Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.917
- 7.406
- 1.743
Tucheli hep istedim ama Jorge Jesus gercekten listedeyse öncelik onda tabii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü o 4. yıldız bu sene alınmazsa gelecek olan td'ye yazık edecekler.
iste bu mantigin degismesi lazim.
yanlis anlama kardes sen boyle dusunuyorsun demiyorum.
bir kac arkadaslar gunlerdir bunun savasini veriyoruz burada.
oyle yada boyle bu mantigin degismesi lazim. bunuda yaparsa unal aysal yapar diyorum. zaten o da yapamazsa bildigin gibi devam ederiz.
bir sene biz sampiyon oluruz bir sene $ikeciler. boyle gider.
ileridede besinci yildiz kavgasi yapariz kendi aramizda.
yine anlatamadım
diyorum ki... dünya kupası tüm dünyadaki transferler için belirleyici olacak... orada oynayan olsun oynamayan olsun transfer yapacak herkes dünya kupasının bitimini bekliyor diyorum... bu futbolcu da olur teknik direktör de...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0[/media] oy seni yaradana kurban olayım,nasıl da güzel bağırıyo:heart:
yanlış anlamıyorum çünkü ben öyle düşünmüyorum. sadece ortama ayak uydurdum artık. millet genç genç diye ağladı gittik bruma'yı, ontivero'yu, hayriviç'i aldık hemen arkasından başkan paraları çalıyor, kazıklandık denmeye başlandı. gittiler olgun oyuncu aldılar hemen arkasından veteran takımı olduk gençleşmemiz lazım dendi. misal adam başarılıdır (futbolcu, teknik traktör vs.) tipini beğenmez eleştiriye başlar. adam ligde 20 gol atar kaçırdıklarıyla eleştirilir. neymiş kaçırdıklarını atsa bilmemne olurmuş. ulan adam kaçırdıklarını atsa messi ronaldo'yu geride bırakır ki, o zaman bizde işi ne.. neyse bu böyle uzar gider. kısacası bu kafa kolaykolay değişmez o yüzden ortama ayak uyduracaksın müdür yoksa seni mal belliyorlar.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=QK9k8NYaRlY[/media]
Türk futbolculara bagirirsa böyle bir cevap alabilir
o zaman kardes bir iki senede hoca degistiricez. 70 yasindaki adamlarin pesinden gidicez. her mac ayni kadro ayni taktik olayini onemli zannedicez. altyapi umurumuzda olmayacak. amrabata 8, yigit salihe 3er vermeye devam edicez. ya allah bismillahi taktik zannedicez. $ikecilerle sacma sapan dorduncu yildiz muhabbeti yapicaz. vs. vs.
eger buysa istedigimiz vizyon eyvallah.
sahsen ben bu duzenin degismesi taraftariyim ve unal aysalin bu duzeni degistirebilecegini dusunuyorum. dusunmek istiyorum.
bizde o zaman gider idmanda futbolcuları döveriz.tucheli yediricez mi yani?
ünal aysal'da değiş
BaŞKAN Schuster iddialarını reddetti o bana yeter.