Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu ne tazminatı ne sözleşmesi. bırak başkan bunlarla uğraşmayı. yapacağın şey çok basit. her oynayacağın maçta şike yapacaksın bu kadar. emin ol tuchelin tazminatından daha ucuza gelir. hem işin garanti sıkıntı yok yani. ceza mezada gelmez, olurda ceza verecek olurlarsa fenerede vermeleri lazım o zaman. o yüzden dokunamazlar bizede. yap yapabildiğin kadar başkan, bundan sonra böyle en adi, en çirkef, en çok şike yapan şampiyon olacak bu ligde

o iş benim de kafama yatıyor ileriye de koyarız Aydın'ı, Çolak'ı Salih'i vs. rakip takım bunlara gol attırır bol bol biz de satarız başka takımlara ileriki sezonlara extra şike parası işte mis gibi. bu döngüyü bi kursak kimse tutamaz bizi :D

Bq5BwY0CcAI93lB.jpg

Sneijder'i sakatlamamak şartıyla gelsin.

adam yılmaz vural'In 1-2 kat çılgını ama taktik yönünü tartışmam örneğin Kosta Rika defans yapıp kontralarla gol arıyor bu adam savunmada bekletmiyor kaptığı an 5-6 kişi hızla yayılıyor.

Tuchel'in gelmesini ben de çok istemiştim ama baştan beri bir oyalama taktiği olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bizim yönetim taraftarın istediğini yapmaz kendi bildiğini okur. Bundan sonra zannımca ya Klisman ya Hitzfeld ya da Löw gelir

ŞOK İDDİA!! Tuchel: Özür dilerim çalışamayacağım

Galatasaray'a Tuchel'den kötü haber.

Daha önce Bülent Tulun ve Erdal Keser ile masaya oturan ve anlaşma sağlayan Alman teknik adam dün Galatasaray'ı aradı ve 'Dinlenmek istiyorum. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Özür dilerim ama sizinle çalışamayacağım. Mainz 045'ten de bu sebeple ayrıldım. 1 yıl çalışamayacağım' dedi.

Tuchel'den gelen bu haberle başkan Ünal Aysal büyük bir üzüntü yaşadı. Genç bir teknik adamla çalışmak istiyorum diyerek Tuchel'i işaret eden Aysal'ın alternatif isimler üzerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.

Ulan yonetim kendi ayagina kursunu sıktı hep ayni senaryo Mancini hocayi ne diye yolluyorsunn sen he.İnsan onceden anlasirda yollar.Tuchel gelmezse yonetim gozumden duser.Kala kala Tolunay kafkasa kalacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt