Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.149
- 24.874
- 3.198
Ulan takımın basına Erdal'ı getirdiler simdi.O da Hamza'yla aynı kafadaysa yandık ki ne yandık.Bir kurtulamıyoruz la su kafalardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta olur..Muhtemelen Semih ile birlikte stoper oynar.
Aynen öyle arkadaş insanı bunalıma sokarlar ve hala resmi sitede yalanlama yok gelde çıldırma ite çakala malzeme veriyoruz resmen
yok yaw..
Bence Taffarel sonucta hala teknik ekipte..
Hajro bir yere gittiği yokmuş via başkan. Çıkan haberlere inanmamak gerekir hemen
Bence chedjouyu ve danyi gönderip, solak, havadan iyi ve oyun kurma becerisi olan bir yabanci aldiktan sonra benim yapabildiğim en mantıklı ilk 11 bu![]()
Not: hamitin yerini begenmeyenler olabilir. Bu durumda sabriyi sol beke çekip hamiti sag beke alıp sag acikta brumayi oynatabiliriz.
Bence chedjouyu ve danyi gönderip, solak, havadan iyi ve oyun kurma becerisi olan bir yabanci aldiktan sonra benim yapabildiğim en mantıklı ilk 11 bu![]()
Not: hamitin yerini begenmeyenler olabilir. Bu durumda sabriyi sol beke çekip hamiti sag beke alıp sag acikta brumayi oynatabiliriz.
Son olarak tarık camdalı alabilirsek sol beke koyar, tellesi kulubeye atarız.
görünen o ki, löw gelecek, semih sag bek, koray balta stoper, emre can sol bek, sabri ön libero oynayacak
6 ay sonra teneke baglayip yollayacak sümük bagimlisini
Telles tariki uce katlar bese boler . Genc yetenkelerin oynamasi lazim telles bruma. Sag aciga toreyi alalim ayni fiyat .
Değil . Sözleşmesi bitti. Tugay da gitti. Alt yapıdan hocalar var ama galiba gitmediyse onlardaD:indecisiveness::bi_polo:
Ben bu işden bir şey anlamadım. Amatör kulüp bile daha sağlıklı yönetiliyor
O zaman son çare olarak defans ikilisini türk yapmalıyız. Semih koray ikilisinden birinin yanına mutlaka gökhan zan diyorum ben ama onun da nerede olduğu belli değil.
Hikmet karamı futbol danışmanı için görüşmüş aysal diyor ali naci küçük.
Rezalet benim için