Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.807
- 2.605
- 1.618
Alman basınında Tuchel haberi hiç yok bana biraz garip geldi... Hayırlısı artık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acikcasi ben Galatasaray´in iyi kadrosuna farkli bir hava katacak bir hoca ariyorum.
Muslera, Telles, Semih, Melo, Selcuk, Sneijder, Bruma, Burak gibi oyuncularin var. Insallah Olcan gibi adamlar da gelecek.
Koray gibi ilk 11´e adapte edebilecegin genc yetenekler var. 1-2 saglam yabanci da ekledin mi kadroya, daha ne isteriz?
Bu takimin dinamizme, savasma ruhuna ve modern bir anlayisa ihtiyaci var. Tuchel bunlari saglar.
Ayrica bu genc jenerasyon Almanlarin cok etkili taktik anlayislari var. Öyle cabuk cikartiyorlar ki ataga, alanlari öyle daraltiyorlar ki.
Yukarda saydigim oyuncular kalitesindeki adamlar eger bunu beceremeyecekse, söyleyecek birsey de yok. Bu kalite bizde var.
Tembel olmayacaklar, kosacaklar, savasacaklar, Tuchel´in taktik anlayisina inanacaklar. Basari gercekten gelecek.
Kadro konusunda düşüncelerimiz hemen hemen aynı.
Webaslani 6 sene once okumayi biraktim.Rezil rüsva bi site
cingıl bels
Tuchel haberleri gercek degil, yonetim taraftarin buyuk bir kisminda hayal kirikligi yaratacak bir isim ile anlasti.
Tuchel ile anlasamadik demeclerini okuruz..