Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kural seneye olur şampiyonlar liginde bukadar az yabancıyla başarılı olmazlar.

Yok ya ondan değil ellerindekini çıkartamadıklarından bunlarda da çok çöp var Krasiç, yobo,stoch,kadlec, holmen, baroni bence yabancılarının çoğu beş para etmez,yazarken farkettimde biz bu takıma şampiyonluk verdik ya başkada birşey söylemiyorum ayıp bize

O alman kallimi yoksa.

219284_m3w624h416q75v20827_xio-image-47b41a9697ab9.jpeg-2bh91319-20080213-img_16916688.original.large-4-3-800-0-78-1836-1453.jpg

Ayni sekilde Mevlüt transferi de nokta atisi olacak. Taraftarda bi önyargi var, ancak güclü oyuncular Türkiye´de is yapiyor.

Fransa´da ortalama 10 gol ile oynayan bir Türk oyuncuyu begenmeme lüksümüz bence yok. Gayet faydali olur.

Umut´tan bu sene alamadigimiz verimi, Mevlüt´ten alacagimizi düsünüyorum. Bence cok faydali olacak.

Mevlüt 'e önyargı ile bakanın ben alnın karışlarım , bu yabancı sınırında müthiş etki yapar bakmayın şu an bir kaosta oluşumuza Olcan ve Mevlüt 'ün yanına nokta atışı 1-2 oyuncu daha aldık mı ve iyi bir hocayı da getirdik mi bu sene şampiyonluk rahat gelir , çünkü Diego fenerin çehresini bozacak ve bu sene o son dakika gollerini göremeyeceğiz fenevden kimse korkmasın.

endoğan adili,aydın yılmaz tatilde bile deli gibi çalışıyo...seneye ikisi de sürpriz olur ne güzel..en kötü TR kupasında katkı verirler.

Arkadaslar bu arada şunu söyleyeyim olcan adın fanatik bir galatasaraylı. Bunu fenerbahcenin altyapısında oynarken biliyordum. Bir arkadaşım olcan ile aynı mahalleden arkadaş. Ondan duymuştum. Gs li olsa ne olur olmasane olur diyenlere de sonsuz saygım var tabi.

Arkadaslar bu arada şunu söyleyeyim olcan adın fanatik bir galatasaraylı. Bunu fenerbahcenin altyapısında oynarken biliyordum. Bir arkadaşım olcan ile aynı mahalleden arkadaş. Ondan duymuştum. Gs li olsa ne olur olmasane olur diyenlere de sonsuz saygım var tabi.

olcanın GS lı olduğunu bütün balıkesir bilyo demişti biri.gelince kendi açıklar zaten.

o değilde baya yetenekli genç aldık bruma ontivero andilli oğuzhan koray şimdi 2 3 tane daha geliyor sanırım gurbetçi yarısı bile tutsa bizi uzun yıllar götürürler ama sıkıntı işte bu çocukların gerekli fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlayabilecekmiyiz ?

İş bitiren bir yabancı forvet alınmadıktan sonra kanada yada defansa adam almanın anlamı yok.

Deplasman maçlarımızı hatırlayın biraz

bizim kadromuz iyi beyler.sadece hakedenlerin,yeteneklilerin oynaması gerekiyo.burak yerine berk ünsal gibilerin,umut gündoğan gibilerinin oynaması gerekiyo.

Mevlut geliyor, yabanci forveti unutun siz en iyisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt