Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradakiler de fener'e küme düşme verilmesin eksi puanla başlatılsın diyor. Ne yapak bütün forumu mu kapatalım yani? :asd:

Bütün forumu kapatsan da birşey olmaz, milletin derdi Tuchel, Jorge Jesus, Olcan Adın, Mevlüt Erdinç olmuşken, adamlar öbür tarafta şikeyi aklıyorlar.

Gelsin gelsin Messi ve Mourinho gelsin.

Kesinlikle yerli ve bir yillik sozlesme ile gelmeli yeni td. Benim adaylarim:

1. Hikmet karaman

2. Tolunay kafkas

3. Bülent korkmaz.

Ulan yazarken bile irkildim ya. Piyasada yerli hoca yok ya la :((((

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkana kesin birileri denizli gelsin dedi haftasonuna kadar denizli gelcek gelirse hata yapar çünkü yeni ego savaşları başlar

Ben şuna kızıyorum Ünal Aysal gibi herşeyi planlı programlı yapmak isteyen (!)

Kurumsallaşmadan bahsedip duran bir adamın hoca konularında ne kadar amatörce hareket ettiğini görüyoruz..

Yahu kardeşim Fatih hocayı göndermeden Mancini ile anlaştınız..

Madem Mancini'yi göndermeyi düşündüğünüzde neden hemen alternatife imza attırmadınız..

Adam ne kadar çabuk gelirse o kadar çabuk adapte olur hiçmi farkında değilsiniz..

Bu sene 4.yıldız mevzusunu nasıl bu kadar basite alırsınız..

Yani aheste aheste hareketler..

Diyeceksiniz ki Dünya Kupasında görev yapan bir hoca ile görüşüyoruz,bildirirsin kap'a adam elenince gelir..

Yani ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum..

Sistemi bize uymayan sırf isim olsun diye biri gelecek..

Ben bu konuda başkana ve yöneticilere güvenmiyorum..

Hoca konusunda combo yaparak çuvalladılar..

Şuanda bir hoca gelse en az 20 gününü sırf gidicek kalacak oyuncuların listesi alır..

E bunu yapmadan transfer istemez bunlar hep zaman..

Adam gelecek hop lig başlayacak..

İlk 5 hafta sabır mesajları toparlarız felan..

Strese girecek adam zaten yerli kalitemiz leş..

Ben bu sene stadın boş olacağı kanaatindeyim..

Sanırım kombinelere de rabet yok bu paso lig aptallığı yüzünden..

E ligi tanımıyor bu adam ki yüzde yüz yabancı hoca olur..

Hala beklesinler bakalım..

Sonra kurumsal yapıdan bahsetsinler..

Dick advocat gelirse zaten futbola olan ilgi alakamı tamamen silerim.

Bu heyecan güzeldi Tuchel, maalesef olmadi ama bir Gün mutlaka geleceksin, seni unutmuycagim ve yeni külüpte yine izleycegim seni, her zaman kalbimde olacaksin.

Bu arada saatlerdir Tuchelin MAIL adresi ariyorum ama net'te birsey yok. bilen varsi atsin lütfen. Bir mektup atmak istiyorum ona.

Zaten kurumsallaşmadan bahsedipte devre arasında 8 tane oyuncu alan tek kulübüz..

Ben şuna kızıyorum Ünal Aysal gibi herşeyi planlı programlı yapmak isteyen (!)

Kurumsallaşmadan bahsedip duran bir adamın hoca konularında ne kadar amatörce hareket ettiğini görüyoruz..

Yahu kardeşim Fatih hocayı göndermeden Mancini ile anlaştınız..

Madem Mancini'yi göndermeyi düşündüğünüzde neden hemen alternatife imza attırmadınız..

Adam ne kadar çabuk gelirse o kadar çabuk adapte olur hiçmi farkında değilsiniz..

Bu sene 4.yıldız mevzusunu nasıl bu kadar basite alırsınız..

Yani aheste aheste hareketler..

Diyeceksiniz ki Dünya Kupasında görev yapan bir hoca ile görüşüyoruz,bildirirsin kap'a adam elenince gelir..

Yani ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum..

Sistemi bize uymayan sırf isim olsun diye biri gelecek..

Ben bu konuda başkana ve yöneticilere güvenmiyorum..

Hoca konusunda combo yaparak çuvalladılar..

Şike'nin aklanışını anlamakta güçlük çekiyor musun? Bugün Tuchel ya da x bir isim ile anlaşılmış olsa herşey süt liman olacaktı ohh mu diyecektin?

Şike yaparak şampiyon olan takım neredeyse aklanıyor, senin hocan Tchel olsa ne olur, Mancini'nin gittiği günün ertesi günü açıklansa ne olur?

Haftalardır oyalıyorlar zamanımız varmış ne zamanı be temmuzda kamp başlayacak takımda birsürü gereksiz oyuncu var yapılan hiçbir takviye yok zamandan bahsediyolar daha sonrada hoca alışacak vs diye geçirirler gitti bir sezon daha.Spaletti gibi adamlar gelecekse mancini niye gitti çok gereksiz adamlar basında ismi geçen hocalar.Zidaneyi getirin bari ismi yeter o olmadı hitzfield veya klinssman olabilir dick falan gelmesinde

Bu heyecan güzeldi Tuchel, maalesef olmadi ama bir Gün mutlaka geleceksin, seni unutmuycagim ve yeni külüpte yine izleycegim seni, her zaman kalbimde olacaksin.

Bu arada saatlerdir Tuchelin MAIL adresi ariyorum ama net'te birsey yok. bilen varsi atsin lütfen. Bir mektup atmak istiyorum ona.

Olum bukadar da abartma ya :D

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt