Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hollanda forumlarinda ve haber sitelerindeki okudugum yorumlarda Bunyamin Arslanli'nin dedigi gibi.

Cok fazla duyulmamis bir oyuncu. Ismi önemli yetenekler arasinda gecmiyor... Ayrilmasina üzülen PSV taraftar yorumu da gözüme batmadi.

Umarim uzun vaadeli olsa bile bir sekilde kendini gösterir. Sahsen tanimiyorum ne olacagini da bilmiyorum.

Onlar öğrenmez.

Onlar bu takımın papazı.

Ülkenin süperstarları.

Onlar niye öğrensin, aaa aaaaaa olurmu hiç?

Antrenör öğrenmesi lazım, onlar öğrenmez.

Onlar Selçuk ve Burak. Onlar dünyanın en dokunulmaz oyuncuları.

Bizim havalı, papazlık taslayan Türk oyuncuların karakteri buna müsait değil renktaşım.

Koskoca Guardiola almancayı 2 Ayda öğrenir, öğrenmek için çabalar almanyada antrenör olcam diye,

bizim Türkler de bi ingilizceyi beceremez, kendilerini gram geliştirmezler.

Avrupa'da ingilizce bilmeyen vatandaş yok. Futbolcuyu geçtim taksicisi manavı bakkalı çakkalı bile ingilizce konuşur. Bizim milletin kendine saygısı yok. Selçukla burak değil olay sadece onlar zaten su akar yolunu bulur hesabı dünya yansa umurlarında olmaz

Hakan Balta

Ceyhun Gülselam

Aykut Erçetin

Koray Günter

Hamit Altıntop

Hajroviç

Umut Gündoğan

Bunlar almanca biliyor.

Wesley Sneijder ise hollanda dili almancaya çok yakın olduğu için çok kolay anlar almancadan. Kendisi büyük ihtimal az çok almanca da biliyodur zaten eminim.

eyvah eyvah, ceyhun bilmesin almanca ya, niye biliyo bilmesin

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, Almanya'nın Wattenscheid takımıyla yaptığı anlaşmayla yeni yetenekler keşfedecek.

Wattenscheid takımıyla iki ay önce yapılan iş birliği anlaşmasına ilişkin kulüp binasında yapılan basın toplantısında iki takımın yeni yetenekleri keşfedecekleri belirtildi.

Basın toplantısına, Wattenscheid Kulübü Başkanı Christoph Jacob, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ve Galatasaray Denetim Kurulu Üyesi Kemal Erimtan katıldı.

Kulüp Başkanı Jacob, Galatasaray gibi bir dünya markası ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek iki kulüp arasında imzalanan sözleşmeye göre, transfer önceliklerinde Galatasaray'ın ilk sırada olduğunu söyledi. Galatasaray'ın burayı üs olarak kullanacağını ifade eden Jacob, sarı kırmızılıların Wattenscheid'a ekonomik katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ise hedeflerinin bölgede sadece Türk çocuklarının değil, diğer çocukları da keşfetmek olduğunu vurgulayarak "Hedeflerimizde Wattenscheid'i üst lige çıkarmak ve altyapıda daha fazla futbolcu yetiştirmek var" dedi.

Köksal, ayrıca yetiştirilecek futbolcuların öncelikle Galatasaray takımı için düşünüldüğünü fakat diğer takımlara da transferlerin mümkün olabileceğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, Almanya'nın Wattenscheid takımıyla yaptığı anlaşmayla yeni yetenekler keşfedecek.

Wattenscheid takımıyla iki ay önce yapılan iş birliği anlaşmasına ilişkin kulüp binasında yapılan basın toplantısında iki takımın yeni yetenekleri keşfedecekleri belirtildi.

Basın toplantısına, Wattenscheid Kulübü Başkanı Christoph Jacob, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ve Galatasaray Denetim Kurulu Üyesi Kemal Erimtan katıldı.

Kulüp Başkanı Jacob, Galatasaray gibi bir dünya markası ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek iki kulüp arasında imzalanan sözleşmeye göre, transfer önceliklerinde Galatasaray'ın ilk sırada olduğunu söyledi. Galatasaray'ın burayı üs olarak kullanacağını ifade eden Jacob, sarı kırmızılıların Wattenscheid'a ekonomik katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ise hedeflerinin bölgede sadece Türk çocuklarının değil, diğer çocukları da keşfetmek olduğunu vurgulayarak "Hedeflerimizde Wattenscheid'i üst lige çıkarmak ve altyapıda daha fazla futbolcu yetiştirmek var" dedi.

Köksal, ayrıca yetiştirilecek futbolcuların öncelikle Galatasaray takımı için düşünüldüğünü fakat diğer takımlara da transferlerin mümkün olabileceğini ifade etti.

Bizim alt yapıdan bi kaç kişiyi göndersek.Başta da Emre Çolak'ı.Yetenek var beyin yok.Belki Almanlar bişeyler yapar.

Hakan Leverkusen gidememiş Tuchel gelirse ikna edebilir çünkü Hamburg'la baya sürtüşmüş gerekirse 8-9 vermeliyiz Olcana 5 basmaktansa

HP_Gala-PK.jpg

Tuchel gelirse hakan calhanoglu'nu degil yunus malli'yi alir

Hem tanidigi bir oyuncu hem de maliyeti daha makul

Sponsor işi ne oldu ! Neden herşeyde geç kalıyoruz anlamıyorum..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alexis sanchez i cok begeniyorum yillardir istedigim adam ama cok pahali

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt