Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allasen Tuchel bütçe düşük diye çalışmıyormuş . Sanki bana Barcelonadan , Madridden geldin sarı kafa . Geldiğin yer Mainz sanki 30-40 m'larla çalışıyordun .

ok dir senaryolar tamam

baskanin saksakcilari simdi tucheli kotu gostermme haberlerini servis etmeye basladilar

igreniyorum

cok durgun gecen bir dönem galatasaray adina, ne td var ne transfer var ne sponsor cok tuaf ne yapiyor bizim yöneticiler?

Tuchel forumlarda adının sık geçmesi sonucu ortaya atılan bir isimdi bence. Yönetim girişimde bile bulunmamıştır.

Bence çare bu adam...

Real+Madrid+Presents+Juande+Ramos+New+Coach+7SY3qfTQOWwl.jpg

Eğer ünal aysal bu sefer de doğru adımı atmaz ve taraftar ile arasını düzeltemezse aynen adnan polat gibi bir daha bu camianın ışıklarını zor görür,yurtdışında adı sanı unutularak göç eder hayattan.

En iyimser bakan insanlardan biriydim ama önümüzdeki sezon için çok umudum yok açıkçası. Yönetim her zaman olduğu gibi çok ağırdan alıyor işi. İsim bile yok ortada. Hoca yok, elde bir ton çöp yabancı var ve hiçbiri gönderilmedi ki bunlara zor müşteri çıkar, yerli kalitemiz iyi değil, finansal durum iç açıcı değil. Daha nolsun a dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt