Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
220820130907176828164.jpg

Renktaşlar Tuchel konusu kapanmadı mı? Bir arkadaş umudumuz var demiş bir açıklama falan mı oldu?

Kardeşlerim şahsi fikrim hocamız dünya kupasından elenmeyen bir takımın hocası yoksa bu kadar beklenmezdi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Spaletti veya Ramos'u Klinsman veya Löw'e tercih ederim şu anda. Ama büyük ihtimalle Alman gelecek Erdal Keser faktöründen.

Ulan Tuchel gibi bir Adam Galatasaray nasil gelmez? Daha 3-4 Ay önce "Sampiyonlar Liginde oynayan bir Takima gitmek,ilerde bu benim hedef" denen TD,

Simdi bi anda "Hayir gelmen,bi sene dinelemek istiyorum" diyor...Sanmiyorum, Tuchel böyle biri degil.

Aysal yalan söylüyor, Mainz ile Bonservisle anlasmadi, Mainz fazla para istede, Aysal vermek istemedi, simdi Basina "Tuchel bizi aradi, 1 sene dinlemek istiyormus" diyor. Yeme bizi Aysal...

Sen bizim baskani sizin Aziz baskana benzettin heralde. Yalan söylüyor fln diyorsunda. Peh ne olmus böyle nöbete. Cocuklar toplanmis baskana rezil bir orta sinif TD icin salliyor, sesini cikaran yok.

umarim klinsmann getirmezler bu 7 sene boyunca amerika da tatil yapti kariyerinde kulüp takimi calistirmadi böyle bir adam GS da basarili olmasi cok zor ,allah verede hitzfeld ikna etseler

bizim td dünya kupasından biri olacak gibi , şimdiye kadar mutlaka biriyle anlaşılırdı bu kadar beklenmesinin bi anlamı olmalı.

Sen bizim baskani sizin Aziz baskana benzettin heralde. Yalan söylüyor fln diyorsunda. Peh ne olmus böyle nöbete. Cocuklar toplanmis baskana rezil bir orta sinif TD icin salliyor, sesini cikaran yok.

Mesajlarim tek tek arastirdin he, sen ne issiz,gücsüz bir adamsin Hakan. Senin icin gercekten üzülüyorum. Fikrim degismedi. Mancini-Balo konusunda de yalan söylemis Ünal bey. Bence Tuchel konusunda de yalan söylemis. Bu benim sahsi fikrim. Hartzer.

Şaka maka bu 200 bin dolari yandad medya ödeyecek . Tazminatla çatır çatır almali

@twtmel

acikcasi gördügüm kadari ile Klinsman ABD'ye baya pozisyon alisi güclu ve yilmayan bir oyun oynattigini gördüm. Almanya icin Löw icin yorum yapmaktan cekiniyorum o kadar cok üstün yetenekli oyunculari varki ne yapsa basarisiz olarak kabul görülür. Italya icin prandeli miydi? yani 2 maclarini izledim bu takimi böyle oynatiyorsa o da sinifta kalmis gibi..

illaki Dúnya kupasinda calisan hocalardan biri var ise ozaman sili/chili hocasi yerinde olur taktik ve oyun anlayisi olarak... ah gönül isterdiki van Gaal gelse söyle 2 yil Galatasarayimizi calistirsa ardindan da Frank de Boer devam etse ah ah ah ah.. neyse Manchester United bunu yasar.

Mesajlarim tek tek arastirdin he, sen ne issiz,gücsüz bir adamsin Hakan. Senin icin gercekten üzülüyorum. Fikrim degismedi. Mancini-Balo konusunda de yalan söylemis Ünal bey. Bence Tuchel konusunda de yalan söylemis. Bu benim sahsi fikrim. Hartzer.

Balotelli konusunda Mancini, La Gazzetta dello sporta verdiği röportajda Balotelliyi istemediği ve Juventusu aramadiğini söylemisti diye hatirliyorum. Yani Baskanin yalan söylemesi gibi durum yok.

bizim türk futbolcular gazla çalışıyo malesef, klinsmann'ın da teknik taktik bilgisi çok üst düzey olmasa da oyuncuları fazlasıyla motive edebilen bi hoca.ben eğer gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt