Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yonetım son 1 yıldır mantıklı olsa bıle dogru adım atmıyor umarım degısırler artık denızlıden baska care yok gıbı duruyor.

Ntvspor Tuchel 1 yıl dinlenmek istiyor diyor.

Denizli 4.yıldızı 4.şampiyonluğu ile taçlandırır.

Sevin,sevmeyin ama artık tek çare o.

Diğer isimler bundan sonra hayatta katkı yapmaz beyler.

Baskan konustu dagilin beyler, Tuchel yorulmus (yalan degil)

Su Denizli bizden uzak dursun da..

Mancini gitmeden önce Lucescu'nun gelmeyeceğini, geçen hafta da Tuchel isminin yem olduğunu söylemiştim. Mancini sonrası taraftarın gazını alıyorlar güya. Mustafa Denizli'yi pat diye getirseler kimse kabul etmezdi yoksa. Onunla anlaşamadık bununla anlaşamadık ayaklarına Denizli'yi getirecekler, çok da iyi halt edecekler.

Bu seneki maclar hic cekilmez Denizli gelirse, ben sahsen zor izlerim maclari, iyice heyecan gider..

Denizli gelsin istemiyorum.Ama gelirse de destekleyecegim mecburen.

Ben baskandan boyle seyler beklemezdim.Umudum coktu.Ancak futbolu son zamanlarda maalesef iyi yonetemiyor.

cingıl bels

Denizli icin sadece tek bir sartta sıcak bakarım.Bu sene gelsin calıstırsın seneye Tuchel hoca olsun o da sportif direktör olarak devam etsin.Seneye Tuchel icin simdiden anlasma yapılsın.

Bq5J0aWIUAAYm-k.jpg

Mancini transfer listesiymiş.

Başkanın GS tv deki konuşmasındada işaret ettiği bence Denizliydi zaten , diğer adayların hepsi birer yemdi galiba

Denizli icin sadece tek bir sartta sıcak bakarım.Bu sene gelsin calıstırsın seneye Tuchel hoca olsun o da sportif direktör olarak devam etsin.Seneye Tuchel icin simdiden anlasma yapılsın.

Bu mantıklı. Hatta Tuchel ile de anlaşılsın. Bu bilinsin yani...

Ama bu mantıkda bir adam yok bu yönetimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt