Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle isimler dolaniyor ki ortalikta. Tam bir panik havasi.

Bu maholar gelecegine Hagi gelsin bari diye düsünmeye basliyorum yavas yavas.

Öyle isimler dolaniyor ki ortalikta. Tam bir panik havasi.

Bu maholar gelecegine Hagi gelsin bari diye düsünmeye basliyorum yavas yavas.

Yav gelecek adam belli.Bu vakitten sonra Denizli'den baskasını getiremezler ne yazık ki.Pek hazetmem kendisinin ultra defansif futbolundan ama görünen o ki o gelecek.

Fenerbahçe havasını solumuş o formayı giymiş hiç kimse bizim kapıdan girmesin.Uzak dursun abi ne Carlos'u.?

Bu arada J.Ramos ve Origi'yi getir başka transfer yapma.Ulan iyi topçuymuş beğendim.Al 8 sene imzala.

sen kimi ortaya atsan yönetim ilgilenmeye başlıyor :D

Hesap Makinesi

Bu Tesadüf degil ki.... ;)

Tuchel ile her konuda anlastik, ama baskan son anda vazgetci (Tuchel Aysali aramis,falan hikaye,bu Haber dogru degil), isterse hemen alir, bende anlamiyorum..Inan bana bu Tuchel varya, tam aradigmiz Adam..

Baska kim var ki. Yönetim önümüzdeki günler Spalletti ile görüsme yapacak diye biliyorum. Klinsmann zor, Löw daha da zor. (Gelmesin zaten) Jesus de redetti bizi.

He bu arada herkes "TD bulmasak, Denizli zaten gelir" diyor...ama beni bildigim Denizli gecen Sezon Türkiye'de 2 tane cidid teklif geri cevirmis ve Azerbaycan de cok mutlu. Yani o da zor gelir.

Carlos olmaz :D Imkansiz. Bence, belki ilerde Fenere gidecek ama bize gelmez...Ozan :P

Yav gelecek adam belli.Bu vakitten sonra Denizli'den baskasını getiremezler ne yazık ki.Pek hazetmem kendisinin ultra defansif futbolundan ama görünen o ki o gelecek.

Büyük ihtimalle öyle olur zaten herhalde. Baska ihtimal yok zaten.

Yok Löw, yok Klinsmann, yok Hitzfeld. Bunlar hikaye arkadas.

Elendikten 1 gün sonra imza mi atacak adamlar. "Dur bi kafami toplayayim" diyecekler. Sonra yok diyecekler. Al sana 2 hafta.

Olmaz artik kardesim. Daha ne kadar bekleyecegiz ya?

Yalnız şaka maka Carlos'u bende isterim. Sivas'a muazzam futbol oynatiyordu. İsmi geçen milyon tane zerzevattan çok daha iyidir.

Bu Tesadüf degil ki.... ;)

Tuchel ile her konuda anlastik, ama baskan son anda vazgetci (Tuchel Aysali aramis,falan hikaye,bu Haber dogru degil), isterse hemen alir, bende anlamiyorum..Inan bana bu Tuchel varya, tam aradigmiz Adam..

Baska kim var ki. Yönetim önümüzdeki günler Spalletti ile görüsme yapacak diye biliyorum. Klinsmann zor, Löw daha da zor. (Gelmesin zaten) Jesus de redetti bizi.

He bu arada herkes "TD bulmasak, Denizli zaten gelir" diyor...ama beni bildigim Denizli gecen Sezon Türkiye'de 2 tane cidid teklif geri cevirmis ve Azerbaycan de cok mutlu. Yani o da zor gelir.

Carlos olmaz :D Imkansiz. Bence, belki ilerde Fenere gidecek ama bize gelmez...Ozan :p

Nuri avatarıma kendi resmimi koymak istiyorum ama ciddi şekilde korkuyorum senden mein Freund :D

Moyes Haberleri maalesef dogru..Yönetim büyük bir Kaos icinde..Moyesle temas gectiler. Ciddi Adaylardan birsi.

iranin teknik direktoru nasil olur iran gibi capsiz takima tarihi hezimet yasatmadan 1 puanla veda etti:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt