Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başta bi şok etkisi yarattı evet

ama şimdi biraz daha sakin düşününce

moyes hiç de fena bir tercih değil

Ya her seyi bir yana biraktim. Diyelim ki bu adam gecen sene kotu bir sezon gecirdi, aslinda iyi bir hoca. Bence degil ama, diyelim ki oyle.

Gene de fark etmez. Futbolcular da insan, onlar da kor degil. Onlar da dunyadan bir haber degil. Herhalde bu adamin gecen sene butun dunyanin alay konusu oldugunu onlar da biliyorlar. Boyle bir ortamda bu adamin nasil basarili olmasini beklersiniz, futbolcularin bu adami ciddiye almasini nasil beklersiniz? Taraftarlarin bu adama destek olmasini, bu adamin geldigi yerde olumlu, basariya uygun bir ortam olusmasini nasil beklersiniz?

Galatasaray'i batirmak istiyorlarsa bilmem, o zaman dogru secim herhalde.

Mainz Tuchel'in bize gelmesine engel olmamıştır bence. Onların derdi Almanya'da bir kulübe gitmemesidir.

Şurası da var, ne kadar iyi olursa olsun Tuchel bir risk. O yüzden bu parasal sıkıntılar çektiğimiz dönemde 5 milyon verilmemesini yine anlarım. Ama %99 eminim ki Mainz bizden para talep etmedi.

Ettiler, farkli kaynaklardan ögrendim bunu....Tek Problemi paraydi, Tuchel ile anlastik bile, ama Aysal Mainz'e o kadar yüksek bir Bonservis vermek istemedi.

Cok yanils bir karar. Her hocada bir risk var, Moyes daha da riskli bana göre.. :/

Hayirlisi olsun bizim icin.

3 Puan ‏@3puancom 2 Min.Übersetzung anzeigen

SON DAKİKA: Galatasaray'da David Moyes ile yapılan toplantı sona erdi. Görüşmeye Ünal Aysal da katıldı

Moyes KAP Aciklamasina hazir olun. :chargrined:

Ettiler, farkli kaynaklardan ögrendim bunu....Tek Problemi paraydi, Tuchel ile anlastik bile, ama Aysal Mainz'e o kadar yüksek bir Bonservis vermek istemedi.

Cok yanils bir karar. Her hocada bir risk var, Moyes daha da riskli bana göre.. :/

Hayirlisi olsun bizim icin.

3 Puan ‏@3puancom 2 Min.Übersetzung anzeigen

SON DAKİKA: Galatasaray'da David Moyes ile yapılan toplantı sona erdi. Görüşmeye Ünal Aysal da katıldı

Moyes KAP Aciklamasina hazir olun. :chargrined:

Doğrudur ama o 5 milyonu transferde kullanmak istemişlerdir o zaman...

2008 GS Cevat Güler

2009 BJK Denizli

2010 Bursa Sağlam

2011 TS Güneş

2012 GS Terim

2013 GS Terim

2014 FB Yanal

Buarada son ismi geçen adaylar arasında ben Klinsmann'ı isterim. Onu da belirteyim. :)

moyes rvp rooney'li takımda göçtü gitti kovuldu hemde işleyen sistemi batırdı burak yılmaz umut bulutlu takımdamı başarılı olacak

fenerliler bu modda :ka25::ka25::ka25::ka25:

Ya her seyi bir yana biraktim. Diyelim ki bu adam gecen sene kotu bir sezon gecirdi, aslinda iyi bir hoca. Bence degil ama, diyelim ki oyle.

Gene de fark etmez. Futbolcular da insan, onlar da kor degil. Onlar da dunyadan bir haber degil. Herhalde bu adamin gecen sene butun dunyanin alay konusu oldugunu onlar da biliyorlar. Boyle bir ortamda bu adamin nasil basarili olmasini beklersiniz, futbolcularin bu adami ciddiye almasini nasil beklersiniz? Taraftarlarin bu adama destek olmasini, bu adamin geldigi yerde olumlu, basariya uygun bir ortam olusmasini nasil beklersiniz?

Galatasaray'i batirmak istiyorlarsa bilmem, o zaman dogru secim herhalde.

geçen seneki ManU kadrosu fergusonun elinde olsa o da çok farklı bişey yapamazdı

ManU bu kadroda ciddi yapılanmaya gitmeli

bence moyes ManU ya yanlış zamanda gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt