Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Td kim olursa olsun önümüzdeki sene tek taraflı fesih hakkı olmalı. Artık adam aramaktan vazgeçelim ve 1 senelik bir emanetçi bulalım. Seneye de Lucescu nobetine devam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdal Keser'in görüştüğü teknik direktör Thomas Tüchel'in bütçenin düşük olması nedeniyle teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

LigTV

Hic ama hic sanmiyorum.

Transferi de bir taraftan devam ettirmeliyiz. Tarık camdali bu sefer kacirmamali. Şener falan kadroyu sisirir o kadar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş dilimde tüy bitti getirsinler bir İngiliz.şampiyonluk büyük ihtimal hangi Türk takımı başarılı olmuş karşılarında akalım kanatlardan ayrıca hep marka isim bıktım Simone ya da Klopp ya da Tuchel ve benzerleri çok mu isim yaparak geçmişlerdi takımın başına Maurinho Porto nun başına geçtiğinde kim tanıyordu tamamen şans işi ha yerli olacaksa hep söylerim Mesut Bakkal olsa sevinirim şahsen oynattığı futbola bakarak isterseniz vizyon bu mu diyin ama gördük vizyonu Rijkaard ve Mancini de

C5303 cihazımdan gönderildi

gerets1.jpg

Türk istenmiyor, Belirlenen hocalar olmuyor. Ülkede desen şike var ve kimsenin bişey yaptığı yok. Böyle giderse seneye istersen mou getir birileri bir şekilde şampiyon yapılacak.

Neyse hagi hayırlı olsun. Bu sefer yapar heralde.

Maalesef hic iyi durumda degiliz. Hoca yok, sponsor yok. Yerli transferine artik baslamaliyiz. Zaten fazla secenek yok Olcan, Töre gibilerini alacaksin iste.

Hikmet Karaman Florya ya mi gelmis :S :S

:uncomfortableness:

Erdal Keser'in görüştüğü teknik direktör Thomas Tüchel'in bütçenin düşük olması nedeniyle teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

LigTV

Hic ama hic sanmiyorum.

Bence de yalan. Tuchel'in eti ne budu ne ki bizim teklifi beğenmiyor. Sanki bundan önce milyarlık takımlarda çalışmış.

Nanay yavrum nanay..

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt