinde ,tarzında bi adam Galatasaray degil.

Sonra da ligi 3. bitirir. Iddia ediyorum Denizli gelirse Yanal'a da Bilic'e de gecilir ve ligi 3. bitiririz. Adamda artik kazanma hirsi falan kalmamis, Azeri liginde bile basarili olamiyor. Futbol statik birsey degil, her gun gelisiyor, taktikler, antrenman yontemleri ayni kalmiyor. Bu adam senelerdir kendini gelistirmemis, ligine, takimina bakmadan kim maasini oderse memur zihniyetiyle gidip takim calistiriyor.

Galatasaray'a Denizli'yi getirmek bu asamada tarihi hata ve en buyuk vizyonsuzluk olur.

Ne biliyoruz arkadaş belki adam tekrar kendini kanıtlamak için hırslı gelecek. Millet lucescu'yu istiyorda çokmu genç veya kazanacağı kanıtlayacağı bir şey mi var? Adam 70 yaşında ukranya liginde 6500 yıldır çempiyın, uefa'yı almış işleri yoluna koymuş, hasta herifin teki. O zaman neden istiyoruz?

kim gelecekse dünya kupası sonrası gelecek bence... zaten yabancı tranfsfer piyasası da dünya kupası sonrası tam olarak şekillenecek... şu anda ancak temaslar yapılıyor fikirler alınıyordur... sonucta transferler de teknik direktör seçimine göre yapılacak...

ama yanarım yanarım da menez'i kaçırdık ona yanarım... :(

kim gelecekse dünya kupası sonrası gelecek bence... zaten yabancı tranfsfer piyasası da dünya kupası sonrası tam olarak şekillenecek... şu anda ancak temaslar yapılıyor fikirler alınıyordur... sonucta transferler de teknik direktör seçimine göre yapılacak...

ama yanarım yanarım da menez'i kaçırdık ona yanarım... :(

Galatasaray ve bizim çapımızdaki takımlar dünya kupasında parlayan adamları alacak ekonomik güce sahip hiçbir zaman olmadılar.

Risk alıp DK öncesi bulacaksın bu adamları

Gençlerbirligi ile Mainz 10 maç yapsın 4ünü Gençler alır 4nü Mainz 2si de berabere biter.Evet Tuchel Gençlerbirligi seviyesinde ,tarzında bi adam Galatasaray degil.

Klopp için de Dortmund'a gelmeden önce bizimle anılsa böyle düşünürdünüz.Simeone hakkında ne söyleyeceğinizi tahmin bile edemiyorum.

Öncelilikle sizden özür dilerim. Aziz üstel'in twiti diye koyduğunuza kızdığım için. Kimse bana o şahısın aziz üstel olduğunu kanıtlayamaz. Benim gönlümde de Tuchel var. Ama tahminim TD bu sene Mustafa Denizli oldu bile.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Klopp için de Dortmund'a gelmeden önce bizimle anılsa böyle düşünürdünüz.Simeone hakkında ne söyleyeceğinizi tahmin bile edemiyorum.

Alman sisteminden Alman sistemine devam etmekle Almanya'dan Türkiyeye hele Galatasaray'a gelmek aynı şey değil.Kloop Türkiye gelmedi sistemin ve ligin aynı oldugu yerde Dortmund'a geçti.Buraya gelse Dortmund gibi top oynayacagımızı mı sanıyorsun?Kloop sistem içinde Klopp yoksa Türkiyede hiçbişey olmazdı.Simone ise İspanya'da İtalya'da hatta tüm dünyada saygı duyulan bi kaptandı Tuchel'e kim niye saygı duysun?Tuchel gelsin Gençlerbirligine orda başarılı olsun Galatasaray'a gelebilir.

Alman sisteminden Alman sistemine devam etmekle Almanya'dan Türkiyeye hele Galatasaray'a gelmek aynı şey değil.Kloop Türkiye gelmedi sistemin ve ligin aynı oldugu yerde Dortmund'a geçti.Buraya gelse Dortmund gibi top oynayacagımızı mı sanıyorsun?Kloop sistem içinde Klopp yoksa Türkiyede hiçbişey olmazdı.Simone ise İspanya'da İtalya'da hatta tüm dünyada saygı duyulan bi kaptandı Tuchel'e kim niye saygı duysun?Tuchel gelsin Gençlerbirligine orda başarılı olsun Galatasaray'a gelebilir.

Sen Genclerbirligi'ne biraz fazla hayransin galiba.

Ne biliyoruz arkadaş belki adam tekrar kendini kanıtlamak için hırslı gelecek. Millet lucescu'yu istiyorda çokmu genç veya kazanacağı kanıtlayacağı bir şey mi var? Adam 70 yaşında ukranya liginde 6500 yıldır çempiyın, uefa'yı almış işleri yoluna koymuş, hasta herifin teki. O zaman neden istiyoruz?

Lucescu'ya ben zaten hic bir zaman merakli olmadim, bu yazdigin sebeplerden oturu, burada da defalarca soyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt