Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur melekenin reportajını dinledim Moyes ile ilgili bence burdaki renktaşlarımda dinlemeli bejekeli fernandesle ilgili söyledikleri bile adamın nasıl biri olduğunu anlamamı sağladı.Bence gelsin

sen kimi istiyorsun renkdas? goggoy sorusu degil.

Tuchel'i hep beraber istiyorduk. olmadi. Klinsmann ve Löw olmaz. geriye kimse kalmadi.

En iyisi yine Erik Gerets

Valla kardes Tuchel travmasi hala atlatmis degilim....Ben genelde Adi gecen TDlerin begenmiyorum. Klinsmann olabllir, Löw tek basina olmaz. Juan de Ramos olabillir, Moyes olmasin. Tuchel iyi olurdu gercekten, her türlü is yapardi, ama maalesef... :(

Moyes fazla bütce istemez mi ki?

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduklarına ise şöyle açıklık getirdi: "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz. Ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız."

tuchel2.jpg

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduklarına ise şöyle açıklık getirdi: "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz. Ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız."

tuchel2.jpg

Klismann'ı ben,Tuchel'i sen istemiştin Nuri.Bakalım hangisi gelecek.

ne dedı reis kısa bı ozet yaparsan

valla hocam şöyleki 'manuel fernandes yıldız bir oyuncu size maç kazandırabilir ama sadece 2 3 maç.Bana lazım olan istikrarlı bir şekilde 35 maç oynayacak olan bir futbolcu.' burdan anladığımız şu ki adam yıldızan ziyade istikrarlı bir şekilde faydanalabileceği isimlerden yana.Göz ardı edilmemesi gerekende şu adam manuda resmen enkaz devraldı.Manunun belkemiği olan vidic -ferdi tandemi bitikti.Yaşları olmuş 34 35.Rooneyin halini gördük ingiltere milli takımında.Tek transferi fellani o bile belçika milli takımında yedek ve Galatasarayımızın kadro yapısına uygun olduğunu söyledi meleke.Bizde orta yaş topçu malesef yok cidden.Ya yaşlı yada çok genç topçular var.Moyes gençlerle çalışmayı onları kullanmayı seven bir hoca dedi.Uzun vadede en yararlı olacak olan hoca Moyestir dedi ki benimde aklıma yattı.

fatih terim gidince çare bielsa dedik olmadı.şimdi bizim dememizle olmuyo lucescu tuchel dedik iki ismin gelemiyeceği kesinleşti artık bunların ismini burda saymayın moyes istanbula bile geldigine göre o olcak risk mi bence risk ama tutar.juande ramos klinsmann bence daha garanti isimlerdi

yönetm 4. yıldızı takıma kazandıracak ama hangi takıma bilemiyorum.

Bence takımın başına meleke gelsin fenerli bildiğim kadarıla ama efendi adam taktik vevistatşstikten anlar , arada sırada atar yapar ama herkesin sevdiği biridir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt