- 12 Temmuz 2009
- 60.915
- 24.282
- 3.138
Tuchel'in kontrat fesih bedeli 6.5 milyon euroymuş. Bu işin olması imkansız bence, geçmiş olsun.
adam mainzi birakdi ya la?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuchel'in kontrat fesih bedeli 6.5 milyon euroymuş. Bu işin olması imkansız bence, geçmiş olsun.
Cristian Zaccardo zu Balıkesirspor deniyor , hafta içerisinde Balıkesir'e gelip kenti gezecekmiş , eğer beğenirse 2 yıllık sözleşme imzalayacakmış.
Gece rüyamda Mevlüt Erdinç ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdiğimizi gördüm. Hayırdır inşallah![]()
Beyler Mainz resmi sitesinden yeni teknik direktörünü açıkladı. Hala neyin kafasını yaşıyor bu insanlar?
Tuchel in kontrati kasalarinda sakliymis, henuz kontratini feshetmemisler, onu alan kulub bizimle pazarlik yapip oyle feshedecegiz diyorlarmis..
İyi de sözleşmesi devam eden teknik direktörün üzerine yeni bir teknik direktör mü getiriyorlar?![]()
Benim gibi Bony i gorseydin bari![]()
Aynen oyle, ben de anlamadim, amaclari para yani..
Bence yeni teknik direktör getirdiklerine göre artık ipler tamamen kopmuş olmalı. Zaten bu saatten sonra da Tuchel çalışmaz orda. Veririz 300-500 bin fesih parası başımızın gözümüzün sadakası olur.
SA
Tuhıl geldi mi?
AS
Gelmedi henuz, Mainz para gormek istiyormus diyorlar..
Sanmiyorum para vereceklerini bizimkilerin.
Verseler zaten az birsey verirler, 500.000 falan, Mainz daha cok isterse zora girebilir..