Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo istemiyoruz. Sadece sen istiyorsun.
Seni advocaat paklar
Hesap Makinesi
Ben Kingsley mi gelsin diyon
Son 13 yıldır Beşiktaş hariç büyük takım (Beşiktaş' da ne kadar büyükse) çalıştırmamış bi adamı istiyorsunuz. Laf söyleyince de saçma sapan isimler atıyorsunuz. Bu kafayla devam müthiş kafa.
Kafa işini filan geçicen önce Bana şuan denizliden daha uygun bir isim söyle ve mantıklı açıklamasını yap sana eyw dicem kimse kulübün maddi olarak son 2 yıla göre daha zayıf olduğunun farkında değil heralde 20-30 milyon euro transfer b ütçesi isteyen kimseyle anlaşamayız bu yıl
Hesap Makinesi
lig ,tr kupa bide fifa 2015 tede varmış fenev al sana 3 kulvar...biraz araştırın hemen dalga peşindesiniz.:cool:
juande ramos spaletti bunlar mantıklı ama gidipte denizli kafkas tarzı adamlar gelirse işimiz iş
Şu an ortada dolaşan isimlerin çoğu istenilen değil, yönetimin istenmek zorunda bıraktığı adamlar. Birbirimizi sert eleştirmeyelim bu yüzden. Kimse en başta Denizli olsun, Ahmet olsun demedi. Yönetim Lucescu'da diretip, onun dışında bir alternatifi elinde tutmadığı için bu haldeyiz.