Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quelle: www.sportausmainz.de

Christian Heidel über das jüngste Gerücht, Galatasaray Istanbul sei an Thomas Tuchel interessiert:

„Es war ja völlig klar, dass das irgendwann losgeht. Aber solange bei uns nichts passiert, gibt es keinen Grund, es zu kommentieren.“

Christian Heidel: Iddialaer cikacagini belliydi, ancak bizimle görüsmeden hic bir sey olmaz, önem vermiyorum böle iddialara"

bu bir operasyon yönetimden bilerek disariya verdigi bir isim tuchel. Hitzfeld falan almak istiyorlar, yazik!!! o kadar hayal kurduk o kadar istedik ama bunlar hala isim pesinde, yazik. ! Hitzfeld alsinlar, bu zaten sadece para icin gelir, 1 yil sonra gider yine.

he Fener 4. yildizi takti

Süt almanı da gelmezse taraftar olarak ağırlımızı koymamız gerekicek artık

Hesap Makinesi

O kadar belliydi ki, bu Yönetim bu kadar mantikli bir hamle yapmaz zaten, hadi 80 yasina bir adam getirn, yillik 4 Milyon € verin ve 4 ay sonra gönderin

Süt almanı gelmezse yakarız bu gezegeni nuricim sen kafana takma

Hesap Makinesi

Bu arada cupa moting yoklara oynuyo

Hesap Makinesi

Cuadrado (kolombiya)- quintero (kolombiya - guardado (meksika)

----------campbell (costa rica)

Guzel bir hucum hatti olabilirdi :)

Quelle: www.sportausmainz.de

Christian Heidel über das jüngste Gerücht, Galatasaray Istanbul sei an Thomas Tuchel interessiert:

„Es war ja völlig klar, dass das irgendwann losgeht. Aber solange bei uns nichts passiert, gibt es keinen Grund, es zu kommentieren.“

Christian Heidel: Iddialaer cikacagini belliydi, ancak bizimle görüsmeden hic bir sey olmaz, önem vermiyorum böle iddialara"

bu bir operasyon yönetimden bilerek disariya verdigi bir isim tuchel. Hitzfeld falan almak istiyorlar, yazik!!! o kadar hayal kurduk o kadar istedik ama bunlar hala isim pesinde, yazik. ! Hitzfeld alsinlar, bu zaten sadece para icin gelir, 1 yil sonra gider yine.

Biz kendi kendimize gelin güvey olduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt