Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman basınında Tuchel haberi hiç yok bana biraz garip geldi... Hayırlısı artık...

SON DAKİKA DUYUM VARR

Halil Can Pelister ‏@HCanPelister

Futbol hic isim değildir ama GS, PSV'den 96 doğumlu Kaan Baysal diye bir oyuncuyu almie hafta basi sozlesme imzalaniyormus.

Burakın yanına partner istiyormus hatta fotomaç Pato diyor. 4-3-1-2mi geliyor yoksa. Hamitide tutun demiş.

Acikcasi ben Galatasaray´in iyi kadrosuna farkli bir hava katacak bir hoca ariyorum.

Muslera, Telles, Semih, Melo, Selcuk, Sneijder, Bruma, Burak gibi oyuncularin var. Insallah Olcan gibi adamlar da gelecek.

Koray gibi ilk 11´e adapte edebilecegin genc yetenekler var. 1-2 saglam yabanci da ekledin mi kadroya, daha ne isteriz?

Bu takimin dinamizme, savasma ruhuna ve modern bir anlayisa ihtiyaci var. Tuchel bunlari saglar.

Ayrica bu genc jenerasyon Almanlarin cok etkili taktik anlayislari var. Öyle cabuk cikartiyorlar ki ataga, alanlari öyle daraltiyorlar ki.

Yukarda saydigim oyuncular kalitesindeki adamlar eger bunu beceremeyecekse, söyleyecek birsey de yok. Bu kalite bizde var.

Tembel olmayacaklar, kosacaklar, savasacaklar, Tuchel´in taktik anlayisina inanacaklar. Basari gercekten gelecek.

Bana kalirsa da tuchel taktik dehasi cok dogru secim eger getirmeyi basarirsak ersun yalan olur

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsenin bizi gaza getirdiği filan yok.Herkesin ortak görüşü Tuchel'in bir Klopp olma potansiyeli olması.Yoksa babamızın oğlu değil.Denizli,Advocaat gibi maholar geleceğine gencecik Tuchel gelsin.

Acikcasi ben Galatasaray´in iyi kadrosuna farkli bir hava katacak bir hoca ariyorum.

Muslera, Telles, Semih, Melo, Selcuk, Sneijder, Bruma, Burak gibi oyuncularin var. Insallah Olcan gibi adamlar da gelecek.

Koray gibi ilk 11´e adapte edebilecegin genc yetenekler var. 1-2 saglam yabanci da ekledin mi kadroya, daha ne isteriz?

Bu takimin dinamizme, savasma ruhuna ve modern bir anlayisa ihtiyaci var. Tuchel bunlari saglar.

Ayrica bu genc jenerasyon Almanlarin cok etkili taktik anlayislari var. Öyle cabuk cikartiyorlar ki ataga, alanlari öyle daraltiyorlar ki.

Yukarda saydigim oyuncular kalitesindeki adamlar eger bunu beceremeyecekse, söyleyecek birsey de yok. Bu kalite bizde var.

Tembel olmayacaklar, kosacaklar, savasacaklar, Tuchel´in taktik anlayisina inanacaklar. Basari gercekten gelecek.

Kadro konusunda düşüncelerimiz hemen hemen aynı.

Tuchel haberleri gercek degil, yonetim taraftarin buyuk bir kisminda hayal kirikligi yaratacak bir isim ile anlasti.

Tuchel ile anlasamadik demeclerini okuruz..

Webaslan anketinde Denizli önde :mad: Bizim yönetim bu webaslana aldanmasa bari :(

SPORX.COM ‏@sporx 37 sn.

Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini, Salih Uçan transferini noktalamak için İstanbul'a geldi. (Sky Sports)

yne totosundan konuşanlar var.küfretmeden uzaklaşayım burdan.

Kadro konusunda düşüncelerimiz hemen hemen aynı.

Ben kadromuza göre ve yapilacak 2-3 nokta atisina göre hayal ediyorum sezonu acikcasi.

Sonradan Muslera, Melo, Sneijder sürprizi filan yasarsak karismam. Yeniden yapilanma filan fiyasko olur.

Iyi kadronun basinda Tuchel´i istiyorum ben. Sifirdan yaratilan kadroya degil.

Bizim iyi bir kadromuz var. Ben güveniyorum. Bu kadronun hirsi yoktu. Bunu saglayacak biri lazim. Tuchel saglar.

Sonra vay efenim iyi para verdiler, vay efenim söyle oldu filan derlerse, karismam. Bi halt olmaz.

Ne salihmiş arkadaş ardanın sol dalağı olamaz o adam ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sponsor olayı ne oldu ya bugun haberler çıktı Qatar Hava Yolları ve Etihad . yılllık 7 milyon euro veriyolarmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt