Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent tüzemen(ünal aysal'ın medyadaki adamı) mustafa denizli diyorsa denizli geliyordur tüm sezon çöpe gitti yine!

Mustafa denizli gelirse forumu bırakırım.

Forumdan şikayetçi değilim , futboldan o derece soğurum demek istiyorum..

Bütün zamanımızı burda geçiriyoruz nette artık bir sebep kAlmaz bu vizyonsuzluğu yaparlarsa..

Tuchel olmuyor değil,olması istenmiyor.

Tuchel kariyerini bir üst çıtaya cıkartma fırsatını neden 1 sene dinleneceğim diye geri çevirsin.

Taraftarın yogun baskısından dolayı gündeme gelmiş,ilgilenilmiş gibi gösterildi.

Aynısı Bielsa için de yapılmıstı.

Galatasaray'ı yonetenlerin fosilleşmiş iğrenç zihniyetlerinden bir türlü kurtulamadık.

Ünal Aysal benim için bitti artık futbolun içine etti.

Yönetimi değiştirdiği günden beri her gün yeni bir rezalet.

beckenbauer'in transfere engel olduğu

BM için Pep'in yerine düşündüğü isim olduğu

ve bu nedenle transfere engel olduğu rivayetleri dönüyor

Medyada suan donen tuchel haberleri hiç inandırıcı değil.

Başkan sipariş haber yaptırıyor yine.

Futbolun içine ettiler resmen.

Getirsinler Denizli fosilini bu sene maçları izlemeyelim hiç değilse kafamız rahat olur.

Denizli'yi isteyen arkadaşlar için şunu söyleyim. Kendisi Enver Aysever'in proğramına katılıp " Türkiyede şike varmıdır? Yapılmış mıdır? mealindeki soruya şike olmaz Enver şike yok demiş bir adamdır.

Denizli'yi isteyen arkadaşlar için şunu söyleyim. Kendisi Enver Aysever'in proğramına katılıp " Türkiyede şike varmıdır? Yapılmış mıdır? mealindeki soruya şike olmaz Enver şike yok demiş bir adamdır.

Buradakiler de fener'e küme düşme verilmesin eksi puanla başlatılsın diyor. Ne yapak bütün forumu mu kapatalım yani? :asd:

Yönetim bunu göze alamaz. Tahıl hayırlı olsun hepimize. :asd:

Ben tuchel ihtimalinin ortada kalmadığını düşünüyorum, adamla geçtiğimiz hafta bir kez görüşmüşüz ve olmuş bitmiş.

Eğer görüştüğümüz sızdırılmasaydı muhtemelen hiç gündeme bile gelmeyecekti.

Galatasaraylı muhabir ce duyumcuları taraftarın haşlamasınlazım, başta aziz üstel.

Resmen 3 yıllık protokol imzalandığını söylediler , yalancı herifler.

Başkan tepki doğacağını anlayınca gerçeklwri açıklamak zorunda kaldı.

Bence teklif götürdüğümüz adamlar özellikle dünyankupasındakiler de dahil hiçbirini getiremeyeceğiz , büyük bir fiyasko kapıda görünüyor.

Tuchel işi yatmış vay arkadaş..

Gene dandik bir hoca gelecek..

Bu sene de çile çekecez gibime geliyor..

Madem Tuchel gelmedi gitsinler Uğur Tütüneker'e versinler takımı en azından Galatasaraylı adam..

Bu sene ligi alsak yeter.

Cl'de gruptan çıkmasakta olur..

Ulan yaziklar olsun koskoca galatasaray taraftari Mainz hocasi gelmedi diye agliyor,ezikmisiniz olm siz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt