Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece rüyamda Mevlüt Erdinç ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdiğimizi gördüm. Hayırdır inşallah :oops:

Cristian Zaccardo zu Balıkesirspor deniyor , hafta içerisinde Balıkesir'e gelip kenti gezecekmiş , eğer beğenirse 2 yıllık sözleşme imzalayacakmış.

Beyler Mainz resmi sitesinden yeni teknik direktörünü açıkladı. Hala neyin kafasını yaşıyor bu insanlar?

Beyler Mainz resmi sitesinden yeni teknik direktörünü açıkladı. Hala neyin kafasını yaşıyor bu insanlar?

Tuchel in kontrati kasalarinda sakliymis, henuz kontratini feshetmemisler, onu alan kulub bizimle pazarlik yapip oyle feshedecegiz diyorlarmis..

Bence yeni teknik direktör getirdiklerine göre artık ipler tamamen kopmuş olmalı. Zaten bu saatten sonra da Tuchel çalışmaz orda. Veririz 300-500 bin fesih parası başımızın gözümüzün sadakası olur.

Bana da oyle geliyor, herhalde 1 milyon euro falan isterler ona yakin para verip bitsin artik bu is. Bekleye bekleye bi hal oldum :)

bu nasıl planlama ya yazıklar olsun. teknik adamla görüşmeden nasıl hocayı kovarsın sezon başlangıcına az kalmışken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt