Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Harbi şu 1 haftadir bu forumlara giriyorum baya sıkmaya başladi millet tatil yapiyor herhalde Forumda kisiler azalmaya basladi.

Bu arada Harbi şu 1 haftadir bu forumlara giriyorum baya sıkmaya başladi millet tatil yapiyor herhalde Forumda kisiler azalmaya basladi.

Transfer yok, teknik direktör yok. Insanlar biraz uzak kaliyor hal böyle olunca. Tatil zamani bide.

Özellikle teknik direktör geldikten sonra ramazanda yine senlenir buralar :)

Transfer yok, teknik direktör yok. Insanlar biraz uzak kaliyor hal böyle olunca. Tatil zamani bide.

Özellikle teknik direktör geldikten sonra ramazanda yine senlenir buralar :)

İnsallah Ramazanda Hallederiz sunlari baksana simdiden yerlileri kapmamiz lazimdi Hocayi beklersek ohoo 2 ay surer Tanimasi.Sinirlama varken hemen kapmaliyiz ama Yonetim yine gecen seneki gibi yapacak yine öyle gorunuyor.

İnsallah Ramazanda Hallederiz sunlari baksana simdiden yerlileri kapmamiz lazimdi Hocayi beklersek ohoo 2 ay surer Tanimasi.Sinirlama varken hemen kapmaliyiz ama Yonetim yine gecen seneki gibi yapacak yine öyle gorunuyor.

Haklisin. Yinede Galatasaray formasini terleten oyunculara cöp dememek daha iyi olur :)

Haklisin. Yinede Galatasaray formasini terleten oyunculara cöp dememek daha iyi olur :)

:) tamam Ama O kadar para alipta oynayamayanlar var deli oluyorum insan biraz adam akilli oynar.O kadar para aliyorsun hakkini ver bu sefer oynayamiyor yonetim tutuyor ya o oyunculari deli oluyorum Ondan sonra FFP ceza yiyelim adam akilli saglam oyuncularimiz olsa ne guzel olurdu.

PSV den Kaan baysalı aldık diyolla. Eleman izlediğime göre harbi süper yetenek 18 yaşında. Umarım doğrudur

PSV den Kaan baysalı aldık diyolla. Eleman izlediğime göre harbi süper yetenek 18 yaşında. Umarım doğrudur

Dogru dun resmi aciklama yapildi oyuncunun menejer sirketi tarafindan, ama super yetenek falan degil, Psv zaten yeni sozlesme onermemis, yeterli bulmamislar..

Tuchel gelmezse denizli gelirse sasirmam

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel gelecek gibi hissediyorum,eger gelmezsede Denizli veya Schusterden birini getirir bence yönetim.

yazık yahu töre ve olcan çoktan transfer edilmiş kanat özürlüğü bir nebze olsun giderilmiş olması lazımdı 24 hazirana geldik görünen o ki alınsa alınsa en fazla kanada olcan alınacak ya öbür kanat ? bruma nasıl oynayacak kontenjanın farkında değil sanırım bunlar hem oynatsan bile ağır sakatlık sonrası çocuk nasıl dönecek rezalet bir sezon planlaması ile yine sezona gireceğiz birde yabancı hoca geldi umutsuz olma sonra neden umutsuzsun bu kadar diyorlar :42::42:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt