Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır başlamışken, boştaki kaleci Gökhan'ı da çıkarsak aradan.

Engin'i takımda tutup Jaja ve Colman'ı da alırsak trabzonsporlulaşma evremizi büyük ölçüde tamamlamış olacağız.

Engin karaktersizinin ne işi var,önce hocalarının arkasından atıp tutmamayı öğrensin.Sonra o göbeği bir eritsin.Belki PTT'de takım bulur kendine şu haliyle.

hoca önemli sonuçta barcelona-guardiola örneği ortada, ben yönetimin bekleyip en sonunda zamanın kalmamasıyla ekol derken takımı maceraya sürüklemesinden korkuyorum

Evet işte ekol mekol derken şampiyonluk gitmesin diyorum. Barça'nın hocası bu sene yetersiz olmasına rağmen oyuncular son maça getirdi geçen sene tata yoktu ama şampiyon oldular. Real kaos ile uğraşıyordu o zamanlar. Dediğim gibi takımdaki oyuncular bu sene şampiyonluğun ne kadae önemli olduğunu biliyorlar.

Trabzon de sagla para kazanmis su ana kadar.

Adrian-Henrique dan toplam 7 Miylon.

Bizden 4,5 + Salih.

Bide para olsa

Melo Inler

Bruma wes olcan

Burak

Yapardik

* LG G2 Tapatalk *

BrYZDvcIQAAg5Iv.jpg

--------------------------------------------------------MUSLERA--------------------------------------------------------------

----Veysel/Tarik------------------------Semih--------------------------------Koray-------------------------TELLES---

-------------------------------------------MELO----------------------Selcuk-------------------------------------------------

---------------Olcan----------------------------------SNEIJDER------------------------------------BRUMA------------

------------------------------------------------------------Burak Yilmaz----------------------------------------------------

Yedek: Andre Ayew,Nordin Amrabat,Yabanci Stoper,Gökhan Töre. falan filan, bir yerli kaleci ...

Töre + Andre Ayew gibi oyuncu bize lazim. Ayew gibi hem Forvet, hem kanat oyunabilecke adam lazim.

Belki de bir yabanci stoper,chedjou giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt