Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan bolati gecelim hakan arikan lazim acayip kaleci tam bizlik

6 yerlinin biri banko Selçuk, bu kısım bariz açık zaten.

Selçuk'un yerine de alamayız bu oyuncuları, öyle bir lüksümüz yok, 3 orta saha şeklinde ise Sneijder sola hapsoluyor, yine iğrenç sistemsiz kanatsız oyun çıkıyor ortaya.

Zor o iş. Umut Gündoğan'ın çıkış yapması gerek, yoksa Selçuk zaten bankoyum mantığıyla ne kadar form tutacak göreceğiz.

Hay yabancı sınırına da.

Ben hamitin de yektanin da selcuktan daha hızlı top kullanabileceğini inanıyorum. Ama bütçemiz olsa hemen gidip nuriyi almak lazim.

Burak

Olcan

Selcuk

Semih

Sahadaki 6 yerlinin 4u bu adamlar olur. Geriye hangi 2 yerliyi yerlestirecegimiz büyük sıkıntı. Tarik gelirse 5.yerli olur.

Kale-Sol bek-On libero-10 numara nin yabanci oldugunu dusunursek geriye bir stoper ve bir kanat kaliyor.

Bunlardan bir tanesine yerli bir tanesine de yabanci oyuncu alinmali.

Yabancı hakkı diyorsunuz da yabancı forvet şart ayarlama nasıl yapılır bilemem ama umutla mevlüte güvenmem ben burakta tek başına nereye kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak

Olcan

Selcuk

Semih

Sahadaki 6 yerlinin 4u bu adamlar olur. Geriye hangi 2 yerliyi yerlestirecegimiz büyük sıkıntı. Tarik gelirse 5.yerli olur.

Kale-Sol bek-On libero-10 numara nin yabanci oldugunu dusunursek geriye bir stoper ve bir kanat kaliyor.

Bunlardan bir tanesine yerli bir tanesine de yabanci oyuncu alinmali.

Emre Çolak oynasın artık bence 5.olarak.

Beklerden biri de mecbur yerli olacak.

Ayni sekilde Mevlüt transferi de nokta atisi olacak. Taraftarda bi önyargi var, ancak güclü oyuncular Türkiye´de is yapiyor.

Fransa´da ortalama 10 gol ile oynayan bir Türk oyuncuyu begenmeme lüksümüz bence yok. Gayet faydali olur.

Umut´tan bu sene alamadigimiz verimi, Mevlüt´ten alacagimizi düsünüyorum. Bence cok faydali olacak.

Şimdi lig tv haberlerde fb nin kadroda bulunmayan sınırsız yabancı bulundurma talebi gibi.birşey duydum bilgisi olan var mı? Sıkıştılar,e etme bulma dünyası

Selçuk'a alternatif bir yerli alsak iyi olacak.Hiç güvenmiyorum Selçuk'a.

Olcan Adının pramasını izledikten sonra anladım ki bu arkadaşda trabzon tayfasına ayak uydurur 1 sene sonra

@Sergen Zeren devre arası hazırlık maclarında oynayan gencler vardı. ne oldu onlara?

hepimiz baya umutluyduk

hüseyin altuğ taş,kaleci ismail çipe a takım için hazır kardo.onları biliyo zaten forum.berk yıldız da aslında önemli bi yetenek ama sorun berkin kendisinde.belki de o da a takıma çıkar.

bunların dışında birhan vatansever ve doğuşcan incedere gibi iki büyük yeteneğe sahibiz.fizik olarak iyi hale gelirlerse a takımda rahat oynarlar.

geçen sezon zaten emre can coşkun ve ibrahim coşkun,yine berk ünsal a takıma çıktı.

bunların dışında oğuzhan ,endoğan adili ve umut gündoğanı oynarken görmek istiyoruz.öyle işte.

hüseyin altuğ taş,kaleci ismail çipe a takım için hazır kardo.onları biliyo zaten forum.berk yıldız da aslında önemli bi yetenek ama sorun berkin kendisinde.belki de o da a takıma çıkar.

bunların dışında birhan vatansever ve doğuşcan incedere gibi iki büyük yeteneğe sahibiz.fizik olarak iyi hale gelirlerse a takımda rahat oynarlar.

geçen sezon zaten emre can coşkun ve ibrahim coşkun,yine berk ünsal a takıma çıktı.

bunların dışında oğuzhan ,endoğan adili ve umut gündoğanı oynarken görmek istiyoruz.öyle işte.

Adamsınn.

teşekkür ederim karşim

Yedek kaleci : hakan arıkan

Sol/sag bek: tarık camdal

Kaliteli bir stoper transferi

Chedjou, dany, eboue, Hajrovicin satilmasi

Ontivero kiralık.

Harika bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Not: mevlüt alınırsa umut satilmali.

olcanı almışız :D inanılmaz mutlu oldum kanat özürlü takıma nokta transfer en iyi kanat!! diğer kanadada töreyi alırsak hem fikoya yabancı sınırlamasına en iyi cevap hemde kanat sorununu kökten çözmüş oluruz hemde kontenjan yemez kanatlar forvete harcarız kontenjanı

Burak'ı en iyi Türk forvet ilan edenler Mevlüt'e laf etmesin bi zahmet

Bence brumayi bu sene surekli oynatmamiz lazim yoksa adam yokolup gidecek paralara havaya gidecek bitaraftan olcan bitaraftan bruma super olur

Ayni sekilde Mevlüt transferi de nokta atisi olacak. Taraftarda bi önyargi var, ancak güclü oyuncular Türkiye´de is yapiyor.

Fransa´da ortalama 10 gol ile oynayan bir Türk oyuncuyu begenmeme lüksümüz bence yok. Gayet faydali olur.

Umut´tan bu sene alamadigimiz verimi, Mevlüt´ten alacagimizi düsünüyorum. Bence cok faydali olacak.

guizada ispanyada penaltisiz 28 gol atti ... ben fransa ligini takip ediyorum, kazmanin önde gideni, inanilmaz yavas, adam eksiltemez, sprint cekemez, kafa hakimiyeti yok ... bir golcüde olmasi gerek hicbirsey yok. Semih sentürk tarzi futbolcu, ancak bos kaleye 6 pasdan gol atar. Tek avantaji yerli olmasi! tek golcüyle oynaycagimiz icin, umut yedek olarak zaten ilk kazmamiz yeterliydi, simdide nur topu gibi iki kazmamiz oldu. Bos transfer bence

antuya baktım sinirden kudurmuşlar olcanı aldık diye ts ye sövenmi dersin olcana sövenmi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt