Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan keyfini ve başarıyı düşünse haldunu ve albayrağı yanıma alırım başka bir şeye karışmam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pek bir seçenek de kalmadı zaten, Moyes'u hiç İngiltere'ye göndermeseydik bari. Daha iyi bir aday göremiyorum şu anda.

Olcan Adin bu hafta yada öbür hafta kesinlescek .... Mevlüt Erding ile 3 Yillik Anlasmaya varilmis ...

James Rodriguez zu Galatasaray?

* LG G2 Tapatalk *

gs.jpg

Hayırlı olsun.

Forvet istemiyorum. Kanat istiyorum - Quadrado gibi Keita gibi. Böyle oyuncular atar ve attirir. Böylece forvet sorunuda ortadan kalkmiş olur.

Mevlüt Erdinç ve Olcan Adın güzel hamleler.

Kaan Baysal'da mantıklı ve denenmesi gereken yetenekli bir kardeşimiz , iyi bir hoca ile sezona bomba gibi girebiliriz.

Hele ki Mancini gittikten bir 5 gün sonra falan Lucescu takımın başına geçirilebilseydi o zaman çok harika bir yapılanma içinde olacaktık.

Tek sıkıntı hoca şuan , sponsor konusunda da ümitlerim son derece arttı , Ünal Aysal iyi bir başkan tek hatası kötü bir yönetimle birlikte olması.

Kendisi de bu hatanın farkına vardı ama bence , Bülent Tulun'da dahil olmak üzere gereksiz isimlerin istifasını isteyeceğini düşünüyorum kısa vadede.

Boşta olan ve adı bizimle geçen td ler bu ülkeye uygun değil.Bu ortamda Tugay, Ujfalusi ve Taffarel'den oluşan bir teknik ekip en mantıklısı.Hem takımı tanıyorlar hem de taraftarın ve futbolcuların saygı duyduğu isimler.

tapatalk

olcan ın yararlı olacağını düşünüyor musunuz?

söyle bir sey de var...

everton'un kalitesi ingiliz ligi icin o kadar da kötü degil. yani everton öyle veya böyle 5.-8. siralarda olmasi gereken bir takim. moyes ekstra ne yapmis onu arastirmak lazim.

ferguson onu veliahti olarak gösterdigi dogrudur. acaba bu sadece teknik-taktik sebeplerden dolayi mi yoksa duygusal sebepleri de var midir (mesela ikisi de iskoc) bilemiyorum.

acikcasi moyes'un saracoglu'nda 5-0'lik agir bir yenilgi almasi da beni düsündürüyor. fenev ahim sahim bir takim degil. everton gibi bir takim - hazirlik maci olsa dahi - asla 5-0 yenilmemeli. bu da bana bir nebze gösteriyor ki, moyes psikolojik olarak büyük takim calistiracak kabiliyete sahip degil, baskiyi kaldiramiyor, baski altinda mantikli hamleler yapamiyor. manu da basarisiz olmasi da bunun kaniti olarak gösterilebilir.

mainz daha farkli, kalite ve bütce olarak küme mücadelesi vermesi gereken bir takimken, lig 5. olarak büyük bir basariya imza atmistir. ve bu basari tamamen hoca'nin basarisidir. ayrica bayern, dortmund gibi takimlari da hem yenmis, hem de korkulu rüyalari olmuslardir.

Moyes'in Everton'dan kaç tane yıldız çıkardığına iyi bakılması lazım hemde üst düzey oyuncular ayrıca Everton ile bir kere 4. olmuşluğu var.

Everton Moyes'ten önce her sene 5. veya 6. olan bir kulüp değildi.

Moyes'ten önce ki 6 sezonda ilk 12'ye bile girememişler. Yani Everton'a sen 5. 8. sıralarda olması gereken takım diyorsan bundaki en büyük pay sahibi D. Moyes'tir.

İngilterede 1 kere yılın menejeride seçilmiştir ayrıca.

Man Utd. ilk zirveye oynayan takım deneyimiydi.Gerçekten bitik ve tükenmiş bir kadro var United'da ve LVGde bolca transfer yapacak. Tabi ki Moyes yanlış transferlerde yaptı mesela Fellaini'ye çok para verdi diğer eksik bölgeler giderilmedi ama kötü bir hoca değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt