Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüccel gelecek dertler bitecek

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

hakan-kutlu-mersin.jpg24682880hakan-kutlu-mersin.jpg

Al sana simeonenin türk verziyonu hahaha belki futboldan bir bok anlamaz ama yinede genç ve dinamik bir görünüş çiziyor.

Denizli geleceğine ( beğenmediğimden değil kıyaslıyorum şuan ) , Ertuğrul Sağlam gelsin.

net daha iyi hamle

Karaman Denizliden bin kat daha iyidir bu benim şahsi görüşüm. Denizli başarıya doymuş, abidik gubidik takımları çalıştırıyor yurt dışında şuan vede orada da olaganüstü başarı kazanmış ta değil. yiyorsa bizim süper ligte antrenörlük yapsaydı. neden yapmadı derseniz, bence kimse teklif yapmadı, kimse yaşlı, doymuş diye tercih etmedi onu, tıpkı Oğuz Çetinin begenilmediği gibi. Fakat dikkat edin H.Karamanı her zaman tercih ettiler ve genelde başarılı oldu. benim asıl kızdığım bizim bu durumlara düşmemiz. Takımımızın başına geçmek isteyen bir bir antrenörü tercih ederim, başarıya aç, inatcı, hırslı, disiplinli bir antrenörü tercih ederim şahsen. Yaşlı, kaprisli, teklifimizi zorla kabul eden, kibirli, kendini beğenmiş bir antrenörün gelmesini asla istemem. Bu gelecek olan antrenörün ismi Ahmet olur Mehmet olur farketmez, yeterki GALATASARAYIMIZA gelmeye can atsın başarıya aç olsun, bizim takımımızın ağırlığını kaldırsın.

bence bu fikrini mutlaka emir sarigül ve sedat dogana iletmelisin. konu linkini de yolla ki sebebini de okusunlar.

Aynen piyasa yapmak lazım ama mağlesef twitterım yok yıllar evvel ömer üründülün çakma hesabını açmıştım dk 2010 zamanında baya ünal başkan gibi ünlü olmuştum sonra kapadım ama :D

Hesap Makinesi

Trabzon iyi hoca getirdi sabretseler cezayir gayet sağlam oynuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar bu mali durumla ve bu hoca kıtlığında getirebileceğimiz en iyi isim Mustafa Denizli olur bende başta karşıydım ama tamamen tersine döndüm.Kariyerli hoca getirsek ne olacak bütçe yok bütçe olmayınca adam bide uyum sorunu yaşayacak bu da çok büyük bir handikap.

Avrupa 'da başarılı olamaz diyeceksiniz ama getireceğimiz kariyerli hoca da bu mali bütçeyle en fazla Denizli kadar başarı getirir.

Espri yapmayı kesin, ne halt edicez onu söyleyin. Gidiyor lan 4. yıldız.. Ne hoca var, ne transfer.. İsmi geçen hiç bir hoca kesmedi beni ayrıca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt