Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
başta bi şok etkisi yarattı evet
ama şimdi biraz daha sakin düşününce
moyes hiç de fena bir tercih değil
ama şimdi biraz daha sakin düşününce
moyes hiç de fena bir tercih değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mainz Tuchel'in bize gelmesine engel olmamıştır bence. Onların derdi Almanya'da bir kulübe gitmemesidir.
Şurası da var, ne kadar iyi olursa olsun Tuchel bir risk. O yüzden bu parasal sıkıntılar çektiğimiz dönemde 5 milyon verilmemesini yine anlarım. Ama %99 eminim ki Mainz bizden para talep etmedi.
Özelden bir link gönderirmisin kardeş.? Sağol.
Ettiler, farkli kaynaklardan ögrendim bunu....Tek Problemi paraydi, Tuchel ile anlastik bile, ama Aysal Mainz'e o kadar yüksek bir Bonservis vermek istemedi.
Cok yanils bir karar. Her hocada bir risk var, Moyes daha da riskli bana göre.. :/
Hayirlisi olsun bizim icin.
3 Puan @3puancom 2 Min.Übersetzung anzeigen
SON DAKİKA: Galatasaray'da David Moyes ile yapılan toplantı sona erdi. Görüşmeye Ünal Aysal da katıldı
Moyes KAP Aciklamasina hazir olun. :chargrined:
O kadar da zor değil yav Wigan bile kupa almıştı bikaç sene önce.
Moyes H.O mu?
onun heryeri hayırlı olsa ne olacak rezalet çöpe giden 1 sezon daha
Bence zor Talha. Şimdi Wigan örneği bana göre yanlış. Çünkü istisnalar her zaman olabilir. Wigan gibi son 10 yılda kupa kazanmış kaç takım var ki?
Portsmouth, Swansea, Birmingham, Middlesborough.
Ya her seyi bir yana biraktim. Diyelim ki bu adam gecen sene kotu bir sezon gecirdi, aslinda iyi bir hoca. Bence degil ama, diyelim ki oyle.
Gene de fark etmez. Futbolcular da insan, onlar da kor degil. Onlar da dunyadan bir haber degil. Herhalde bu adamin gecen sene butun dunyanin alay konusu oldugunu onlar da biliyorlar. Boyle bir ortamda bu adamin nasil basarili olmasini beklersiniz, futbolcularin bu adami ciddiye almasini nasil beklersiniz? Taraftarlarin bu adama destek olmasini, bu adamin geldigi yerde olumlu, basariya uygun bir ortam olusmasini nasil beklersiniz?
Galatasaray'i batirmak istiyorlarsa bilmem, o zaman dogru secim herhalde.
Portsmouth, Swansea, Birmingham, Middlesborough.