Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şamar oğlanına döndük o gelmez bu gelmez itibarımız azalıcak bari basına sızdırmasak herşeyi.

Yönetime de sallamak istemiyorum biri gelmeden.Aslında kimlerle ilgilendiğimiz bir ortaya çıksa fikir sahibi olacağız işte.Basında çıkan isimlere inanmıyorum bu arada.

Jorge Jesus'dan iyisi bulunmaz. Yillik 3-4 Milyona ikna edebilsek keske.

Birader Lucescu'da geldiği sene böyle top oynatıyordu, adam şampiyon olduğu sene kapalı üst yuhlamıştı onu siz neyden bahsediyonuz.

Oldu olacak Rıdvan gelsin.

Oguz cetin de olabilir

Yönetime de sallamak istemiyorum biri gelmeden.Aslında kimlerle ilgilendiğimiz bir ortaya çıksa fikir sahibi olacağız işte.Basında çıkan isimlere inanmıyorum bu arada.

bu yonetim varken basinda ne cikiyorsa dogru oldugunu goremedinizmi 3 senedir

ne haber varsa kimle ilgilenmissek yuzde 90 i dogru cikiyor

Hocasıyla özel mesajlaşmalarını Rok'a verip medyaya açan bir başkanımız var aga. bakla ıslanmıyor, gizli saklı mı var

YOK ARTIK!!!!!!!!!!!! ÇILDIRIYORUM!!! YETER BE YETER AYSAL YETER!!! AGLAMAK ISTIYORUM

Bu ne sacmaliyor yine, ''trying to make rythms''??

aslında spalettinin romada oynattığı hücum futbolu gayet iidi.Türkiye liginde şampiyon olmak istiyorsan ölümüne hücum oynayacan gol atacan arkadaş.Hücumcu hoca alacan sağlam bitirici bir forvet yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt