Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim isim peşinde abicim isim..

Manchester'in hocasını aldık diye alıyorlar..

Hiç taktik anlayışına falan bakan yok..

Yeterki ünlü birisi olsun..

Balıklama atlıyorlar..

Plansız programsız bakkal gibi kulüp yönetiyorlar gül gibi takımın anasını ağlattılar..

Bu sene amaç avrupa değil kimse kimseyi kandırmasın..

Gruptan çıkamayalım Şl'de ama ligi biz alalım..

Ben bunu istiyorum 4.yıldız çok özel bir olay..

İlk olarak bizim başarmamız gerek..

Bu sene amaç avrupa değil kimse kimseyi kandırmasın..

Gruptan çıkamayalım Şl'de ama ligi biz alalım..

Ben bunu istiyorum 4.yıldız çok özel bir olay..

İlk olarak bizim başarmamız gerek..

yoo ne alakası var? CL'de çeyrek oynayalım daha çok sevinirim. yemişim TSL şampiyonluğunu.

david moyes hırslı, takımını iyi motive eden bi yapıda olsaydı bi derece yine olabilirliği vardı ama adamda hırs da yok, çok sakin bi yapıda

Biz kac yabanciyla ueafa ve super kupa aldik haberin var mi

Evet haklısın her yer kaliteli yerli oyuncularla dolu..

Niye salak gibi yabancı serbest kalsın diyorum ki doğru söylüyorsun 3 yabancıyla Uefa'yı aldık..

Aga senin dediğin o takım 50 senede bir gelir yerli kalitesi olarak..

Hatta bazıları hiç gelmez mesela ben iddia ediyorum bu ülkede bir Hakan Şükür daha gelmez..

Evet haklısın her yer kaliteli yerli oyuncularla dolu..

Niye salak gibi yabancı serbest kalsın diyorum ki doğru söylüyorsun 3 yabancıyla Uefa'yı aldık..

Aga senin dediğin o takım 50 senede bir gelir yerli kalitesi olarak..

Hatta bazıları hiç gelmez mesela ben iddia ediyorum bu ülkede bir Hakan Şükür daha gelmez..

Aynen bende onu diom salak gibi dusunceleriniz kendinize saklarsanis daha verimli zaman gecirirz

Belki suan dogru zamandayis ve haberimiz yok ;)

sence doğru zamandamıyız? etrafta tek bitane adam gibi oyuncu var mı? düne kadar herkesin burun kıvırdığı 29 yaşındaki olcan şuan ülkede pırlanta muamelesi görüyor. :) yabancı kontenjanı kalkıp türk futbolcusu avrupaya açılmadığı sürece artık türkiyeden iyi jenerasyon çıkmaz bence.futbol çok değişti ama biz hala 90 ların futbol anlayışıyla oyuncu yetiştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt