Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tetikleyen1: şöyle böyle olmuş

tepki: yandık, bittik, battık, mafolduk...

sonuç: aslında olayın tam da öyle olmadığı öğrenilince tısssssss...

tetikleyen2: şöyle böyle olmuş

tepki: işte bu beee, alemin kralıyız ollum, en büyük biziz, avrupa avrupa duy sesimiziiiiiii...

sonuç: birileri haddimizi bildirince tıııssssssssss...

teşhis: manik depresif taraftar grubu... :)

Teknik Direktör elbet 10 gün içinde gelecek.Kim olursa olsun.

Bu Hajrovic olayında sıkıntı olmasa çoktan açıklama gelmişti.Kim nasıl 3.5m zarar ettirir kulübe?Başkan boşversin teknik direktörü, bu olayı açıklasın

heralde biz transfer sezonunu burak selcuk ve musleranin sözlesmesini uzatarak kapattik

evet bi ribery değil ama bu adama 3.5 milyon euro verdik giden gene Galatasarayın paraları , para ödeme melesesinde ben yönetime güvenmiyorum kesin paralar ödenmemiştir..

Olabilir ama suçlamak için erken önce bir netleşsin bir de evet kazık yemiş olabiliriz ama birinden kurtulduk

Güzel günler görmemiz için ilke önce bülent tulun denen kan emiciden kurtulmamız lazım.

3-4 adayin arasinda en uygunu yine Klinsmann bana göre. Ideal secenek olmasa da benim icin.

Klinsmann en azindan daha genc ve cok hirsli bir TD (saha kenarinda belli olmasa da)

Mancini gibi "X takim bizden cok güclü, sansimiz %10" filan demez en azindan. Hep "kazanacagiz" der.

USA basin toplantisina baktim da, "Bu gruptan ciktiktan sonra hersey olur, alayina gideriz" modundaydi.

Degisik tarzi olan ve özellikle milli takimlara cok iyi futbol oynatan bir isim.

Diyelim bu Alman adaylarla anlaşamadık. Bu durumda sizce Moyes'a mı yönelmeliyiz yoksa Prandelli'ye de teklif götürmeli miyiz? Prandelli hakkında ne düşünüyorsunuz?

fenerin düşecegini zannetti herhalde yönetim o yuzden aman biz bu sene nasılsa şampiyon oluruzmu dedi ne dedi böyle bu kadar hoca yok sponsor yok fener düşmeyecek ne peşindeler galatasaray hoca bulamıyor sponsor bulamıyor inanılır gibi degil ya . İşler iyi gitmiyor zaten şuan ki federasyonun bize 4.yıldızı taktırma gibi bir düşüncesi yok birde gelişen olaylara bak

Diyelim bu Alman adaylarla anlaşamadık. Bu durumda sizce Moyes'a mı yönelmeliyiz yoksa Prandelli'ye de teklif götürmeli miyiz? Prandelli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kacinci alternatife yönelmis olacagiz bu durumda? 6-7-8?

Bence o Alman adaylar olmazsa, herhangi bir Türk hoca hepsinden daha faydali olur. Herhangi biri diyorum hemde :)

En başından beridirir söylüyorum Klismann gelsin.Diğer leşlere gerek yok.

amerika halki klinsmanni yavas yavas sahiplenmeye basladi bu saatten sonra orayi birakip kaoslu bir ortama gelmez

o kadar mal degildir

Biz de kimseyi beğenmiyoruz ki ona bakarsan.

Dün de dedim, Van Gaal boşta olsa, ona da hayır derdi taraftarın çoğu.

Baştan beri savunduğum birşey var gerçi, 5+3 varken, gereken yerli transferleri yaparsan, hoca seçimi çok etkilemeyecek, en azından bu sene için. Maalesef böyle bir durum var.

Bu sınırla CL'de gruptan çıkarsın zaten en fazla, lig önemli, lig için de yerli transfer şart.

Hoca çok farketmeyecek ne yazık ki, en azından bu sene için.

Dün de dedim, Van Gaal boşta olsa, ona da hayır derdi taraftarın çoğu.

Baştan beri savunduğum birşey var gerçi, 5+3 varken, gereken yerli transferleri yaparsan, hoca seçimi çok etkilemeyecek, en azından bu sene için. Maalesef böyle bir durum var.

Bu sınırla CL'de gruptan çıkarsın zaten en fazla, lig önemli, lig için de yerli transfer şart.

Hoca çok farketmeyecek ne yazık ki, en azından bu sene için.

Ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor.

Ersun mesela çok büyük hoca olduğu için mi şampiyon oldu geçen sezon ? Lig için yeterli bir kadroları vardı, bizim hediyemizle, şansın da yanlarında olmasıyla işi götürdüler, 5+3 varken ligin daha önemli olduğunu düşünürsek (ki şampiyonlar ligine doğrudan katılmak için şampiyon olmak lazım), gerekli yerli transferleri yaparsak teknik direktörler arasında bizim için çok fark olmayacağını göreceğiz. Uzun vadede ne olur orası da soru işareti tabi.

Ama hoca işini bahane edip transferi dondurduk biz pardon unutmuşum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt