Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daily Mail Son dakika veriyor.

FOOTBALL: David Moyes in Istanbul for talks with Galatasaray about becoming their next manager

Unal aysalin dha ya yaptığı açıklama yüreğime su serpti. Adam altyapiyla birlikte uzun vadeli bir planlama yaptığını söyledi. Bu sefer inanmak istiyorum ve heyecanlaniyorum.

İşin komik tarafı, Van Gaal da boşta olsaydı, yine gelmesin diyecekler olacaktı.

Sneijder var diye belki daha da performansı artar diye kabul edenler olurdu.

Vay arkadas Low gelecekte biz sumuklu diye reddedecegiz. O da guzel. Sanki bi tarafta Alex Ferguson diger tarafta simione bir tarafta klopp var biz lowu tercih ediyoruz. Cakma terimi getirsinler de goreyim ben sizi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Low kim ya? Hangi kulup takimina ne basari yasatmis kariyerinde?

Low kim ya? Hangi kulup takimina ne basari yasatmis kariyerinde?

İlk başladığı Stuttgart da başarılıydı. Ayrıca Fenerbahçe'de de başarılıydı. İyi bir futbol oynatıyordu , ligde 11 maç seri galibiyeti vardı yanlış hatırlamıyorsam , Avrupa'da da o sene şampiyon olan Parma'ya elenmişlerdi. Şampiyonluğu ise tabi ki tarihimizin en iyi dönemini yaşadığımız Fatih Hoca ile birlikte belki tarihimizin en iyi kadrosuna sahip olduğumuz takıma kaybetmişti. Yani aslında şuan ki tecrübesiyle ismi geçenler arasında en iyi tercih Löw olur bence. Hem Türkiye'yi tanıyor hem de güzel bir oyun oynatıyor. Bence şampiyonluğa ulaştırır bizi.

David moyes olabilir bizde tutar manchesterla biz birmiyiz

Su asamada en iyi tercih Klinsmann.Moyes felan büyük dert olur basımıza.

Low de olur ama burnunu karistirma olayi gercekten tiksinc klinsmann da super ama yinede juande ramos neden dusunlmuyo anlamiyorun

Çare belli ;

Jurgen+Klinsmann+United+States+Men+National+isoQhrOx1-el.jpg

klinsmann-420x0.jpg

49343_original.jpg

JuergenKlinsmann.jpg

Moyes kötü değildi bence. ManU ölü. Moyes Evertonu zamanında şampiyonlar ligi elemesine kadar taşımış ve Ingilterede o sene "manager of the year" ödülünü kazanmişti

Aysal "15 gun daha vaktimiz var"

Kampa teknik direktorsuz gidecegimiz kesinlesti. Kurumsallik boyle olur iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt