Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
adnan sezgin![]()
allah korusun evlerden ırak yanlış söylemişim tövbe tövbe Adnan Öztürk olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan sezgin![]()
Shota Reis´i de sahsi listeme ekliyorum. Van Gaal´in ögrencisi, zehir gibi adamdir.
Ertugrul Saglam´da oldugu gibi, sözlesmesi sorun olur onun da. Kulübü birakmayabilir büyük ihtimalle.
Shota Reis´i de sahsi listeme ekliyorum. Van Gaal´in ögrencisi, zehir gibi adamdir.
Ertugrul Saglam´da oldugu gibi, sözlesmesi sorun olur onun da. Kulübü birakmayabilir büyük ihtimalle.
Shotanin takimlari cok inisli cikisli. Tolunay ve Sağlamda ts ve bjkde basarisiz oldular. Yerli gelecekse, Denizli gelmeli bence. Seneye o Sportif direktör olur, Lucescu gelir.
Bence 17 temmuza çok güveniyoruz.
Benim beklentilerimde olsada yönetim kumar oynamamalı. Bunu yabancı sınırı alakalı yaptık, nay nayı aldık.
Bence 17 temmuza güvenmekten ziyade korkuyoruz. Sonuçta uefanın nasıl bir karar alacağı ve buna karşın bizim tff ve hükümetin ne kadar zorlayacağıda ayrı bir muamma.
Muslera'yı şoke eden haber - Spor Haberleri - Radikal
uruguay da böyle bir olay olmuştu ve fedarasyonları istifa etmişti bişey olmasın diye bizde etmezse işler nasıl olur bilemiyorum.
Milli takım olarak men cezası falan alsak hadi bir derece ama işler nereye kadar gider çok karışık.