Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sezona 3 kulvarda mücadele edecek güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler’in hedefindeki isimler de ortaya çıkmaya başladı. Bu oyunculardan birinin Brezilyalı Denilson Pereira Neves olduğu ortaya çıktı.

Ülkesinde Sao Paulo forması giyen 26 yaşındaki orta saha için girişimlere başlayan Şampiyonu’nun, bu oyuncuda ısrarcı olduğu öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın uzun süredir takip ettiği oyuncu, 5 yıl da Premier Lig’de Arsenal forması giydi.

:D

habere bak

Yeni sezona 3 kulvarda mücadele edecek güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler’in hedefindeki isimler de ortaya çıkmaya başladı. Bu oyunculardan birinin Brezilyalı Denilson Pereira Neves olduğu ortaya çıktı.

Ülkesinde Sao Paulo forması giyen 26 yaşındaki orta saha için girişimlere başlayan Şampiyonu’nun, bu oyuncuda ısrarcı olduğu öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın uzun süredir takip ettiği oyuncu, 5 yıl da Premier Lig’de Arsenal forması giydi.

habere bak

lig ,tr kupa bide fifa 2015 tede varmış fenev al sana 3 kulvar...biraz araştırın hemen dalga peşindesiniz.:cool:

habere bak

Türkiye sınırları içinde Süper Kupa'da var tabe :rolleyes:

Şenol GÜNEŞ ilaç olur ilaç. Hem yerli ve dolayısıyla ligi biliyor hem de kulübün hedeflerini biliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klinsmann hayırlı olsun. O gelecek bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Klinsmann'ı ben ilk 2006'da Almanya'nın başında gördüğümden beri Galatasaray'ın başında görmeyi isterim ama birçok teknik direktörden daha riskli bir karar olur şimdisi için. Ayrıca Milli Takım ile Kulüp takımı bir tutmamak lazım arkadaşlar , Scolari hem Brezilya hem de Portekiz ile çok başarılıydı ama Chelsea'de çok başarısız oldu. Klinsmann da aynı şekilde Münih ile başarılı olamadı. Yine de görmeyi isterim tabii ama ille de Alman olacaksa Magath gibi birini getirmek daha mantıklı olur.

ramazan başladı teknik direktör yok diyelim klinsmann geldi dünya kupasından sonra gelir filan iş daha da kötü olur bu seneden umudum yok

Ottmar Hitzfeld'de olmaz artik, adam dünya kupasindan sonra isi tamamen birakiyorum diye aciklamis

Ersun,Furkan'ı istiyormus.Alkıs olayından sonra vazgecmis.Önümüzdeki sene sans bulabilir.Ceyhun kontenjanından oynayabilir.

almanya portekiz gana gurubundan abd gibi yasli oyunculardan kurulu bir takim cikabilecek ve klinsmann in teknik taktik bilgisi iyi degil denecek yok artik diyorum

bana gore kesin klinsmann gelecek :)

Krdeşim bunun adı turnuva adı üstünde kulüp takımı çalıştırmak farklı bir olay..Turnuvada max. 6-7 maç oynuyorlar ama futbol kulübü bir yılda 40-50 civarı maç oynuyor önünüzdeki yılları da düşünüyor... Bence yakın zamanda kulüp çalıştırıp başarılı olan isimler üzerine yoğunlaşmalıyız

Klinsman ya da Löw geleceğine...

news.56333.545x410.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt