Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin ilk geldiği dönemde Galatasaray savunmayi ilerde kuruyordu. Engin, Emre, Elmanderle Melo ve Selcuku destekleyip, 5li bir yapi olusturuyordu. Takim cok iyi alan daraltip, oyunu genisletebiliyordu.

Bu sisteme hic uygun olmayan Amrabat ve Hamiti aldik. Ujfalusi, Engin ve Elmanderi kaybettik, o sistemi de kaybettik. O sistem devam etse, sadece bir sol bek bir de Doumbia gibi yildiz bir isim gelseydi, Turkiye Ligini acik ara yapardik.

Dediklerine katılmakla beraber bizim için o sezon avrupada olmamak bizim için büyük bir nimetti

Moyes 2,5 milyon Euro gibi bir ücretle görev almayı kabul ediyorsa denenebilir. Ücretine dair 4 milyon pound ( 5 milyon Euro'ya tekabül ediyor ) istiyor deniliyor. Doğruysa eğer o da uzak dursun.

b.kormaz dediginiz adam yol yakinken td hevesinden hemen vazgecsin.ondan hicbir halt olmaz.Galatasaray uzun yillar emegi gecen herkese gereginden fazla hakkini verdi (söhret,para vsvs) mumkunse hicbiri herhangi bir goreve gelmesinler,hepsinin ne b.k oldugunu tv lerde yorumculuk yaparken gorduk

Yönetim net olarak çok beceriksiz.

Bu seneyi de mahvettiler.

Hala zamanımız var denilmesi de insanın sinirlerini zorluyor

NTVSpor'da tahtada şekil falan çizip Galatasaray'ı, iyi performans sergileyen oyuncuları kötülesin bence.

O kadar iyiyse gitsin Anadolu kulüplerinden birinde başarılı olsun da öyle gelsin TV'de yorum yapacağına.

Adam 2.ligdeki kayseri erciyesle kac tur atladi uefa kupasinda. Karabukteyken simdi onerilen tolunay kafkastan cok daha basarili bir grafik cizdi.

Anadolu kuluplerinde tutunmak zor. Karabuk ile uzun vadeli sozlesme yapmak istiyordu ama karabuk reddetti bunu. Akabinde bulent korkmaz istifa etti gorevinden.

Adam 2.ligdeki kayseri erciyesle kac tur atladi uefa kupasinda. Karabukteyken simdi onerilen tolunay kafkastan cok daha basarili bir grafik cizdi.

Anadolu kuluplerinde tutunmak zor. Karabuk ile uzun vadeli sozlesme yapmak istiyordu ama karabuk reddetti bunu. Akabinde bulent korkmaz istifa etti gorevinden.

Second Qual. Round'da Maccabi ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış, evinde 3-1 kazanmış. Sonra da Atletico'dan 4 ve 5 yemiş olmasın ?

UEFA Europa League 2007/08 - History - Erciyesspor – UEFA.com

Neyse, benim görüşüm bize faydası olmayacağından yana.

Karaman-moyes ikilisiyle dunyaya hukmederiz

Mancini gideli 22 gün oldu. Başkan sürekli 15 Haziran tarihinden dem vurup B ve C planımız var dedi. Temmuz'a girdik ortada ne B planı gördük ne de C. Yeni söylem ise " acelemiz yok, 15 gün daha bekleyebiliriz " şeklinde. Allah bize sabır versin.

b.kormaz dediginiz adam yol yakinken td hevesinden hemen vazgecsin.ondan hicbir halt olmaz.Galatasaray uzun yillar emegi gecen herkese gereginden fazla hakkini verdi (söhret,para vsvs) mumkunse hicbiri herhangi bir goreve gelmesinler,hepsinin ne b.k oldugunu tv lerde yorumculuk yaparken gorduk

Modaya uymak zorunda kalmış olabilirler, tvde Galatasaray'a b.k atanın prim yaptığı bir ülkedeyiz.

Beyler yeri değil biliyorum ama trt sporda bilici izliyorum. Bu adamın bizim teknik direktörümüz olmasını isterdim. Adam gibi adam resmen. Not: ben kuş falan değilim.

Bahaneler çok iyi, hocamız yok, transfer çalışması yapamayız.

Hoca gelince de, "hocamız oyuncularımızın hepsini görmek istiyor" yalanına hazırlanalım.

Gören de tek kişi çalışıyor sanacak her iş için yönetimde.

Beyler yeri değil biliyorum ama trt sporda bilici izliyorum. Bu adamın bizim teknik direktörümüz olmasını isterdim. Adam gibi adam resmen. Not: ben kuş falan değilim.

Adam olana bizde aynı şeyleri söylüyoruz kardeş. Ertuğrul Sağlam gibi, Şenol Güneş gibi. Böyle temenniler tenkit edilmemeli zaten.

Bülent Korkmaz'dan ne acı ki bir şey olmaz beyler. Erciyes'teki UEFA macerasını irdelemek yerine yarı final için Ali Sami Yen'de oynadığımız ve 2-0 öndeyken 3-2 yenilerek elendiğimiz Hamburg maçını getirin akıllara.

Tamamda her hocanın hayatinda olmuştur böyle maçlar belki oda (b.korkmaz) ders almıştır hic olmazsa kulübün içinden çıkan kendi cocugu

Fikret Orman: Bu sezon rakiplerimizi köfte gibi yoğuracağız asdfghjlı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Paqq0JwCm84[/media]

Bülent korkmaza laf atanlar,gidin orucunuzu bozun daha iyi,Allahtan tribündeki taraftar sizin kadar mal degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt