Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Bu arada Harbi şu 1 haftadir bu forumlara giriyorum baya sıkmaya başladi millet tatil yapiyor herhalde Forumda kisiler azalmaya basladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok geç kalındı... transferler ve kamp, adaptasyon olayları ne ara tamamlanacak?
Bu arada Harbi şu 1 haftadir bu forumlara giriyorum baya sıkmaya başladi millet tatil yapiyor herhalde Forumda kisiler azalmaya basladi.
Twitter / TeamOM_Officiel : Ca y est c'est aujourd'hui ...
Bugun goreve baslayacak diyor, yeni yazmislar bunu daha?
Bu arada Bielsa takimda istemedigi futbolculara email yollamis, "ilk gun antrenmana gelmeyin, sizi istemiyorum" diye.![]()

Transfer yok, teknik direktör yok. Insanlar biraz uzak kaliyor hal böyle olunca. Tatil zamani bide.
Özellikle teknik direktör geldikten sonra ramazanda yine senlenir buralar![]()
İnsallah Ramazanda Hallederiz sunlari baksana simdiden yerlileri kapmamiz lazimdi Hocayi beklersek ohoo 2 ay surer Tanimasi.Sinirlama varken hemen kapmaliyiz ama Yonetim yine gecen seneki gibi yapacak yine öyle gorunuyor.
Haklisin. Yinede Galatasaray formasini terleten oyunculara cöp dememek daha iyi olur![]()
Bielsa tam bir deli. Adam Marseille ile Sözlesmesi imzaladi ama Antremana gelmiyor.
Haklisin. Yinede Galatasaray formasini terleten oyunculara cöp dememek daha iyi olur![]()
Bu arada Bielsa takimda istemedigi futbolculara email yollamis, "ilk gun antrenmana gelmeyin, sizi istemiyorum" diye.![]()
PSV den Kaan baysalı aldık diyolla. Eleman izlediğime göre harbi süper yetenek 18 yaşında. Umarım doğrudur
PSV den Kaan baysalı aldık diyolla. Eleman izlediğime göre harbi süper yetenek 18 yaşında. Umarım doğrudur