Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman sisteminden Alman sistemine devam etmekle Almanya'dan Türkiyeye hele Galatasaray'a gelmek aynı şey değil.Kloop Türkiye gelmedi sistemin ve ligin aynı oldugu yerde Dortmund'a geçti.Buraya gelse Dortmund gibi top oynayacagımızı mı sanıyorsun?Kloop sistem içinde Klopp yoksa Türkiyede hiçbişey olmazdı.Simone ise İspanya'da İtalya'da hatta tüm dünyada saygı duyulan bi kaptandı Tuchel'e kim niye saygı duysun?Tuchel gelsin Gençlerbirligine orda başarılı olsun Galatasaray'a gelebilir.

Çok orantısız yorumlar yapıyorsun.

O zaman bu mantıkla yerli hoca almak lazım sadece.

Juande Ramos istiyorum diyorsun onun ne farkı var .

Koca bir saçmalık

Kahsorlsun futbolcuya dayalı düzen Yaşasın Sistem Futbolu

Tuchel bunu yapar yeterki arkasında duralım renktaşlarım

Ya Skibbe'ye dönerse falan diyorsunuz da Skibbe iyiydi yav.

Servet Çetin ve benzeri danalara kurban gitti herif. Yoksa baya iyi niyetle güzel işler yapıyordu.

Alman geliyorsa bari 2-3 tane genc gurbetci de getirsin yaninda.. Bizim yedekteki dandiklerden kurtulmus oluruz..

Servet okuzunden igrendigim kadar hicbir futbolcudan igrenmedim arkadas..bukadar paraya taptigini belli etmez bi insan..

★☆★

Albayrak de geri gelsin artik, Almanca de biliyor galiba

Türkiye'deki oyuncu profılı hakımıyetıyle Yılmaz Vural sportif direktör olarak nasıl olur acaba Alman vatandaşlığı da var sanırım..

Biraz konuşmalarını dinleğimde niye sürekli kulüp değiştirdiğini anladım , kulüp başkanları ana yönelik oynuyor ve anlaşamıyorlar.Ağır bir insan olmadığı için çok değiştirdi kulüp

Belki çok saçma bir fantazi olur ama denenemezmi denenebilir?

Alman geliyorsa bari 2-3 tane genc gurbetci de getirsin yaninda.. Bizim yedekteki dandiklerden kurtulmus oluruz..

Yunus Malli (hiç izlemedim Mainz de oynuyor)

Tolga Ciğerci (Maç başı 13 km ortalama) bu isimler ile imzalarız gibi ve belki Tolgay

Ben hem bu tarz hocaları hem de Alman ekolünü çok severim.

Ama herkes sakince beklesin bence. Başarılı olur, başarısız olur diye iddialı olmamak lazım.

Ben umutluyum.

Tuchel'in gelmesini en çok istediğim nokta oyunculara max performans için zorlar..

İlk pas tercihi her pozisyon da Burak olan , yürüyen bir Selçuk 1 hafta sonra kenarda bulabilir kendini...

Semih her pozisyonda yere atlayan ilk isim olmaz , Koray yedekte harcanmaz

Bakarsınız Salih Dursun bile yıldız olur

Aynen katiliyorum Skibbe kotu degildi gayet iyi top oynuyorduk ama arka taraf rezaletti

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Net haberler gelmeye başladı.İnşallah doğrudur.Tuchel bence iyi tercih yıllarca kaşarlanmış hocaları getirdik bir faydasını göremedik.Birde böyle deneyelim.Ama destek şart başta sıkıntı çekebiliriz

Çok orantısız yorumlar yapıyorsun.

O zaman bu mantıkla yerli hoca almak lazım sadece.

Juande Ramos istiyorum diyorsun onun ne farkı var .

Koca bir saçmalık

Neresi orantısız söyleyin o zaman.Ramos ile Tuchel arasında benzerlik nedir?Ramos Ukrayna liginde başarılı olmuş,Sevilla da coşmuş Real Madrid gibi bi takımın başına geçmiş,İngiltere de başarılı olmuş kupa kazanmış , Tuchelin Avrupada oynadıgı maçtan daha çok(0) Kupa sahibi olmuş (2) bi adam.Ramos geliyor dedigin zaman futbolcular ağzının içinden çıkanlara bakar adamın ,Tuchel dedin mi kim bu alaman derler hiç bi futbolcu saygı duymaz.Türkiyede işler böyle Almanya sistemi vardı da ligde biz mi yedik.

"Galatasaray bir his takimidir"

Biz yeter ki basariya inanalim, oyunculari da inandiralim, basari mutlaka gelecektir.

Hep söylüyorum, Galatasaray´in cok iyi bir kadrosu var ve sacmalamadigi sürece herzaman sampiyon olabilir.

Thomas Tuchel ve Galatasaray cok dogru ve ilginc bir ikili olabilir. Yeni jenerasyon Alman hocalara gercekten güvenmek lazim.

Hadi büyük Baskan. Sana yakisir modern hamleyi yap, basariya kosalim.

tuchel-jubel-5x4_Diashow.jpg

Varsa benim gibi yarın LYS'ye girecek herkese başarılar dilerim bu arada.

Neresi orantısız söyleyin o zaman.Ramos ile Tuchel arasında benzerlik nedir?Ramos Ukrayna liginde başarılı olmuş,Sevilla da coşmuş Real Madrid gibi bi takımın başına geçmiş,İngiltere de başarılı olmuş kupa kazanmış , Tuchelin Avrupada oynadıgı maçtan daha çok(0) Kupa sahibi olmuş (2) bi adam.Ramos geliyor dedigin zaman futbolcular ağzının içinden çıkanlara bakar adamın ,Tuchel dedin mi kim bu alaman derler hiç bi futbolcu saygı duymaz.Türkiyede işler böyle Almanya sistemi vardı da ligde biz mi yedik.

Ağzının içine bakınca direk 1. oluyosun dimi..

Rjkaard'ın Mancininin ne farkı vardı boş düşünceler bunlar bu iş kimya işi..

Bu takım son 6 haftada Cevat Gülerle de şampiyon oldu yeter ki yürekten istesinler ;)

@Umur Öztürk

Tamam adamı beğenmeyebilirsin ona birşey dediğim yok.

Lakin verdiğin örnek rezalet.

Bir bakıma bizim şikeli rezil ligimizi Bundesliga dan üstün tutmussun.

Yoksa gelecek adam Skibbe gibi de olabilir senin fikrindir.

Şahsi görüşüm skibbeden 5 gömlek üstündür o ayrı.

Üstün tutmadım başüstü takımları bizden daha iyi ama sıralama 6,7,8 diye gitmeye başladıgı zaman ligin seviyesi bizimle aynı.Sadece futbol olarak konusuyorum yoksa stadlar,taraftarın ilgisi,pazarlama apayrı bi boyut.Madem o kadar iyi orta sıra Alman takımları Uefada gelen geçen nasıl tokatladı?Sloven Liberek Alman 5. olan takımı (freiburg) geçip gruplarda 2. oldu.Bak Sloven Liberek diyorum anla artık durumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt