Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bq5J0aWIUAAYm-k.jpg

Mancini transfer listesiymiş.

hani rodolfo

Hoca gelecekteee transfer yapilacaktaaa ohooo gelecek sezonu çöpe atacaz yine. Manciniyi gondermeseydik bari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan denizli dediğiniz adam bu kulübü şampiyonda yaptı şl'de yarı finalde oynattı. Bizim için önemli olan yerli oyuncuların iyi yönetilmesi. Bunuda denizli'nin çok iyi yapacağını düşünüyorum. Bence gelirse bu sene başarılı olur.

Denizli gelirse şampiyon yapar deniyor da sene sonunu göremez bence.Oynatacağı kanser futbol da cabası.Cevat Güler'i tercih ederim ona.

Yeminle sinirlerim alt üst oldu. En çokta şu 3puan.com denilen siteye küfür ettim. İkidir taraftarı beklentiye sokuyorlar. Yok Lucescu %99.9 Galatasaray'da! Yok yeni hoca Tuchel falan gibi salladılar. Biz de büyük beklentiye girdik.

Ulan denizli dediğiniz adam bu kulübü şampiyonda yaptı şl'de yarı finalde oynattı. Bizim için önemli olan yerli oyuncuların iyi yönetilmesi. Bunuda denizli'nin çok iyi yapacağını düşünüyorum. Bence gelirse bu sene başarılı olur.

Şampiyonlar Ligi bile yoktu ozaman piyasada daha. O kadar fi tarihinden bahsediyorsun yani. Adam Galatasaray'dan gideli 22 sene olmuş.

YİRMİKİ SENE.

Denizli 92 de gitti herhalde

22 yıl sonra ilk kez Terim dışında bir yerli hocayla sezona başlayacağız sanırım

yabancı gelecekse iyisi gelsin ragnick,jesus gibi.denizli bilmiyorum nasıl olur...ama olmaz yani.

Tuchel olayı bende hayal kırıklığı yaratmadı çünkü kimse bir açıklama yapmadan herkes bitti havasına girdi.

Ben zaten Tuchel'in burada ki baskıyı kaldırabileceğini düşünmüyordum.

Hayırlısı olsun

Her sene bi takımı çalıştıran kaşar hocaların biri geleceğine Hamza falan gelsin daha iyi.

Başkan el at artık bu olaya bu sene de kayıp geçecek. En mantıklısı denizliyi getirmek

Sent from my iPhone using Tapatalk

geçen sezon kabus gibiydi.yeni sezon öncesi herşey yine kabus gibi.bence başlamayalım yeni sezona.bu kadar can sıkıntısı yettti artık.tadı tuzu kalmadı nöbetin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt