Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TD getirmek yönetimin göndermek bizim işimiz...

Dnipro gibi bir köy takımına level atlatan, gelmesi için can attığımız Lucescu'nun takımını içerde-dışarda deviren, oynatacağı muazzam ofans futboluyla ise gözlerimizin pasını silmeye hevesli olan Juande Ramos dururken yönetim hala şikecilerin eskisi sümüklü Löw, Mourinho'nun güzel bir şekilde özetlediği gibi; iyi bir milli takım hocasıdır fakat kulüp hocalığı yapamayan Klinsmann'ın ve devri çok eskilerde kalmış bir sezon Azerbaycan'da, başka bir sezon ise İran'ın köy takımlarını yöneten Mustafa Denizli'nin peşinden koşmasına akıl erdiremiyorum.

Umarım bu hafta Denizli ile anlasilir, bu saatten sonra macera aramaya gerek yok.

mustafa denizli anglo-saxonmu?

tumblr_inline_mlqsfyGZhd1qz4rgp.gif

GSC LOKER FT' YE TEKME ATTI

Taaa en basta Mancini gittiginde dedim Juande Ramos bize uygun isimdir her yonuyle.Bu gidisle sacmasapan bi adami getircez gibi Low,Klinsman,Denizli filan nedir Allah askini bunlar hicbisey kazandirmaz takima.

Artik sozu biz soyleyelim kampanya falan neyse yapalim Juande Ramos gelsin.

Dun GStore'a gittim bu sene parcali forma cikmayacak

Yakali mor forma,uc cubuklu sari kirmizi forma bir de beyaz forma cikacakmis

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nedir bu yabancı teknik direktör merakı anlamıyorum ki..Kötü Ersun Yanal bile kısa vadede başarı yakaladı Türk futbolunu bildiği için Türkiye şartlarını bildiği için..Bunca senedir ne yabancı td'ler geldi geçti hangisinin ufacık bir yararı oldu 1-2 tanesi dışında..Hedef kısa vadede başarı 4. yıldız diyoruz hala yabancı td diye zırvalayanlar var adamlar ne bir futbolcumuzu tanıyor ne türk futbolunu..Şu saatten yabancı td riskten başka hiçbirşey değil..Al Mustafa Denizli'yi adam türk futbolunu yalayıp yutmuş ne diye boşu boşuna 'alışma dönemi','zamana ihtiyacı var' gibi zırvalıklarla uğraşalım ki..

Bizim yönetim adamı kanser eder. Yıl olmuş 2014, hala Denizli diyorlar. Türk olmayacaktı hani? Ramos gibi bir adam boşta dururken; " tatilimi Türkiye'de yapıyorum, tekliflere açığım " diyerek kapı aralamışken bizim iş bilmezler hala bitmiş Denizli'nin peşinde.

Bizim yönetim adamı kanser eder. Yıl olmuş 2014, hala Denizli diyorlar. Türk olmayacaktı hani? Ramos gibi bir adam boşta dururken; " tatilimi Türkiye'de yapıyorum, tekliflere açığım " diyerek kapı aralamışken bizim iş bilmezler hala bitmiş Denizli'nin peşinde.

ramosun ne ozelligi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt