Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iran'in teknik direktoru baya onemli bi adam aslinda yillarca Man-U Alex Fergusonun yardimciligini yapti.Ama klup takim tecrubesi yok direk teknik direktor olarak sanirim Milli takim calistiriyor surekli.

Illa Dunya Kupasindan adam gelecekse Meksika veya Kostarikanin ki gelsin.Degisik bi hava katar olaya.

Capello Dunya Kupasi'ni galibiyetsiz kapatti, bizim yonetim listeye almis midir hemen dersiniz? :D

Iran'in teknik direktoru baya onemli bi adam aslinda yillarca Man-U Alex Fergusonun yardimciligini yapti.Ama klup takim tecrubesi yok direk teknik direktor olarak sanirim Milli takim calistiriyor surekli.

Illa Dunya Kupasindan adam gelecekse Meksika veya Kostarikanin ki gelsin.Degisik bi hava katar olaya.

Onlarla biz ayri dunyanin insaniyiz :D bize queroz gider:)

[attachment=11294:upload_2014-6-27_1-25-24.jpeg]

Turkish Bielsa :D

[attachment=11295:upload_2014-6-27_1-26-21.jpeg]

Turkish Capello :)

images

Turkish Spaletti :D

[attachment=11297:upload_2014-6-27_1-29-19.jpeg]

Eşşiz olduğundan paha biçilemez :D

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-27_1-25-24.webp
    upload_2014-6-27_1-25-24.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 134
  • upload_2014-6-27_1-26-21.webp
    upload_2014-6-27_1-26-21.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 161
  • upload_2014-6-27_1-29-9.webp
    upload_2014-6-27_1-29-9.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 15
  • upload_2014-6-27_1-29-19.webp
    upload_2014-6-27_1-29-19.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 163
Onlarla biz ayri dunyanin insaniyiz :D bize queroz gider:)

Niye renktas Mayalilar,Aztekler de Turk sayilir biliyorsun :D

Bize gelme kismini gecersek yillardir derim bu Orta Amerika da cok iyi oyuncular var hem de sudan ucuz niye Turk takimlari buralara el atmaz da gider Avrupalilarin talan ettigi Brezilya,Arjantin filan kasar parasiyla rezil olur.Ekvatorda Enner Valencia diye bi adam var kupadan once bi macta izlemistim vayy bee demistim 2,3 milyona gelirdi simdi 10'dan asagi cekmezler.Ozellikle Ekvatorlular cok atletik yapili futbolcular cikariyor bizim kasap lige renk katarlar :)

Bizim takimi disiplinlo bir adam calistiramaz semih kaya ve sabri disinda egosundan gecilmeyen adam dolu. Bizimkilere fazla yuklenmicen reina kutsalina karismican kendi kendilerine bisey yapmalarini beklicen.

Iran hocasi (carlos queiroz) portekiz'i de calistirmisti ve son derece basarisiz olup kovulmustudiye hatirliyorum

3,5 milyon avro'ya satısa cıkarmıs kulübü.Büyük enayilik.Durmam alırım.Yası var sadece.Ama fevkalade is yapar.3 milyon bedava Gyan icin.

Aynen yani. Ghana'nin 3 macini da izledim. Cok dinamik ve yirtico bir oyuncu. 4x4 forvet. Karakter olarakta cok iyi biridiymis. Ghana'nin drogba'si diyorlar.

Origi'yi alalım.Kanatta da oynar.Bruma, Sneijder, Origi çok iş görür.Origi sezon da 25 gol atar kefili benim.

Dedim roman yazmıştır şimdi okuyayım da zaman geçsin..Ama hayal kırıklığı yaşadım.:neglected:

Roman yazılır durumumuz ile ilgili ama konusu olsa olsa traji komik olur bence şu an yazılsa.

Son 3 yılda ilk defa bu kadar umutsuz bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum şahsen. Ve ben bir ışıkta göremiyorum maalesef.

Umarım yanılırım ama ismi geçenleri gördükçe bir sinir geliyor.

Hikmet Karaman nedir Allah aşkına?

G.Saray'ın danışacağı akıl mıdır Hikmet Karaman gibi tescilli şike işlerine bulaşmış bir adam.

Onlar görüşmekten UTANMIYORSA ben de BU KOMEDİ'nin yanından geçmediğini bildiğim mesaj'dan utanmıyorum, çünkü 2'si de KOMİK DEĞİL TİRAJİ KOMİK SADECE.

Carlos'la başarılı olacağıma, Hagi'yle başarısız olmayı yeğlerim. Carlos nedir? Büyük şikecilerde top oynamış, küçük şikecilerdi ise hocalık eğitimini tamamlıyor. Uzak olsun bizden. Türk'e niyetliysek getirsinler Ertuğrul veya Tolunay'ı.

Niye renktas Mayalilar,Aztekler de Turk sayilir biliyorsun :D

Bize gelme kismini gecersek yillardir derim bu Orta Amerika da cok iyi oyuncular var hem de sudan ucuz niye Turk takimlari buralara el atmaz da gider Avrupalilarin talan ettigi Brezilya,Arjantin filan kasar parasiyla rezil olur.Ekvatorda Enner Valencia diye bi adam var kupadan once bi macta izlemistim vayy bee demistim 2,3 milyona gelirdi simdi 10'dan asagi cekmezler.Ozellikle Ekvatorlular cok atletik yapili futbolcular cikariyor bizim kasap lige renk katarlar :)

Orasi oyle baksana sanceze ve vidale bozkir cocugu hepsi:D

Nonda eşitir gyan hemen hemen. (bacağı kırılmadan önceki nonda)

Nonda yarım gömlek üstündü belki.

Bügün bitsin artık su hoca isi.Denizli'yi düsünüyolarsa da acıklasınlar artık naapalım.Temmuz geldi.Olcan ile anlasmısız 2 haftadır bekletiyoruz elemanı.Anlastıgımız topcuları da kaybedecegiz bu gidisle.

Roman yazılır durumumuz ile ilgili ama konusu olsa olsa traji komik olur bence şu an yazılsa.

Son 3 yılda ilk defa bu kadar umutsuz bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum şahsen. Ve ben bir ışıkta göremiyorum maalesef.

Umarım yanılırım ama ismi geçenleri gördükçe bir sinir geliyor.

Hikmet Karaman nedir Allah aşkına?

G.Saray'ın danışacağı akıl mıdır Hikmet Karaman gibi tescilli şike işlerine bulaşmış bir adam.

Onlar görüşmekten UTANMIYORSA ben de BU KOMEDİ'nin yanından geçmediğini bildiğim mesaj'dan utanmıyorum, çünkü 2'si de KOMİK DEĞİL TİRAJİ KOMİK SADECE.

Bugün nike ile yapılan anlaşmadan sonra ben daha da çok ümitlendim.Güzel günler yakındır diyorum.Sabredelim bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt