Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman o cevaplamayanları ve bunu sana bildirmeyenleri anında kapı dışarı edeceksin sayın başkan. ve onları oraya getiren her kimse ki bu muhtemelen sensin. parayıda cebinden ödeyeceksin. bu taraftar sağılacak inek değil. herşeyin farkındayız

Butun dediklerinde haklisin renktas . Taraftar su donemde hata kabul etmez. Kritik sene diyoruz adamlar ihtara kulak asmiyor .

Bruma sakat geçirdiği bir sezondan sonra yapmaz öyle şey.

Dunya Kupasi 2 hafta sonra bitiyor o zaman hocamiz aciklanir..

Bruma haberi umarım gerçekten yalandır. gerçekse de anlaşsınlar bir şekilde. 13 milyon euro giderse yazık olur.

Kim calıştıracak kampta takımı? Tulun?:confused:

Hacı çalıştıracak oyuncu kalırsa o tarihe kadar. Çok sinirim bozuldu yahu. Nedir bu iş anlamadım ki dertleri nedir.

Paramı yokta oyuncuların alacaklarını vermiyorlar.

Sözleşme rakamlarını arttırıyorlar ama ödeyecek para yok. Eğer Bruma da kaçarsa yönetim versin istifasını.

Daha yeni hayroviç gitti sen versene alacaklarını. Bu adamlar türk mantığında değiller sakatsada parasına bakar vereceksin sen adama parasını.

15'inde ilk hazırlık maçımız var Lask Linz'le.19'unda Leverkusen'le 23'ünde Rapid Wien'le maçımız var.

Hacı çalıştıracak oyuncu kalırsa o tarihe kadar. Çok sinirim bozuldu yahu. Nedir bu iş anlamadım ki dertleri nedir.

Paramı yokta oyuncuların alacaklarını vermiyorlar.

Sözleşme rakamlarını arttırıyorlar ama ödeyecek para yok. Eğer Bruma da kaçarsa yönetim versin istifasını.

Daha yeni hayroviç gitti sen versene alacaklarını. Bu adamlar türk mantığında değiller sakatsada parasına bakar vereceksin sen adama parasını.

Hajro bir yere gittiği yokmuş via başkan. Çıkan haberlere inanmamak gerekir hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt