Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamerun 32 takım arasından sonuncu olarak tamamlamış.

0 puan - 1 gol atmışlar ama 9 gol yemişler.

Dany ve chedjou , tebrik ederim. Buda başarı, terstende olsa

Bugün nike ile yapılan anlaşmadan sonra ben daha da çok ümitlendim.Güzel günler yakındır diyorum.Sabredelim bakalım.

Çok ağırdan gidiyoruz gibi geliyor bana.

Dick Advocaat

Martin Jol

Löw denen tiksinç adam

Emekli olmuş Ottmar

hepsi netameli isimler.

Bu isimler erken gelse bile katkı vermesi zorken Temmuz olmuş gelecek imkansız gibi.

Tek yol Türk Teknik direktöre çıkıyor onun da en tartışılmazını zaten gönderdik teneke bağlayıp tebrik mesajları eşliğinde.

Şenol Güneş gibi en azından karakteri olan bir ismi düşünmedik bile.

Şimdi Denizli dışında alternatif bırakılmadı artık. Keşke Hamza olsa ama onu da harcarız gibi duruyor şu şartlarda.

Çok ağırdan gidiyoruz gibi geliyor bana.

Dick Advocaat

Martin Jol

Löw denen tiksinç adam

Emekli olmuş Ottmar

hepsi netameli isimler.

Bu isimler erken gelse bile katkı vermesi zorken Temmuz olmuş gelecek imkansız gibi.

Tek yol Türk Teknik direktöre çıkıyor onun da en tartışılmazını zaten gönderdik teneke bağlayıp tebrik mesajları eşliğinde.

Şenol Güneş gibi en azından karakteri olan bir ismi düşünmedik bile.

Şimdi Denizli dışında alternatif bırakılmadı artık. Keşke Hamza olsa ama onu da harcarız gibi duruyor şu şartlarda.

Saydıklarından arasında bir tek Hamza Hoca'ya hayır demem.Diğerleri çöp,leş.J.Ramos alınabilir aslında da işte onu keşfedek meziyetli biri lazım.

Ya hakkaten Senol Gunes gibi bizim takimimiza her anlamda cuk oturacak,oyunculari parlatacak,tecrubeli ve sevilen saygi duyulan bi adami niye hic dusunmeyiz ki?Hep bize bugun gelsin isterdim Senol Hoca basarili olacagina emindim gecen sene soyledik Mancini getirildi gereksiz bi hamle olarak eee peki insan bu sene icin hic dusunmez mi Mancini'yi gonderecem Senol Hocayla temasi simdiden kurayim demez mi?Anlamak cok zor,simdi ugrasdigimiz isimlere bak pehh.

Hahaha lincoln un çoçu gsliymiş :D

Hesap Makinesi

Ya hakkaten Senol Gunes gibi bizim takimimiza her anlamda cuk oturacak,oyunculari parlatacak,tecrubeli ve sevilen saygi duyulan bi adami niye hic dusunmeyiz ki?Hep bize bugun gelsin isterdim Senol Hoca basarili olacagina emindim gecen sene soyledik Mancini getirildi gereksiz bi hamle olarak eee peki insan bu sene icin hic dusunmez mi Mancini'yi gonderecem Senol Hocayla temasi simdiden kurayim demez mi?Anlamak cok zor,simdi ugrasdigimiz isimlere bak pehh.

Ş.Güneş Bursa ile anlaştı ya bu sene

mads.gif
24985561.jpg

HALA GALATASARAY TARAFTARININ SICAKLIĞINI HİSSEDİYORUMTürkiye’yi çok özledim. En kısa zamanda Türkiye’Ye ziyarette bulunmak istiyorum. Önümüzdeki yıl bu ziyareti yapmayı düşünüyorum. Ve hala Galatasaray taraftarının sıcaklığını hissediyorum. Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim

TÜRKİYE’NİN BREZİLYA’DA OLMAMASI ÇOK BÜYÜK KAYIPTürk Milli Takımının çok iyi oyuncuları var. Ben onların Dünya Kupası’na geleceğini düşünüyordum. Burada olmamaları çok büyük bir kayıp

TAFFAREL BENİM İÇİN BİR BABA GİBİ Taffarel benim için bir baba gibi. En çok Taffarel’i görmek için Galatasaray’ı ziyaret etmek istiyorum.

2-3 SENE DAHA FUTBOL OYNARIM – ALEX İLE GÖRÜŞÜYORUZŞu anda sağlık açısından bir sıkıntım yok. 2-3 sene daha futbol oynamak istiyorum. Her şey yolunda benim için. Alex De Souza ile çok iyi arkadaşız. Fenerbahçe’de oynarken de görüşüyoruk. Burada da her hafta görüşüyoruz.

SNEİJDER ÇOK İYİ FUTBOLCU AMA…..Wesley Sneijder’in çok bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama şu ana kadar hatta hala bugün bile Galatasaray taraftarları bana mesaj atıyorlar. Beni ve oyunumu özlediklerini söylüyorlar. Tabi şöyle bir handikap söz konusuydu benim için. Galatasaray’da çok kısa süre forma şansı bulmuştum. Ama benim için unutulmaz bir dönemdi Galatasaray’daki dönemim

OĞLUM’UN ADI DA LİNCOLN – O DA GALATASARAY’IN GELECEKTEKİ OYUNCUSUGördüğünüz gibi oğlumun sırtında Galatasaray forması var. Oğlumun adı da Lincoln. Ve o da Galatasaray’ın gelecekteki oyuncusu

GALATASARAY TARAFTARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMAklımdan bir film şeridi gibi geçiyor. Galatasaray forması giyerken hissettiğim duygular inanılmazdı. Çok özel anlar yaşadım. Bana bugüne kadar gösterdikleri sevgi için onlara çok teşekkür ederim.

KEŞKE GALATASARAY’DA KALSAYDIMBugüne kadar kariyerimde en az kaldığım takım Galatasaray. Şu anda eğer imkanım olsaydı şu ana kadar Galatasaray’da oynamak isterdim. Keşke böyle olsaydı.

ARDA TURAN’IN PERFORMASINDAN ÇOK MUTLUYUMŞu anda Arda Turan ile görüşemiyoruz. Ama Galatasaray’da oynarken en iyi arkadaşlarımdan biriydi Arda. Atletico Madrid de şu an geldiği noktadan dolayı çok mutluyum.

ya yemin ediyorum bazen gel beni dövün gibi yorumlar yaziyorsunuz...

Mancini nin bir mac dalga gecermis gibi mac izlemesi problem oluyor, ama Hikmet Karaman gibi bütün hayati komedi olmus adami bu takimin, bu camianin td olarak laik görüyorsunuz ya...

Yolladiniz mis gibi adami, simdi hangisi daha az palyanco diye tutturmaya calisiyoruz.

Mancini nin bir mac dalga gecermis gibi mac izlemesi problem oluyor, ama Hikmet Karaman gibi bütün hayati komedi olmus adami bu takimin, bu camianin td olarak laik görüyorsunuz ya...

Yolladiniz mis gibi adami, simdi hangisi daha az palyanco diye tutturmaya calisiyoruz.

Terimin fedaileri baskana bukadar baski yapmasaydi mancinin uzerindede ya sampiyonluk yada olum sikintisi olmazdi. Ne terimmis arkadas butun butunlugu havayi sistemi alt ust edip gitti.

Haklısın kardeş. Şu anki kıstas bahsettigin seviyede.

Terimin fedaileri baskana bukadar baski yapmasaydi mancinin uzerindede ya sampiyonluk yada olum sikintisi olmazdi. Ne terimmis arkadas butun butunlugu havayi sistemi alt ust edip gitti.

Giderken söylemiştim bunu defalarca.

Fatih Terim'i takımın başına getiriyorsan göndermeyeceksin sen de onunla birlikte gidene kadar.

Özelliği bu adamın.

Hele bu şekilde gönderilince Fatih Hoca'yı seven veya ondan korkup üzerimize gelemeyen ne kadar adam varsa böyle gelir de demiştim bunu daha önce de yaşadık.

O yüzden normal bütün bu süreç. Düzen böyle, ayak kaydırmaca olmadan şan yürümüyor. Soğudum iyice ben de artık futboldan da.

Giderken söylemiştim bunu defalarca.

Fatih Terim'i takımın başına getiriyorsan göndermeyeceksin sen de onunla birlikte gidene kadar.

Özelliği bu adamın.

Hele bu şekilde gönderilince Fatih Hoca'yı seven veya ondan korkup üzerimize gelemeyen ne kadar adam varsa böyle gelir de demiştim bunu daha önce de yaşadık.

O yüzden normal bütün bu süreç. Düzen böyle, ayak kaydırmaca olmadan şan yürümüyor. Soğudum iyice ben de artık futboldan da.

Alpay nerede kaldı o zaman terim'in Galatasaraylılığı ,

bumudur yani , ya benimsin ya toprağın mantığı mı , ben yoksam gerisi tufan mantığı mı ,

yahu terim ile ilgili herşeyi geçtim o tüpçünün yanındaki dalga geçerek sırıtışını unutamam ,

Birde Denizli getirilirse eğer esas nedeni bahsettiğimiz bu kaypaklıklara karşı korunma ihtiyacı olacak .

Alpay nerede kaldı o zaman terim'in Galatasaraylılığı ,

bumudur yani , ya benimsin ya toprağın mantığı mı , ben yoksam gerisi tufan mantığı mı ,

yahu terim ile ilgili herşeyi geçtim o tüpçünün yanındaki dalga geçerek sırıtışını unutamam ,

Birde Denizli getirilirse eğer esas nedeni bahsettiğimiz bu kaypaklıklara karşı korunma ihtiyacı olacak .

Abi Terim istemese bile ondan nemalanan medya yapıyor zaten bunu.

Galatasaray'lılık işine gelince de hiç kimse bizler kadar olamaz.

Çünkü biz taraftarlığı çıkar için veya herhangi bir maddi beklenti ile değil gönülden yapıyoruz.

Terim iyi bir teknik direktör burada kötüleseler de bu bir gerçek.

Denizli'de aynı şekilde egosu ve medyası olan bir isim.

Terim'in panzehiri de odur. Ona şu an için ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, teknik olarak çok tutmasam da.

En azından tekrar bu döngüden kurtulmak için son kez girmeliyiz bu döngüye.

Aysal'ın son teknik direktörü de Denizli olmalı zaten. 2 sene de 1 şampiyonlukta şu an çok kötü değil Fenerbahçe olmadıkça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt