Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor yasakli listesine eklensin

Adamlarin her haberi yalan yanlis servis haber cikiyor

(Hikmet karaman olayinda oldugu gibi)

Shota Reis´i de sahsi listeme ekliyorum. Van Gaal´in ögrencisi, zehir gibi adamdir.

Ertugrul Saglam´da oldugu gibi, sözlesmesi sorun olur onun da. Kulübü birakmayabilir büyük ihtimalle.

Tolunay veya Ertugrul'dan birini getirin.Sikede adı gecmis veya fosil teknik adam istemiyoruz artık.Zaten yabancı zor su vakitten sonra bence.Bütce az,kısıtlama var.3.sınıf Hollandalı teknik eleman gelecegine genc,potansiyelli Türk teknik adamlara yönelmek en dogrusu.

Shotanin takimlari cok inisli cikisli. Tolunay ve Sağlamda ts ve bjkde basarisiz oldular. Yerli gelecekse, Denizli gelmeli bence. Seneye o Sportif direktör olur, Lucescu gelir.

Ait olduğu yer..

[attachment=11287:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 254
R.carlos gelsin genç dinamik ligi biliyor gelecek vaadeden bi hoca al sana brazil tuchel işte

Hesap Makinesi

Shotanin takimlari cok inisli cikisli. Tolunay ve Sağlamda ts ve bjkde basarisiz oldular. Yerli gelecekse, Denizli gelmeli bence. Seneye o Sportif direktör olur, Lucescu gelir.

Bir sonraki seneye de Lucescu emekli olur, Derwall'in mezarini kazar onu takimin basina geciririz.

Galatasaray'in 2050 yilina kadar teknik direktor listesi: Terim, Denizli, Lucescu, Terim, Denizli, Lucescu, Derwall'in ruhu, Terim, Denizli, Lucescu, Terim...

Yapilan son sponsor anlasmasindan sonra bütcede bir sorun olacağini sanmam. Ocaktaki transferlerin etkisi artik minumum hissedilir. Su anda yapilmasi gereken, kadroyu birazcik daraltip, maas yükünü düsürmek. Ondan sonra büyük bir transfer bütcesi ortaya cikar. Daha oyuncu satislarindan gelecek para var. Büyük sponsorluk anlasmalarindan birisi daha yapilacak.

Şu an ki yaşadığımız olay bana 2011-2012 sezonu öncesi yapamadığımız kaleci transferinden sonra önce Lauro ile sonra taraftarın tepkisiyle Muslera ile anlaştığımız dönem aklıma geliyor bence taraftar tepki vermeli bu duruma çünkü transferler de kampa yetişmeyecek istediğimiz oyuncular başka takımlara imza atacak.

Bence 17 temmuza çok güveniyoruz.

Benim beklentilerimde olsada yönetim kumar oynamamalı. Bunu yabancı sınırı alakalı yaptık, nay nayı aldık.

Yav gidin hava alın.Millet Hikmet Karaman'a bile razı olmuş.Ulan assabım bozuldu.Te Allah'ım..

Bence 17 temmuza çok güveniyoruz.

Benim beklentilerimde olsada yönetim kumar oynamamalı. Bunu yabancı sınırı alakalı yaptık, nay nayı aldık.

Bence 17 temmuza güvenmekten ziyade korkuyoruz. Sonuçta uefanın nasıl bir karar alacağı ve buna karşın bizim tff ve hükümetin ne kadar zorlayacağıda ayrı bir muamma.

Muslera'yı şoke eden haber - Spor Haberleri - Radikal

uruguay da böyle bir olay olmuştu ve fedarasyonları istifa etmişti bişey olmasın diye bizde etmezse işler nasıl olur bilemiyorum.

Milli takım olarak men cezası falan alsak hadi bir derece ama işler nereye kadar gider çok karışık.

Bence 17 temmuza güvenmekten ziyade korkuyoruz. Sonuçta uefanın nasıl bir karar alacağı ve buna karşın bizim tff ve hükümetin ne kadar zorlayacağıda ayrı bir muamma.

Muslera'yı şoke eden haber - Spor Haberleri - Radikal

uruguay da böyle bir olay olmuştu ve fedarasyonları istifa etmişti bişey olmasın diye bizde etmezse işler nasıl olur bilemiyorum.

Milli takım olarak men cezası falan alsak hadi bir derece ama işler nereye kadar gider çok karışık.

Oda ola bilir tabiki. Yani topluca men. Ve rte buna destek verirse ki veriyor çok az kulüp sesini çıkarta bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt