Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft104mm2273308.jpg

Galatasaray'da 2007-2008 sezonunun bitmesine 6 hafta kala istifa eden Feldkamp'ın yerine teknik direktörlük görevini üstlenen ve 6'da 6 yaparak şampiyonluk kupasını kaldıran Cevat Güler

Galatasaray his takımıdır renktaşlar .. Kariyer mariyer bu işi hissederek yaşamazsan hikaye..

Bu yüzden Tuchel en doğru tercih olur.

üna aysalın tuchel hakkında GS tvye konuştuğu doğru mu?sadece bunu söyleyin.

Bucasporda Kağan Özay diye bir isim var onu mutlaka kaptırmamalıyız. genç yetenek canlı izleme fırsatımda oldu umarım bizim scoutlar farkındadır.

Ağzının içine bakınca direk 1. oluyosun dimi..

Rjkaard'ın Mancininin ne farkı vardı boş düşünceler bunlar bu iş kimya işi..

Bu takım son 6 haftada Cevat Gülerle de şampiyon oldu yeter ki yürekten istesinler ;)

Evet işte o kimya burda tutmaz ,anlatmak istedigim bu zaten tamamıyla kimya işi.Tuchel veya Almanyadan herhangi bi genç hoca Türkiyeye sadece kovulmak için gelir.Bikaç haftalık başarısız sonuçta kimse baskıyı kaldırmaz 3,5 kurus olan tazminatını verir gönderir.Hiç Realist bakmıyorsunuz olaya romantik olmamak lazım bu konularda buranın Türkiye oldugunu unutuyorsunuz Alman liginde degiliz biz.

Evet işte o kimya burda tutmaz ,anlatmak istedigim bu zaten tamamıyla kimya işi.Tuchel veya Almanyadan herhangi bi genç hoca Türkiyeye sadece kovulmak için gelir.Bikaç haftalık başarısız sonuçta kimse baskıyı kaldırmaz 3,5 kurus olan tazminatını verir gönderir.Hiç Realist bakmıyorsunuz olaya romantik olmamak lazım bu konularda buranın Türkiye oldugunu unutuyorsunuz Alman liginde degiliz biz.

O kimyanın burda tutup tutmayacağını ne sen bilirsin ne ben bilebilir..

Bu mantık yüzünden İnamoto tutmadı diye Asyalı oyuncu alamıyoruz.

Kötü sonuçta anında silinir diyosun kariyeri yok diye fakat bu adam kendini kabul ettırecek desteklemektem başka her şey boş

Neden mi Tuchel? Çünkü adam uyuşuk değil. Kulübede sessiz sedasız durmaz. Futbolcularla birlikte maçı yaşar. Adam alman nazisi, Hitler'in torunu. Karşısındaki artistlik mi yapıyor? Kafayı gömer olur biter. Türkiye'de bu gibi adamların başarısız olma ihtimali çok az. Haa sadece hırslı olması yeterli mi? Tabi ki hayır, ama adam aynı zamanda futbolu da iyi biliyor. Hırslı + futbolu bilen + genç + başarıya aç. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum?

Risk almadan hicbirsey olmaz zaten. Marka isim de 3 hafta sonra kovulabilir, ki kovuluyorlar da zaten.

Türkiye ne hocalar gördü, ne isimler gördü, alayi kovuldu gitti.

Türkiye´de hep daha mütevazi isimler basarili olmustur.

Ona bakarsan, 4 Milyonluk risk alacagima, 1.5 Milyonluk risk alirim. Garanti hoca yok, hepsi risk.

Bu lanet olasi tapatalk'da goz ardi et nasil oluyor arkadas?kac zamandir ne guzel goz ardi ettigim adamlari yine mecburiyetten okuyorum..

@Emrah Yildirim

@Serkan Sakrak

★☆★

Tuchel anlatildigi gibiyse basarisiz olma ihtimali cok az

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kimyanın burda tutup tutmayacağını ne sen bilirsin ne ben bilebilir..

Bu mantık yüzünden İnamoto tutmadı diye Asyalı oyuncu alamıyoruz.

Kötü sonuçta anında silinir diyosun kariyeri yok diye fakat bu adam kendini kabul ettırecek desteklemektem başka her şey boş

Benim için olmayacak duaya amin demek gibi bişey bu adamın Türkiye de başarılı olması.Nedenlerini de yazdım hiç umudum yok ,Başkan tarafından kolay kovulmak için getirilen bi Hoca olacak eger gelirse.Ne diyim benim göremediklerim varsa umarım gelir ve beni yanıltır.

Galatasaray ve bizim çapımızdaki takımlar dünya kupasında parlayan adamları alacak ekonomik güce sahip hiçbir zaman olmadılar.

Risk alıp DK öncesi bulacaksın bu adamları

dünya kupasında parlama açısından değil olay... giden ve gitmeyen isimler belli... kulüpler dünya kupasını takip ediyor... orda parlayanlar farklı noktalara gelecek diğer kalanlar farklı kulüplere gidecek... dünya kupasına gitmeyecek futbolcular da bu transfer trafiğine göre kendilerine yer bulacak...

diego neden dünya kupası öncesi imzalamadı fenerle????... sonuçta gitmiyor, fener de dünya kupasından futbolcu almayacak... ancak tüm trafiğin şekillenmesini bekliyor...

Benim için olmayacak duaya amin demek gibi bişey bu adamın Türkiye de başarılı olması.Nedenlerini de yazdım hiç umudum yok ,Başkan tarafından kolay kovulmak için getirilen bi Hoca olacak eger gelirse.Ne diyim benim göremediklerim varsa umarım gelir ve beni yanıltır.

Senin görmediklerin değilde sadece tek bi konuya saplanmışsın ve dar bakıyosun renktaş..

Aç biraz şu acıları .. Yanıltacak senı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt