Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediklerinin fiiliyata geçirileceğine dair bir ümidin var mı? Daha önce de ülke içinde alt yapı için takım alındı, noldu? Zarar edilip, satılmadı mı?

"ülke içinde"... sorun orda zaten... :) ölü yatırımdı ve ne zaman yapıldığını sen de biliyorsun...

serpil hocanın beşiktaşı dışında altyapısından en çok oyuncu yetiştirip a takıma monte eden takımdır galatasaray... ama hiç konuşulmaz... almanyadaki gençleri kapsayan bir altyapı projesinin düşünülmesi bile benim için heyecan vericidir... bu konuda, (her konuda olduğu gibi) kötümser olmanın manası yok...

Biz o 200.000 Euro´luk cezayi zaten devre arasindaki skandal transferler yüzünden yedik. Bize mi sordular?

O paranin yarisini Tarik´a verselerdi, bugün eli yüzü düzgün, yetenekli bir bekimiz vardi. O parayi Tarik´a verin demedik mi?

Cok anliyorlar ya futboldan. Müthis danismanlari var ya Baskanin. Onlar halletsin bakalim.

Hic sorma bulent tulun yetersizi beni illet ediyor

Haha . dalga mı geçiyorsun sen !

kewel daha yeni emekli oldu . dank diye adamı td yapmak nedir.

simeone arjantinde tdlik yaptı öyle geldi arada dağlar kadar fark var.

Teknik Direktör olarak mı gelsin demişim bi dön bak bakalım geçmiş yazılara.

Ayrica Sneijderi isteyen varsa bonservis bedelini 22.5 milyona çikardim dünkü mactan sonra. Cok basit

Piyasadaki transfer edilebilecek,bizim takımda oynayabilecek Türkler:

Olcan- 3.5m+futbolcu

Uğur- 1.5m+futbolcu

Enes- 3m + takas

Mevlüt-3m+takas

Ahmet Çalık-2m

Mustafa Saymak-1.5m

Bilal- 2m

Yunus- 2m

Buradan 4'ünü transfer etsek çok rahatlarız.Töre'yi yazmadım,çakma mafya kontenjanından eledim.

BrXw-lIIgAIZkK5.jpg

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Domenech isminin telaffuz edilmesi bile skandal.

SPORX.COM ‏@sporx 1 dk.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney:'Olcan'a yurt içi ve yurt dışından ciddi teklifler var. G.Saray da bu kulüpler arasında ve istekli'

Olcan için salihe verilen bonservisi hesaba kamayın çünkü salih 5 kuruş bile etmez. o verilen bonservis falan değil düpedüz soygundu. o açıdan olcan transferi uygun fiyatla yapılıyor bence.

Şu Kolombiyanın forvetini alsak

Mayıs ayında alacaklarının ödenmemesi üzerine FIFA’ya giden ve 4.8 milyon Euroluk fesih bedeli ile tazminat davası açan Hajroviç konusunda Ünal Aysal konuştu.

KRİZ NASIL ÇIKTI?

Başkan Ünal Aysal, ocak ayında 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Izet Hajroviç’teki krizin kulüp profesyonellerinin yaptığı ihmal nedeniyle ortaya çıktığını belirtti.

Aysal, yaşananları şöyle anlatırken, “Menajeri, alacaklarının ödenmesi için ihtar çekiyor. Bunun 1 haftada cevaplanmaması üzerine sorun çıkıyor. Yönetimden değil, mali departman ile futbol şubesi arasındaki iletişim sıkıntısından kaynaklı bir sorun” dedi. Gerekeni yaptığını belirten Aysal şöyle devam etti:

MENAJER KÖTÜ NİYETLİ

“Evet, burada profesyonellerin ihmal ve hatası var. Farkında olmadan bazı çalışanlarımız ihmallere imza atabiliyor. Zamanında ihtar bana iletilse oyuncunun 400 bin Euro olan parasını hemen yatırır, bu hatanın oluşmasına izin vermezdim. Nitekim durum bize intikal eder etmez aynı hafta içinde oyuncu ve menajere tüm bedeller ödendi. Futbolcunun menajeri de kötü niyetli. Her kulüpte de böyle olaylar yaşanabiliyor.”

Geçici lisans da yok, transfer de

Ünal Aysal, Werder Bremen’in almak istediği Hajrovic için FIFA’nın geçici lisans verdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip, “ Bu konuyu araştırdık. Böyle bir gelişme FIFA’da şu an yok. Bu maksatlı ortaya atılan bir iddia. Ayrıca Alman kulübünün, yüzde 100 haklı olduğu kanıtlanmamış, kulübü ile ihtilaf halinde olan bir oyuncuyu bize danışmadan kadrosuna katmaz. Werder Bremen ya da bir Alman kulübü etik olarak böyle bir transfer girişiminde bulunmaz” yorumunu yaptı.

Mayıs ayında alacaklarının ödenmemesi üzerine FIFA’ya giden ve 4.8 milyon Euroluk fesih bedeli ile tazminat davası açan Hajroviç konusunda Ünal Aysal konuştu.

KRİZ NASIL ÇIKTI?

Başkan Ünal Aysal, ocak ayında 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Izet Hajroviç’teki krizin kulüp profesyonellerinin yaptığı ihmal nedeniyle ortaya çıktığını belirtti.

Aysal, yaşananları şöyle anlatırken, “Menajeri, alacaklarının ödenmesi için ihtar çekiyor. Bunun 1 haftada cevaplanmaması üzerine sorun çıkıyor. Yönetimden değil, mali departman ile futbol şubesi arasındaki iletişim sıkıntısından kaynaklı bir sorun” dedi. Gerekeni yaptığını belirten Aysal şöyle devam etti:

MENAJER KÖTÜ NİYETLİ

“Evet, burada profesyonellerin ihmal ve hatası var. Farkında olmadan bazı çalışanlarımız ihmallere imza atabiliyor. Zamanında ihtar bana iletilse oyuncunun 400 bin Euro olan parasını hemen yatırır, bu hatanın oluşmasına izin vermezdim. Nitekim durum bize intikal eder etmez aynı hafta içinde oyuncu ve menajere tüm bedeller ödendi. Futbolcunun menajeri de kötü niyetli. Her kulüpte de böyle olaylar yaşanabiliyor.”

Geçici lisans da yok, transfer de

Ünal Aysal, Werder Bremen’in almak istediği Hajrovic için FIFA’nın geçici lisans verdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip, “ Bu konuyu araştırdık. Böyle bir gelişme FIFA’da şu an yok. Bu maksatlı ortaya atılan bir iddia. Ayrıca Alman kulübünün, yüzde 100 haklı olduğu kanıtlanmamış, kulübü ile ihtilaf halinde olan bir oyuncuyu bize danışmadan kadrosuna katmaz. Werder Bremen ya da bir Alman kulübü etik olarak böyle bir transfer girişiminde bulunmaz” yorumunu yaptı.

Beceriksizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt