Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay su, uefa demis ki sizin 200 bin cezayi gondermeyin biz odul parasindan keseriz. Amk, eurosport, Aydin Cingoz (radyospor) gibi satilik takim gelirler dondu diye ortaligi ayaga kaldirmaya calisti.

Ozellikle Aydin Cingoz kendisini uyaranlarla dalga gecip komik olmayin diyerek kendini asti yancilikta.

şikeceler de para bu medyada haysiyet olmadığından alım satım gayet kolay oluyor malesef.

eger boyleyse medya bildigin dusmanligini ilan etmis bize pusuda bekler gibi hemen anasayfa haber yapmislar

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün olan açıklamadan sonra bir yerden pislik yapacakalar diyordum ama çıktı hemen kokusu satılık kalemşörlerin.

uefaya gidemiyoruz haberleri yalan mi simdi? ohhh rahatladim

bosu bosuna mal gibi baskanin günahini aldik

affet bizi büyük baskaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

sporx "GALATASARAY VE TRABZON'A UEFA DAN BÜYÜK SOK" diye haber yapmisti, hemen silmisler :asd:

ama artik alenen yapiyolar ve unal aysal bu duruma sessiz kaliyo mafya bir baskanimiz olsaydi azize gibi bunlar olcak miydi acaba

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu mafya ile alakali degil ki, eskiden Aziz herkesi stadyuma sokmaz diye cekiniyorlardi ondan, simdi ise Tayip büyük kismini ele gecirmis, ve o yüzden bize karsi bu nefret. Oysa ki sike damgasini sanki biz yemisiz gibi bir hava var medya da... illa biz de kirlenelim de ayni seviye olalim diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt