Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Stoper

Kanat

7 Yabanci bize yeter. Sag beke yabanci almak en aptalca transfer olur. Forvete de yabanci alamayiz, Burak yedek olmaz, mecbur kanat oynayacak falan bir sürü dert.

o degilde Aysal ve yönetim biraz acele etseler iyi olacak suanki kadroyla ilk 3e bile zor gireriz, daha CL hakkinda bile konusmadim. En az 1-2 kanat oyuncusu, 1-2 orta saha oyuncu ve muhtemelen 1 defans oyuncu lazim, daha Eboue yerine de oyuncu alinmasi lazim. TD de yok.

Uyma yönetim

Samaras bizim seviyemizde oyuncu değil.Yaramaz.Dün güzel oynadı ama istikrar yok.

Zaten ben yillardir cözemedim bu adami. Forvet mi Santrafor mu kayici forvet mi. Hep baska yerde oynuyor.

Dogrudur teknigi iyi olan adam, topu alisi verisi iyi yani ama cok az gol atiyor bu herif ya. Ceza sahasinda etkisiz kaliyor.

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Stoper

Kanat

7 Yabanci bize yeter. Sag beke yabanci almak en aptalca transfer olur. Forvete de yabanci alamayiz, Burak yedek olmaz, mecbur kanat oynayacak falan bir sürü dert.

Yonetim Amrabat'i geri çagirmak istiyorsa, ne zaman türk vatandasliga geçebilir?

Yönetimin değişmesi lazım aga, iş yapacak insan yok yönetimde.

Candan Hanım mı gidip futbolcu bulacak, hoca seçecek?

Ah başkan ah.. ne diyim ben sana.

Taraftar da usanmis valla. Transferden hocadan hic beklentileri kalmamis :)

"Nalet olsun, ne haliniz varsa görün" diyor gibiler :)

Yeni gelecek teknik direktörün şu yerliler üzerinde durmasını isterim:

1. Koray : ilk 11 e monte edilirse harika olur.

2. Endogan adili: çabuk bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var. Bu nedenle adili önemli bir hamle oyuncusu olabilir.

3. Engin baytar: tamam bir kısım sevmeyebilir ama iyi motive edilirse gerçekten fark yaratacak bir oyuncu engin.

Emre çolak: sneijderin yedeği olarak kullanılmalı kesinlikle.

Veysel: sağ bek ve melonun pozisyonunun yedeği olmalı.

Yekta: net olarak söylüyorum biraz cesaretlendirilirse selcuktan daha faydali olur. Sebebi de topu selcuga gore daha hizli bir sekilde sneijdere aktarmasidir.

Bir BJK Taraftari:

Quaresma + Fernandes + Almeida + Simao = 0(sıfır) bonservis. Adrian + Henrique = 7 milyon € Yorumsuz.

:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD

Yonetim Amrabat'i geri çagirmak istiyorsa, ne zaman türk vatandasliga geçebilir?

O durum biraz SIKINTILI

Fas milli takiminda oynamasa 5 sene TR'de forma giymesi vatandaslik almasi demekti

Özel durumlar haricinde imkansiz. Fenerli fln olsa bi sekilde halledilir de ..

Candan hanım istifa etsin

Trabzon araplara falan satiyor tüm adamlarini, bizde oralara göndersek bizim SACMA SAPAN ADAMLARI

Olcan bitmis artik, KAP bugün yada yarin gelir insallah.

-------Olcan Adin------------------------------WESLEY---------------------------------------------Bruma-------------

-------------------------------------------------------Burak Yilmaz------------------------------------------------------------

Bruma insallah patlama yapacak. Lig icin her türlü yeterli olur. Bu Sezon bazi Maclarda Umut ve Burak ile kanat'ta oynadik, inanilcak gibi degil...

SL ve Rotasyon icin bir Forvet/Kanat (Ahmed Musa? Yada baska bir Yabanci, ama Forvet ve Kanat oynabilecke bir isim olmasi lazim.)

Ilk 11 icin 3 Yabanci hakkimiz var böylece: MUSLERA,MELO ve belki de TELLES? Yada bir Yabanci Stoper...Ama ben Telles-Bruma izelemek istiyorum aslinda.

Amrabat 5+3 iyi bir Alternatif olur.

Hajrovic bir sekilde gidecek, bu karaktersiz Galatasarayda oyanamz, hem les oyuncu hem karakter yok. Gitisn Hamburg veya Bremen'de küme mücadelesi versin, les oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt