Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.233
- 3.355
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi lig tv haberlerde fb nin kadroda bulunmayan sınırsız yabancı bulundurma talebi gibi.birşey duydum bilgisi olan var mı? Sıkıştılar,e etme bulma dünyası
O kural seneye olur şampiyonlar liginde bukadar az yabancıyla başarılı olmazlar.
Ayni sekilde Mevlüt transferi de nokta atisi olacak. Taraftarda bi önyargi var, ancak güclü oyuncular Türkiye´de is yapiyor.
Fransa´da ortalama 10 gol ile oynayan bir Türk oyuncuyu begenmeme lüksümüz bence yok. Gayet faydali olur.
Umut´tan bu sene alamadigimiz verimi, Mevlüt´ten alacagimizi düsünüyorum. Bence cok faydali olacak.
Arkadaslar bu arada şunu söyleyeyim olcan adın fanatik bir galatasaraylı. Bunu fenerbahcenin altyapısında oynarken biliyordum. Bir arkadaşım olcan ile aynı mahalleden arkadaş. Ondan duymuştum. Gs li olsa ne olur olmasane olur diyenlere de sonsuz saygım var tabi.
endoğan adili,aydın yılmaz tatilde bile deli gibi çalışıyo...seneye ikisi de sürpriz olur ne güzel..en
kötü TR kupasında katkı verirler.
yabancı forvet mi. defansta kimi oynatacaz ayık olun.
Balta ile Semih e guveniyorlar
cop defans hatti yani, CL de gelen gidenden 4 yeriz her mac..