Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirin keli arkamıza yaslanıp futbol izleyelim.

Seni advocaat paklar

Hesap Makinesi

Son 13 yıldır Beşiktaş hariç büyük takım (Beşiktaş' da ne kadar büyükse) çalıştırmamış bi adamı istiyorsunuz. Laf söyleyince de saçma sapan isimler atıyorsunuz. Bu kafayla devam müthiş kafa.

Son 13 yıldır Beşiktaş hariç büyük takım (Beşiktaş' da ne kadar büyükse) çalıştırmamış bi adamı istiyorsunuz. Laf söyleyince de saçma sapan isimler atıyorsunuz. Bu kafayla devam müthiş kafa.

Kafa işini filan geçicen önce Bana şuan denizliden daha uygun bir isim söyle ve mantıklı açıklamasını yap sana eyw dicem kimse kulübün maddi olarak son 2 yıla göre daha zayıf olduğunun farkında değil heralde 20-30 milyon euro transfer b ütçesi isteyen kimseyle anlaşamayız bu yıl

Hesap Makinesi

denizliden cacık olmaz adam ununu elemiş .. artık bize daha sağlam adamlar lazım genç olursa daha iyi olur ama juanda ramos ismi bize yakışır ben aysalın macera aramıcağını düşünüyorum ama kimi getirir o konuda en ufak fikrim yok dick advocaat falan gelmez bence

Kafa işini filan geçicen önce Bana şuan denizliden daha uygun bir isim söyle ve mantıklı açıklamasını yap sana eyw dicem kimse kulübün maddi olarak son 2 yıla göre daha zayıf olduğunun farkında değil heralde 20-30 milyon euro transfer b ütçesi isteyen kimseyle anlaşamayız bu yıl

Hesap Makinesi

Mustafa Denizli'nin ne mantıklı açıklaması var peki? Ligi biliyor saçmalığı dışında? Bu adam transfer istemeyecek mi sanki? Ayrıca bu kadroya transfer yapılmazsa bi halt olmayacağını sen de bittabi biliyorsun. Denizli gelse bile bu takımın başında 1 seneden fazla kalmaz.

Ayrıca Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gitmiş bir teknik direktör kaşarının gelmesini istemiyorum bu kadar basit.

Şu anda boşta Spalletti gibi bi adam var. Roma'da düşük bütçelerle neler yaptığı ortada. Juande Ramos var onun da çeşitli ülkelerde yaptıkları ortada. Denizli'nin son 14 yıldır tek başarısı Beşiktaş'la lig şampiyonluğu. Ha bir de Rize'yi üst lige taşıması var. Çok büyük başarı.

Ligi bilmek eğer bi kıstas olarak kabul ediliyorsa Hamza'yı getirsinler. Tolunay'a bile razıyım hatta ama Denizli nedir yahu? Adam son 5 yıldır emekli hayatı yaşıyor, büyük ligleri takip bile etmiyor. Bruma kim desen suratına bakar boş boş bu mu Galatasaray'ın hocası?

Galatasaray gibi bir takımın başına

Denizli gibi bir çapsız adam hoca olarak isteniyor ya

İnsan gerçekten hayret ediyor...

juande ramos spaletti bunlar mantıklı ama gidipte denizli kafkas tarzı adamlar gelirse işimiz iş

Şu an ortada dolaşan isimlerin çoğu istenilen değil, yönetimin istenmek zorunda bıraktığı adamlar. Birbirimizi sert eleştirmeyelim bu yüzden. Kimse en başta Denizli olsun, Ahmet olsun demedi. Yönetim Lucescu'da diretip, onun dışında bir alternatifi elinde tutmadığı için bu haldeyiz.

Şu an ortada dolaşan isimlerin çoğu istenilen değil, yönetimin istenmek zorunda bıraktığı adamlar. Birbirimizi sert eleştirmeyelim bu yüzden. Kimse en başta Denizli olsun, Ahmet olsun demedi. Yönetim Lucescu'da diretip, onun dışında bir alternatifi elinde tutmadığı için bu haldeyiz.

Kusura bakma da renktaş ama

kimse alternatifsizlikten Denizli'yi desteklememizi beklemesin

Hamza hoca, Hikmet Hoca hatta Bülent Korkmaz olsun

ama Denizli'ye Hayır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt