Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizli ööööyk dedirtiyo artık fosil olmuş adamları yazmayın buraya

Ne Denizlisi ya gelmesin sakin o ...sneijderin hocasi denizli olmamali not: kizida babasi gibi cok antipatik :)

tost makinasi

Mustafa Denizli'nin ne mantıklı açıklaması var peki? Ligi biliyor saçmalığı dışında? Bu adam transfer istemeyecek mi sanki? Ayrıca bu kadroya transfer yapılmazsa bi halt olmayacağını sen de bittabi biliyorsun. Denizli gelse bile bu takımın başında 1 seneden fazla kalmaz.

Ayrıca Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gitmiş bir teknik direktör kaşarının gelmesini istemiyorum bu kadar basit.

Şu anda boşta Spalletti gibi bi adam var. Roma'da düşük bütçelerle neler yaptığı ortada. Juande Ramos var onun da çeşitli ülkelerde yaptıkları ortada. Denizli'nin son 14 yıldır tek başarısı Beşiktaş'la lig şampiyonluğu. Ha bir de Rize'yi üst lige taşıması var. Çok büyük başarı.

Ligi bilmek eğer bi kıstas olarak kabul ediliyorsa Hamza'yı getirsinler. Tolunay'a bile razıyım hatta ama Denizli nedir yahu? Adam son 5 yıldır emekli hayatı yaşıyor, büyük ligleri takip bile etmiyor. Bruma kim desen suratına bakar boş boş bu mu Galatasaray'ın hocası?

Hem tecrübeli hem türk hoca 1 yıl geçiş evresi olarak çokda rahat götürür bu ligi seneyede luce yada tuchel herneyse başka birini getirirsin 4.yıldıza en kolay ulaştırıcak adam denizli şuan gelirse başarısız olma ihtimali yok spalletti yi bende beğenirim ama bize uymaz ramosuda yönetim getirmez hem ispanyol olmasıda bu lige adapte olmasında onu zorlar bu yabancı sınırı varken yabancı hoca intihar olucaktır

Hesap Makinesi

Denizli bizi bu sene şampiyon yapsın sonra ise göndeririz mantığı doğru mudur sizce? İstemememe rağmen bunu ne Denizli'nin vicdanı kabul eder, ne de toplum algısı.

Ligi biliyor mantığıyla hareket edip Türk birini getireceksek Tolunay veya Ertuğrul Sağlam gelsin. İkisine de Denizli'den daha sıcak bakıyorum şahsen.

Mesut Özilin yeni dövmesi yarın bakalım hangi gazeteler bize transfer edecek hehhe :D

[attachment=11275:mesut-ozil-oruc-tutmayacagim-4513768.Jpeg]

Herşeyden önce gerçekçi bir durum tespiti yapılması gerekiyor; şu anda içinde bulunulan durum, 3-5 sene önceki kaotik ortamdan çokta farklı değil maalesef...

Eldeki kadronun durumu hiçte iç açıcı değil, yabancı sınırlaması ortada ve eldeki ıskartalardan kutulunması gerekliliği yanında maddi olarakta imkanların son derece sınırlı olduğu malum, ortada yönetim namına bir şeyde yok, başkan ve akıl hocası Tulun dışında...

Böyleyken; ülkeyi, ligi, oyuncuları hiç tanımayan, sözgelimi bir İspanyol yahut Hollandalı teknik diraktörden nasıl bir mucize bekliyoruz?...Sağdan soldan yancı birilerine yüklenecek misyonla durumu kotarmaya çalışmanın yaptığı yıkımın (Ara transferde kol gibi giren kazık) toz bulutu hala tepemizde...Adam gelecek, birkaç takviye ile birlikte yaklaşık 40 kişilik bir kadroyla çalışmaya başlayacak, Ceyhun gibilerin futbolcu olmadığını anlaması bile birkaç ayın heba olması anlamına gelecektir...

Normalde Denizli yi büyük hedefler için uygun biri olarak görmediğimden pek tercih etmem...Ancak şu içinde bulunulan ortamda doğru bir tercih olacağını düşünüyorum...Mevcut kadroda bulunan çoğu oyuncu için kafasında bir hüküm şimdiden mevcuttur zaten, bu doğrultuda ilk iş olarak geniş çaplı bir temizliği başlatacaktır...

Birçok dangalağın ''Aslında Galatasaray ın iyi bir kadrosu var, çoğu da Milli'' diye zırvaladığı dönemde, TV de ''Galatasaray kadrosunda en fazla 6 oyuncu var, seneye kadroda kalmayı hak edecek, öyle Barış-Marışla olmaz bu iş'' yorumunu hatırlatmak isterim...

Fenerbahçe ve Beşiktaştan dışlanış şeklinin üstüne, bir de Milli Takım için yok sayılması ve entrikalarla Terim in tercih edilmiş olmasının, Denizli yi nasıl hırslandırmış olduğunu tahmin edebiliyorum, dört elle sarılacaktır bu son fırsata...1+1 yıllık bir kontratla işbaşına getirilir; başarılı olursa ne ala, devam edilir...Olamazsa da seneye zaten Aysal filanda kalmaz, yeni yönetim-yeni T.D...

Ligi bilmek TR yi bilmek nafile.

Gelen TD ,,ofansif formasyonlu ofansif oyuncu tercihler ile baskılı presli atak futbolu" oynatsin yeter

Türk ligi bunu gerekdiriyor

* LG G2 Tapatalk *

Herşeyden önce gerçekçi bir durum tespiti yapılması gerekiyor; şu anda içinde bulunulan durum, 3-5 sene önceki kaotik ortamdan çokta farklı değil maalesef...

Eldeki kadronun durumu hiçte iç açıcı değil, yabancı sınırlaması ortada ve eldeki ıskartalardan kutulunması gerekliliği yanında maddi olarakta imkanların son derece sınırlı olduğu malum, ortada yönetim namına bir şeyde yok, başkan ve akıl hocası Tulun dışında...

Böyleyken; ülkeyi, ligi, oyuncuları hiç tanımayan, sözgelimi bir İspanyol yahut Hollandalı teknik diraktörden nasıl bir mucize bekliyoruz?...Sağdan soldan yancı birilerine yüklenecek misyonla durumu kotarmaya çalışmanın yaptığı yıkımın (Ara transferde kol gibi giren kazık) toz bulutu hala tepemizde...Adam gelecek, birkaç takviye ile birlikte yaklaşık 40 kişilik bir kadroyla çalışmaya başlayacak, Ceyhun gibilerin futbolcu olmadığını anlaması bile birkaç ayın heba olması anlamına gelecektir...

Normalde Denizli yi büyük hedefler için uygun biri olarak görmediğimden pek tercih etmem...Ancak şu içinde bulunulan ortamda doğru bir tercih olacağını düşünüyorum...Mevcut kadroda bulunan çoğu oyuncu için kafasında bir hüküm şimdiden mevcuttur zaten, bu doğrultuda ilk iş olarak geniş çaplı bir temizliği başlatacaktır...

Birçok dangalağın ''Aslında Galatasaray ın iyi bir kadrosu var, çoğu da Milli'' diye zırvaladığı dönemde, TV de ''Galatasaray kadrosunda en fazla 6 oyuncu var, seneye kadroda kalmayı hak edecek, öyle Barış-Marışla olmaz bu iş'' yorumunu hatırlatmak isterim...

Fenerbahçe ve Beşiktaştan dışlanış şeklinin üstüne, bir de Milli Takım için yok sayılması ve entrikalarla Terim in tercih edilmiş olmasının, Denizli yi nasıl hırslandırmış olduğunu tahmin edebiliyorum, dört elle sarılacaktır bu son fırsata...1+1 yıllık bir kontratla işbaşına getirilir; başarılı olursa ne ala, devam edilir...Olamazsa da seneye zaten Aysal filanda kalmaz, yeni yönetim-yeni T.D...

Kilit nokta burasi iste!

Denizli mıy mıy futbol oynatır.Gol atarsın takımı geri ceker.Yeri gelir 5-6 defansif oyuncuyla oynatır,Genel olarak sıkıcı ve bunaltıcıdır.Ben de pek sıcak bakmıyorum.Yerli olacaksa genc isimlere sans verilmeli.Ertugrul ve Tolunay bu sansı hak ediyor.Hamza olsun derim de Terim'in bırakacagını hic sanmıyorum.

Denizli gelsin tabi. Başkan genç başarıya aç bir hoca istiyorum demişti zaten. Denizli bu tanıma uyuyor. Sonuçta başkandan genç yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt