Serafettin Can
Sarı Üye
- 30 Haziran 2011
- 729
- 0
- 1.126
James Rodriguez. WTF.
onu satin almak için harbiden Sneijder'i takas ederdim
Yalniz uste kaç para isterlerdi kim bilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
James Rodriguez. WTF.
onu satin almak için harbiden Sneijder'i takas ederdim
Emenike zu Chelsea
kaynak: Daily Express
James Rodriguez zu Galatasaray?
* LG G2 Tapatalk *
olcan ın yararlı olacağını düşünüyor musunuz?
söyle bir sey de var...
everton'un kalitesi ingiliz ligi icin o kadar da kötü degil. yani everton öyle veya böyle 5.-8. siralarda olmasi gereken bir takim. moyes ekstra ne yapmis onu arastirmak lazim.
ferguson onu veliahti olarak gösterdigi dogrudur. acaba bu sadece teknik-taktik sebeplerden dolayi mi yoksa duygusal sebepleri de var midir (mesela ikisi de iskoc) bilemiyorum.
acikcasi moyes'un saracoglu'nda 5-0'lik agir bir yenilgi almasi da beni düsündürüyor. fenev ahim sahim bir takim degil. everton gibi bir takim - hazirlik maci olsa dahi - asla 5-0 yenilmemeli. bu da bana bir nebze gösteriyor ki, moyes psikolojik olarak büyük takim calistiracak kabiliyete sahip degil, baskiyi kaldiramiyor, baski altinda mantikli hamleler yapamiyor. manu da basarisiz olmasi da bunun kaniti olarak gösterilebilir.
mainz daha farkli, kalite ve bütce olarak küme mücadelesi vermesi gereken bir takimken, lig 5. olarak büyük bir basariya imza atmistir. ve bu basari tamamen hoca'nin basarisidir. ayrica bayern, dortmund gibi takimlari da hem yenmis, hem de korkulu rüyalari olmuslardir.
olcan ın yararlı olacağını düşünüyor musunuz?
Moyes'la Tuchel'in grafikleri kesinlikle ayni degil. Hic alakalari yok. Everton'la Mainz'in de birbirleriyle hic alakalari yok.
Arda'dan sonra en iyi yerli kanat oyuncusu bence.
Başka seçenek var mi?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi