Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan takımın basına Erdal'ı getirdiler simdi.O da Hamza'yla aynı kafadaysa yandık ki ne yandık.Bir kurtulamıyoruz la su kafalardan.

Balta olur..Muhtemelen Semih ile birlikte stoper oynar.

Bence chedjouyu ve danyi gönderip, solak, havadan iyi ve oyun kurma becerisi olan bir yabanci aldiktan sonra benim yapabildiğim en mantıklı ilk 11 bu
ysy3agy2.jpg

Not: hamitin yerini begenmeyenler olabilir. Bu durumda sabriyi sol beke çekip hamiti sag beke alıp sag acikta brumayi oynatabiliriz.

Hajro bir yere gittiği yokmuş via başkan. Çıkan haberlere inanmamak gerekir hemen

Yok zaten çokta inanmıyorum ama bu tarz haberlere fırsat bile vermemek gerekiyor. Sonuçta Kap a bildirim yapıldı hayro için.

Yani bir gerçekliği var. Sen buna hiç izin vermeyeceksin. Ekonomini buna göre ayarlayacaksın.

Basın zaten üstüne oynuyor sen bu tarz yanlışlarla adamların ekmeğine yağ sürüyorsun.

görünen o ki, löw gelecek, semih sag bek, koray balta stoper, emre can sol bek, sabri ön libero oynayacak

6 ay sonra teneke baglayip yollayacak sümük bagimlisini

Bence chedjouyu ve danyi gönderip, solak, havadan iyi ve oyun kurma becerisi olan bir yabanci aldiktan sonra benim yapabildiğim en mantıklı ilk 11 bu
ysy3agy2.jpg

Not: hamitin yerini begenmeyenler olabilir. Bu durumda sabriyi sol beke çekip hamiti sag beke alıp sag acikta brumayi oynatabiliriz.

Son olarak tarık camdalı alabilirsek sol beke koyar, tellesi kulubeye atarız.

ysy3agy2.jpg

Olcan'ın yeri sag acık.Solda da oynar ama sagda hunharca oynuyor,adeta cilgin atıyor.Saglıklı Bruma ve Olcan tabii bir de Wesley ligde sampiyonluga götürebilir bizi.Hamit ne durumda bilmiyorum ama lig icin bekte denenebilir.Avrupa'da sıkıntı.

bruma haberi balon gibi ama yinede adam haklıdır derim 4 ay maaş ödenmemiş naparız valla bende isyan ederim sonuçta kendi çalıştığım yerde olsa

görünen o ki, löw gelecek, semih sag bek, koray balta stoper, emre can sol bek, sabri ön libero oynayacak

6 ay sonra teneke baglayip yollayacak sümük bagimlisini

Moyes gelecek.Bence Tolunay gelsin.Cok ciddiyim gelsin.Begeniyorum tarzını.Hasin bir adam.Topcularda otorite kurar.Yeri gelir dost olur yeri gelir eli sopalı gaddar.Yalnız yabancı topcularla iletisimi nasıl olur bilemiyorum.Sneijder ve Bruma'dan faydalanmayacak,onları küstürecek adamlar Florya'nın önünden dahi geçmesin mümkünse.

Ulan sırf Erdal Keser için tutturdular bir Alman ekolü. Bıktırdılar yeminle. Haftaya kamp başlıyorlar zerre yol alamadık.

Değil . Sözleşmesi bitti. Tugay da gitti. Alt yapıdan hocalar var ama galiba gitmediyse onlarda :(:DD:indecisiveness::bi_polo:

Ben bu işden bir şey anlamadım. Amatör kulüp bile daha sağlıklı yönetiliyor

hahaha haberim yoktu vallah :D

oyleyse ucak biletimi ve soyle bir 10.000 euro gondersinler ben 7-10 gun onlari calistiririm :D

Simdiden fotomac in haberlerini tahmin edebiliyorum eger Low gelirse:

Low, yaninda Boateng, Mesut ve Podolski i de getirecek falan derler :P

Kim ne derse desin gelen TD yi eğer oyuncular kabullenmezse göndermek için ellerinden geleni yaparlar.

Bunun için oyuncuların hepsinin saygı duyacağı biri lazım.

Löw zor görünüyor zaten istemem sümüklüyüde,

Moyes PL de olmamış olabilir ama oyuncularla arası nasıldır. Oyuncular ister severse onun için oynarsa zaten başarı olur.

Yoksa istediğin TD yi getir oyuncu oynamak istemediği sürece iş zor. Yerli sıkıntısında da kesemiyorsun işte takımdan.

Yani Tuchel falan gelse de iş yapamayabilir. Bizim 30 luklar yer valla onu.

Hikmet karamı futbol danışmanı için görüşmüş aysal diyor ali naci küçük.

Rezalet benim için

Başkan 2. şampiyonluktan sonra yönetimi değiştirerek ve değişen yönetimi resmen huzur evine çevirerek kendi ayağına sıktı. Şimdi uğraşsın dursun. Yeni TD gelip başarılı olana kadar bekleyelim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt